- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.281
Monçiçi bakışlı, böğüryakan gülüşlü profil resmimi beğenip favorilediğin için teşekkür ederim
Evet öğretmenim. O yüzden tahtalarım günden güne eksiliyordu, olsundu
Bende seni yemek topiklerinde görüyordum
Bak söylemezsen banımı gör.Bir oturuşta 1 demlik çay içmem gerekiyor galiba, limonlu, kıtlama
Benim ruhum nine demiş miydim
Ay boşver iğrençti, hiç bahsetmek istemiyorum
Aaa hemşo muyuz.B Brunello Cicinelli bu arada diğer konuna yazacaktım unuttum...
Bursa yıldırım doruk hastanesinde normal Doğum yaptım...
Sende doktor arayışındaydın sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Banada yaz I inessa armand
He kk nin en igrenc yorumu neyms onu merk ettm ozel msj yazarmsnKonu kapandı taşındı bişeyler oldu onu mu diyosun
40a dayanan mevcudum ile benim de kalmamak üzere zaten..Rica ederim ne demek
İşin çok zor,ben olsam tahtam kalmazdı zaten
Evet yemek topiklerindeyim genelde
Burayı gözetliyorum arada bir...
Yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm
Bak söylemezsen banımı gör.
Büyük yemin verdim
Aaa hemşo muyuz.
Doktoruma karar verdim canansum. Acıbadem, Aylin Karahasandan randevu aldım. 2 hafta sonra gideceğim bakalım. Ama doruk grubu da iyidir. Kardeşim dorukta doğum yaptı.
Sen baya elbiseye yatirim yapmissin kiz lazm olr diye uygun bldukca almssn ne guzel hepside guzel ama mora zaafim vardirBu elbise vardı,bayağı pot duruyordu o yüzden bunu düşünmemistim, aslında bunu da denemiştim size atmamistim güzel olmadı diye, kız kardesim de bunu daha çok beğendi, terziye verdim potluk için, uyguna denk gelmişti almıştım, kardeşimin düğününde giyerim diye
Konu bdvdeydi ama şuan yok nereye gittiğini de bilmiyorum kiHe kk nin en igrenc yorumu neyms onu merk ettm ozel msj yazarmsn
40a dayanan mevcudum ile benim de kalmamak üzere zaten..
Son tahtalar hep
Gözetleyen çok ama neden yazmaya cesaret edemiyorlar ya da çekiniyorlar anlamıyorum. Çok kalabalık bir güruh sadece girip okuyor. Bu konuda bizi aydınlatır mısın
Aaa bende göçmenimHayırlısı bakalım...
Doktorunun adını duymuştum...
Seçimin doğru...
Göçmenim ben...
20 yıl kadar Bursa’da yaşadım...
Bursalı sayılırım...
Tayin çıktı Bilecikteyim şuan
Haydaaa
Sohbet koyu ilerlediği için araya dalmak istemiyorlar bence benim gibi
[QUOTE
Aaa bende göçmenim
Ben bursada doğmuş, burda büyümüş ve burda göreve başlamış biriyim. Paçayı kurtaramıyorum
Ne tayini?
Haydaaa
Arada sussak yazacaklar belki ama her zaman söylediğim gibi koca çeneli karılar toplandık, ondan hep
İşte ateşimiz başımıza vuruyorya hep yalnız kalınca bu sefer ateşle birlikte bdv vurduAaaaAllahtan büyük birşey olmamış seksü şempazem.
Hala değişmemişsin şimdi de yalnız kalınca kk yı yakıyorsunuz
Tuktor akrabam yok, ekonomist akrabam da yok, çıkamayızBiraz daha konuşursak tanıdık akraba falan çıkacağız...
Eşim doktor,
Ordan oraya geziyoruz
Bende ekonomistim
Ama çalışamıyorum,çocukları bakıcıya vermek istemiyorum...
Bu kadar cılk fake olan konuda şaapmasaydınız bari yav.. Hakkaten mahmut abi açmış,İşte ateşimiz başımıza vuruyorya hep yalnız kalınca bu sefer ateşle birlikte bdv vurdu
Tuktor akrabam yok, ekonomist akrabam da yok, çıkamayızama meşhur bir eski sevgilim var tuktor, beni farklı ve yaratıcı kombinlerle tam 3.5 kez boynuzlamıştı. Buçuk olan yakaladım diye yarıda kaldı, ondan buçuk
Allah cezasını verecek.
Benim eşim de polis, bizde 2 sene sonra ordan oraya gezmeye başlıcaz bakalım
Topigin tatlısı gelmiş sonunda banlar kalkmışHele bakın kim geldi
Vallahi enteresan bir ban yedim de geldim kertenkelelerim.
Ban sonrası gelen mesaj sadece üsluptan ceza aldığıma dair.
Ne dedim ne oldu vallahi anlamadım. Durumuma son yazıp döşediğim cümlelerden kaynaklı herhalde. Sordum bakalım muneye, cevap bekliyorum.
İkinci enteresan durum sıradaki banım 5 ya da 6 gün falandı. Neden 2 gün yedim
Vallahi ben bu bandan hiçbirşey anlamadım
Dünkü muhabbetleri okudum çevrim dışı. Beni merak eden, selam söyleyen, üpcük atan herkese çok teşekkür ederim. İyiki benim kertenkelelerimsiniz ya sizleri çok seviyorumBugün hiç okuyamadım misafirim vardı yeni girebildim.
Bir de insan ben yokken oyun oynamaya kalkar mı ya. Vallahi kırıldım, yazdım bunu bir kenara. 1 kişi de dememiş cici gelsin hep birlikte oynayalım diye.
Ben ünlülere benzetelim oyunu kurarken saatlerce herkesi beklemiştim. Bundan sonra kimseyi beklemem vallahi. Aşk olsun hepinize.
Ee napıyosunuz bakalım. Benim adam nöbette bu gece..
Öte yandan birilerinin isimleri mi değişti, yeniler mi geldi. Neler oluyor
@Nausicaa sen çok sevdiğim birisin belli ama kimsin sen
@_CaNanSu_ hoşgeldin topiğimize.
Başka var mı değişen ya da yeni gelen..
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@KedidirKedi
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@baby0101
I inessa armand
@Nausicaa
_CaNanSu_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?