- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.761
Hizuşşşşş tatilde can sıkıntısından bir ab-ı hayat suyu kaldı bulmadığım, o da yakındır. Belama kadar buldum sen düşün
Temem ölürsem söz ilk sana söylicem çiçi kocam beni öldürdü diyeKeserse söyle, icabına bakalım
Öğretmenlik ile işsizlik karışınca böyle şeyler oluyor hizuşum seni en iyi ben anlarım, abı hayatım benimAb-ı hayat burada beybi. Musa ağacı dediğimiz bir ağaç var rivayete göre Hızır'la Musa bulustuklarinda bu tepeye geliyorlar. Ab-ı hayatı buluyorlar. Musa su içmek için doğrulup asasini yere sapliyor. Bakıyor ki asa yeserip göğe doğru yükseliyor. Kocaman bir çınar ağacı şimdilerde. Yanında da Ab-ı hayat akıyor derler. Herkes oraya su doldurmaya gidiyor. Su iyi hoş da çok kireçli ay eh bunu da işsizlikten yazdım ben de
Ya aslında işsiz değilim memleketteyim. Ev kalabalık. Çok iş var anam ağlıyor işlere yetişecem diye. Annemler işe gidiyor evi ben çekip çeviriyorum. Buradan eşimin memlekete gidecez. Orada dinlendirim artık. Kv m iş yaptırmaz sag olsunÖğretmenlik ile işsizlik karışınca böyle şeyler oluyor hizuşum seni en iyi ben anlarım, abı hayatım benimnasıl gidiyor tatil. Okulların açılmasına 47 gün kaldı, bozayım mı moralini
Offf kayınvalideye bak, versin bi üpcükYa aslında işsiz değilim memleketteyim. Ev kalabalık. Çok iş var anam ağlıyor işlere yetişecem diye. Annemler işe gidiyor evi ben çekip çeviriyorum. Buradan eşimin memlekete gidecez. Orada dinlendirim artık. Kv m iş yaptırmaz sag olsun
Benim kv iyi kadındır sağ olsun. Tabi ev işlerine yardım ediyorum o ayrı da benden beklentisi yoktur. Etliye sütlüye karışmaz. Kendi halinde yaşayıp gidiyor işte.Offf kayınvalideye bak, versin bi üpcükhiç hazzetmesem de hakkını yiyemem benimki de yaptırmaz çayımı bile koyar. Ama o da eşimin bana düşkünlüğüne çekindiğinden. Yoksa anamı bile bellerdi
Ay bilmiyorum ateşim 38.2 eşimde evde değil işte donuyorum ya etlerim sızlıyoOlamazzzzzzzzzzzzzBenim kutsişim hasta olmuşşşşşşş. Noldu kuzum sana nazarlara mı geldin sen
yemek yedim simdi oturdum keyif çatiyorummAleyküm hello bebeğim napırsın?
Öyle kv ye can kurban be hizuşum düşmüşsün yine dört bacağının üstüneBenim kv iyi kadındır sağ olsun. Tabi ev işlerine yardım ediyorum o ayrı da benden beklentisi yoktur. Etliye sütlüye karışmaz. Kendi halinde yaşayıp gidiyor işte.
Ay ne diyosun kutsiş ara eşini gelebiliyorsa gelsin Allah korusun tek kalma. O gelene kadar ılıktan bir tık soğuk bir duş al. Ateş düşürücü falan iç. Enfeksiyon mu kaptın acabaAy bilmiyorum ateşim 38.2 eşimde evde değil işte donuyorum ya etlerim sızlıyo
Afiyet olsun böcüğüm, İğrenç bir diziye sardım. Kendime lanet ede ede onu izliyorumyemek yedim simdi oturdum keyif çatiyorumm
sen npırsın
Yok ya üşüttüm bide dondurma yedim ondan.. suan 38.8 olduAy ne diyosun kutsiş ara eşini gelebiliyorsa gelsin Allah korusun tek kalma. O gelene kadar ılıktan bir tık soğuk bir duş al. Ateş düşürücü falan iç. Enfeksiyon mu kaptın acaba
Dediklerimi yap kuzum, olmaz öyle bakYok ya üşüttüm bide dondurma yedim ondan.. suan 38.8 oldu
Yerimden kalkamıyorum hastaneye gtcemDediklerimi yap kuzum, olmaz öyle bak
Koş, koş gecikme kuzuö ateş kötüdür. Hadi bizi de bilgilendirirsin. Allah şifa versinYerimden kalkamıyorum hastaneye gtcem
Pembe cukulatan sana gurban ossssunEki Görüntüle 2292002
Selam pembe çukulatalarım
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
Ennnnnn pembe çukulatam geldiPembe cukulatan sana gurban ossssun
Allahımmmmm aman tanrım o kadar aynı şeyler yaşamışız ki. Benimde eşim çerkes. Beni çerkes değilim diye istemediler. Ayırsınlar diye neler neler yaptılar bir bilsen. Hala daha da sevmezler. Bende onları sevmem..Ah kuzularım benimki kadar "neyin kafasını yaşıyor bu kadın" daha gelmemiştir dünyayakarşınızda bir adet istenmeyen gelin. Eşim karadenizli, ben iç anadoluluyum. Eşime başka bir kız bulmuş meğersem. Türlü türlü kavgalarla gelmiş beni istemeye. Ve bize gelince bunu dile getirdi zorla geldiğini yani bizimkilere karşı. Dananın kuyruğu koptu tabiki. Neyse öyle böyle onlardan uzak olacağız zaten diye verdi annemle babam. O gün bu gündür beni sevmez istemez sebepsiz yere yani yabancıyım diye düşünün bulduğu yerde laf sokar anlamsız şekilde. Ama eşimin yanında adeta bir melek. Eşimin zayıf noktasiyim ben açıkçası bisey dese vereceği tepkiyi biliyo oğlunun. O yüzden bende eşime bisey demiyorum o korku ona yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?