- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.301
Hoşgeldin ciciBu kadar cılk fake olan konuda şaapmasaydınız bari yav.. Hakkaten mahmut abi açmış,
Sonra sen beni bayılttin Nuri Alço gbi gazoz verdinB Brunello Cicinelli tam 25 gündür sağlam kombimi bekliyorum. Evde sıcak sular akmıyor. Cılk dramsa konu en önden yerimi alırım broomm. Valla bak. BiByNkoaLa bi ben kalmıştık sonrasını hatırlamıyorum
Sonra I inessa armand geldi kucakladık seni götürdük şişe çevirmeyeSonra sen beni bayılttin Nuri Alço gbi gazoz verdin
Yaaa hakkımda herşeyi biliyosun, etkilenmedim dersem yalan olur.Boynuzculara ölüm
Biliyorum polis olduğunu...
Hakkınızda hayırlısı
Elim kolum bağlı ağzım da bantliydiSonra I inessa armand geldi kucakladık seni götürdük şişe çevirmeye
Sonra I inessa armand geldi kucakladık seni götürdük şişe çevirmeye
Herkes kendini bir şekilde kurtardı da tek açıklama yapan ben oldumElim kolum bağlı ağzım da bantliydi
Şişe geldikçe aciyorlardi
Nereni yazayımBen sana benim nickimi yazma demedim mi
Gazozu icirdigine göre ya marketten aldın ya evden getirdinHerkes kendini bir şekilde kurtardı da tek açıklama yapan ben oldum
Ben o şişeyi evden mi getirdim
Nereni yazayım
Geldim bensiz daha fazla şişe çevirmeyin diye yetiştimTopigin tatlısı gelmiş sonunda banlar kalkmış
Yine mi isim değiştirdinHoşgeldin cici ❤
Ben size vericem gazozSonra sen beni bayılttin Nuri Alço gbi gazoz verdin
Ben bugün gazozu içtim ciciGeldim bensiz daha fazla şişe çevirmeyin diye yetiştim
Yine mi isim değiştirdin
Ben size vericem gazoz
Bana bu akşama kdr gidemicrz dedi kandırdı islerm var akşam bnm dedi iyi dedm azcik Trio yaptım
Kurtardılar mı sanıyorsunHerkes kendini bir şekilde kurtardı da tek açıklama yapan ben oldum
Ben o şişeyi evden mi getirdim
Bana bu akşama kdr gidemicrz dedi kandırdı islerm var akşam bnm dedi iyi dedm azcik Trio yaptım
Sonra bı baktm babanneme geldi hadi gidiyoruz diye nere dedm gidince görürsün dedi
Burda herkes herkesin birşeyi, öğren artık yazılmasa da hisset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?