Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo annen tam bendenmis ellerinden öperimbu saydıkların evet ama bide seksüyüzdürrrr ve pek bı cilveliyizdiirr bu durumlarda mevcut mu anneciğinde

Tatlım bu cilve denen şey nasıl oluyor?
Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yoksa genetik özellik mi?

evlat olarak iyi aslında cici çok esprili sürekli bize saka yapiyo babasi da ben de pek esprili kişiler değiliz kime cekti bilmiyorum. belki de bu espriden yırtar. hep korkmusumdur ekrep burcu çocugum olcak diye ondan akrep oldu bu kesin

Vuu bayağı aşmışsın sen

Helal sana nasılda becermişsin 3 tane araba var onlardan biri de sizin olmalı
Eğer bugün çektiysen eşim şubede değil, dış görevde. Araba yoktur o yüzden. Ay kötü anılarım geldi gözümün önüne şimdi fotoyu görünce

İflah olmayan bir balık

Eğer bugün çektiysen eşim şubede değil, dış görevde. Araba yoktur o yüzden. Ay kötü anılarım geldi gözümün önüne şimdi fotoyu görünce
Biri de nöbet tutuyo dicektim bu senin geyşa mı senin halin gözümün önüne geldi

Evlat olarak iyidir, arkadaş olarak 10 numaradır ama eş olarak ya da partner olarak travma etkisi Eski sevgilim akrep burcuydu onun yüzünden psikolojik destek almak zorunda kaldım düşün Ama yakın bir arkadaşım akrep burcudur 20 sene olacak arkadaşız, çok eğlenceli biridir. Bende çocuğum akrep olur diye korkuyorum kesin öyle olur görürsün

korkunun ecele faydasi yok beybisi ya

ama insanin sinir uçlarının yerini biliyolar resmen. sezgisel mi ne anlamadim. gözümüzün içine baka baka yapıyo hayir dedigimiz herseyi. Allah bunun sevgilisine, olursa karisina sabir versin

ben ikizlerim pek anlaşamıyorum akreplerle belki oglumla asariz bu akrep fobisini

Biri de nöbet tutuyo dicektim bu senin geyşa mı senin halin gözümün önüne geldi
3 gündür eşim dış görevde, ne zaman gelir bilinmez şubeye uğradığı yok şu sıralar Şuan benim halim, benim de gözümün önüne geldi. Orada hayal et işte beni, kapıdan eşimin yaka paça çıkarışı, beni metroya fırlatışı.. Bunlar hep yaşandı

Keşke senin ikizlerliğinle alakası olsa balım ya, akreplere uygun burç yok bu dünyada, daha icat edilmedi Hadi ben paçayı kurtardım, ByNkoaLa ne yapsın 8 yıldır akrep maduru, eşi akrep. Benim gönlümün sultanını hayattan soğuttu kocası sıkıver boğazını diyorum dinlemiyor da seviyor tabi bir yandan Çok zor bu akrepler balım gerçekten oğlunun gelecekteki karısına şimdiden hayatta başarılar dilerim

Ağlarım. Anneme normal şekilde düşkünlüğüm aşırı değil.

Fazla romantik bir aşığımdır
Yeğenim doğdu burcu balık, 28 mart doğumlu. Normalde bebekler doğduğu zaman gözyaşı bezleri gelişmediği için gözyaşı ile ağlayamaz. Ama yavrum doğduğu günden beri gözyaşı ile ağlıyor hatta normal zamanlarda bile gözleri hep dolu dolu gözünün kenarında gözyaşı bekletiyor en ufak şeyde salıveriyor gözyaşlarını daha 3 aylık Abla dedim tipik bir balık çıkarttın Ama yeğenime öyle bir aşığım ki balık burcu çok sempatik geldi gözüme, çocuğum aslan olmazsa balık olsun diyorum şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…