- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.521
İyi gecelerİyi geceler demeye geldim ❤
Annenle aranizda ki frekansBnde insn öyle mı der aşk olsun kadın dedm
İşime geleni yapiorm sadece diyirm
He he dio ahahahshhahs
Gördük msjiniArkadaşlar çok saçma bir şey oluyor şu an nedense 2310. Sayfaya atıyor beni yeni bildirim geldikce açmaya çalıştım ama olmuyor . Turuncu popo hakkında çok konuştum da gazabina mi uğradım nedir ay çok sinir bozucu. Bu mesajım görünecek mi acaba size
Ne alaka kızArkadaşlar çok saçma bir şey oluyor şu an nedense 2310. Sayfaya atıyor beni yeni bildirim geldikce açmaya çalıştım ama olmuyor . Turuncu popo hakkında çok konuştum da gazabina mi uğradım nedir ay çok sinir bozucu. Bu mesajım görünecek mi acaba size
Şükür düzeldi şimdi 2751 deyim ay delirtti beniGördük msjini
Burdasın bizimlasin
YouTube da, anne ben hamileyim videoları var yaKimse de yoktur
:d
Kirisiklik bakimindan mi sormustu cnm ben tam anlamiyla kuru oluyirmu diye sordu sandim kirisiklk anlamnda da asiri kirisik cikmiyo benim normal camasir iste asip toplaynca nasil oluyosa oyle benceHaaaya dolap kuruluğu sıcak ayar olduğu için kırıştırıyor.
Narinde kurutuyorum ben tşörtler falan sıcakken çıkarıp katlıyosan idare eder ama dışarda giyilcekler ütülencek tabikide.
Bidaa turuncu popoya laf etmeŞükür düzeldi şimdi 2751 deyim ay delirtti beni
Hoşbuldum ros geveze kelebek benİyi geceler
Hosgeldiniz
Yok etmem etmem bir önceki sayfaya geçmek istersem 26 Eylül gününe atıyor hala geçmedi etkisi ama son sayfayı görüyorumBidaa turuncu popoya laf etme
Cocuk icin diyorum ama nafile anlamicak anlamicaklar anlamiyolarEşim dahil çoğu erkek bunu anlamaz
Anaaaa sen misin kızHoşbuldum ros geveze kelebek ben ☺
AhahahshhshashhahaYouTube da, anne ben hamileyim videoları var yaorda kızlarinin ağzına agzina vuruyor kadınlar niye annenle aranızdaki frekansı öyle hissettim bilmem
İyi geceler geldin mi gidion mi patikİyi Geceler hatunlar
Ahahaa başka şeyler diyince vuruyor mu ajdvsbxjsAhahahshhshashhaha
Hamileyim dediğimde vurmadı da başka şeyler diyince vuruyor
Çok didisiriz ya
Geldim canooo öğlen döndükkkİyi geceler geldin mi gidion mi patik
Aman aman bana çekmesinAhahaa başka şeyler diyince vuruyor mu ajdvsbxjso zmn senin de senin gibi tatlis bı kızın olur Rosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?