- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.541
Hoşgeldin nerden döndünGeldim canooo öğlen döndükkk
İyi geceler aslan :)İyi geceler canlar ❤
Bugün daha iyiyim sendn naber cnmNaberr cift fistik beybiler
Sewimdim senjn icin baljm ben iyi deilimBugün daha iyiyim sendn naber cnm
Aaaa noldu nasıl yardiSewimdim senjn icin baljm ben iyi deilim
Malesef aslan dun kasini yardı.Cok berbat bi gun gecirdim suan da uyumamak icin cirpiniyo cok yorgunum suclu hissediyorum karmasigim
Gardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittimAaaa noldu nasıl yardi
Coook geçmiş olsun canm
Ayy çok geçmiş olsun canmmGardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittim
Cok geçmiş olsun canısıGardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittim
Oyyy cok gecmis olsun canimmmGardolabin icinde corap sepeti wardi canim bende carsaf deistiryodum oda coraplarla oynuyodu sepete uzanmaya calisti galba o an elimi bosa geldi ayagimi kasinin ustunu gardolabin rafina wurdu ama o an nasil oldugumu feryadimi anlatamam cok berbattim dun her yerim kan oldu hastaneye nefessiz gittim
Cuma akşam Büyükada’ya gittik bebişim otelde rezervasyon yaptırmış hem yemek yedik hem 1 gece konakladık döndükHoşgeldin nerden döndün
Barıştın mi eşinle
Tatile.mi götürdü kız
Çok geçmiş olsunSewimdim senjn icin baljm ben iyi deilim
Malesef aslan dun kasini yardı.Cok berbat bi gun gecirdim suan da uyumamak icin cirpiniyo cok yorgunum suclu hissediyorum karmasigim
Aynen canım eşim nöbetteyalnizlari oynuyorum bu gece
Sabahta arkadaşlarıyla balık tutmaya gitcekmis bı yere akşama kadar herife hasret kalacam ya la
yaa ben operayi indirdim ondan giriyorum şimdi sıfır reklam ve daha hızlı sende indir Google yerine operayı kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?