- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.261
De get benden oyani
Herkes beni kızdırıyor hepMüdürüne sinir oldumhatta seni kzdırdığı için de nefret ettim
Konuya baktım. Buram buram fake kokuyor zaten. Nasıl düşmüşsünüz tongaya ya..Hayır canım siz rahatsız olmayın diye burada o konuyu konuşmak istemedim sonuçta eğlenmeye giriyoruz buraya gerginliğe gerek yok
Konuya baktım. Buram buram fake kokuyor zaten. Nasıl düşmüşsünüz tongaya ya..
Cicim o kadar da yazdım mahmut abi sen misin diye. Dinlemediler beniHerkes beni kızdırıyor hep
Arapça mı öğreneyim napayım nasıl geçicem iletişime bilmiyorum.
Bir ara baya suriyeli muhabbeti çevirdim ya topikte ondan geldi başıma hep,
Konuya baktım. Buram buram fake kokuyor zaten. Nasıl düşmüşsünüz tongaya ya..
Tam Erzurum lu olma rütbesini kazanmak için ne yapman gerektiğini de söyledi mi bariBen daha tam erzurumlu olmamışım, kv öyle diyor
Niye erzurumlu olacaksam, sanki benim memleketim yok
Kimin kizlar ya merak ettim gecmse donmedimAma kusura bakmasın cidden öyle
Ki sen bdv'nin incisiNe bileyim yaa
Ay sus öyle bı anım var zatenAnalar çeker yükü çünkü seksü şempaze kertenkelem
Evde tek bırakılmış çocuk gibi kibritle yakmışsınız etrafı resmen
Konu kapandı taşındı bişeyler oldu onu mu diyosunKimin kizlar ya merak ettim gecmse donmedim
Al işte seni dinlememenin cezası.. Ankara gibi gıp gri oldu topik.Cicim o kadar da yazdım mahmut abi sen misin diye. Dinlemediler beni
AaaaAy sus öyle bı anım var zatenbı gün evde tek birakilmistim ve halıyı kibritle yakmistim
Öyle bir seçim mi varmışOnun bir yorumu kk nin en iğrenç yorumu seçildi o yüzden gitti galiba
B Brunello Cicinelli anacım bu kız bizi uzaktan uzaktan gözlüyormuş hepHemde çok cici
Profil foton favorim
Öğretmen olduğunu biliyorum
Birkaç bilgiye sahibim
Tam Erzurum lu olma rütbesini kazanmak için ne yapman gerektiğini de söyledi mi bari
Ki sen bdv'nin incisiHerkesten önce çakozlaman gerekirdi be tosyam.
Bu arada ben seni benden büyük sanıyordum, meğer ben senden 9 ay büyükmüşüm
Öyle bir seçim mi varmışne yazmış acaba?
Bu elbise vardı,bayağı pot duruyordu o yüzden bunu düşünmemistim, aslında bunu da denemiştim size atmamistim güzel olmadı diye, kız kardesim de bunu daha çok beğendi, terziye verdim potluk için, uyguna denk gelmişti almıştım, kardeşimin düğününde giyerim diyeM mehlika nur kac tane elbisen var masallah bu mor elbise.nerden cikti ne icin bu nikah icin buna mi karar verdin gecmise donemedim de
Ben içerimBir oturuşta 1 demlik çay içmem gerekiyor galiba, limonlu, kıtlama
Benim ruhum nine demiş miydim
Ay boşver iğrençti, hiç bahsetmek istemiyorum
Monçiçi bakışlı, böğüryakan gülüşlü profil resmimi beğenip favorilediğin için teşekkür ederimHemde çok cici
Profil foton favorim
Öğretmen olduğunu biliyorum
Birkaç bilgiye sahibim
Ben içerim
Kız özelden yaz bari merak ettim bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?