- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.961
Eleştiri manyağı diyorum ben başak erkeklerineBaşak erkeğindende kaçın, amaaan sabit fikirli, dediğim dedik ömür törpüsü, kendisi kocam olur
Ooo annen tam bendenmis ellerinden öperimbu saydıkların evet ama bide seksüyüzdürrrr ve pek bı cilveliyizdiirr bu durumlarda mevcut mu anneciğinde
Vallahi cilve konusunda K Kendinisevenbirii nin üstüne ben görmedim, saygıyla eğiliyorum önünde yüce honos, seksi gacım benimTatlım bu cilve denen şey nasıl oluyor?
Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yoksa genetik özellik mi?
Ahahahahaha evet bu, şuan yarıldım
Helal sana nasılda becermişsin 3 tane araba var onlardan biri de sizin olmalıAhahahahaha evet bu, şuan yarıldım
Fıstığım oğluşunun doğum ayını nüfus müdürlüğüne başvurup değiştirtebilirsek belki kurtuluşu olur, çok geç kalmış sayılmayız bence
Ayyy çok teşekkür ederiz, okumakla yetinme, gelsene sık sık aramıza
Vuu bayağı aşmışsın senBeni ediyorsunuz gerçekten.Sadece burç olarak değil kediler ve tüm vahşi kedigillere de hayranım. Evde youtube dan açıp aslan, çıta belgeselleri izleyen bir psikopatım. Zaten şaşırmazsın ki evde de kedim var. Sokakta da kedilerim var. Vizyona aslan kral girince koşa koşa gittim düşün
Eğer bugün çektiysen eşim şubede değil, dış görevde. Araba yoktur o yüzden. Ay kötü anılarım geldi gözümün önüne şimdi fotoyu görünceHelal sana nasılda becermişsin 3 tane araba var onlardan biri de sizin olmalı
Allah'ımmm sayfalarca muhabbet dönmüş bana kendi topiğimin bildirimleri gelmedi iyi mi, nasıl kaçırdım o günaydınları, o espirikleri, o Miran'ın yüzü gözü açılmış halini, yeni gelenleri..Olsun yettim kertenkelelerim
Hadi bugün değişik birşey yapalım. Herkes burcunu yazsın. Ben başlatıyorum; Koç gibi koçum
Elhan seni beğeniler prensesi ilan ediyorum her mesajı beğenmişsin vallahi gel öpçem
@fenomen sende aramıza hoş geldin balım
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin @malii ChocolateCookie @fenomen
Biri de nöbet tutuyo dicektim bu senin geyşa mıEğer bugün çektiysen eşim şubede değil, dış görevde. Araba yoktur o yüzden. Ay kötü anılarım geldi gözümün önüne şimdi fotoyu görünce
Evlat olarak iyidir, arkadaş olarak 10 numaradır ama eş olarak ya da partner olarak travma etkisievlat olarak iyi aslında ciciçok esprili sürekli bize saka yapiyo babasi da ben de pek esprili kişiler değiliz kime cekti bilmiyorum. belki de bu espriden yırtar. hep korkmusumdur ekrep burcu çocugum olcak diye ondan akrep oldu bu kesin
Ağlar mısın sık sık, bir de annene düşkün müsünİflah olmayan bir balık
Evlat olarak iyidir, arkadaş olarak 10 numaradır ama eş olarak ya da partner olarak travma etkisiEski sevgilim akrep burcuydu onun yüzünden psikolojik destek almak zorunda kaldım düşün Ama yakın bir arkadaşım akrep burcudur 20 sene olacak arkadaşız, çok eğlenceli biridir. Bende çocuğum akrep olur diye korkuyorum kesin öyle olur görürsün
3 gündür eşim dış görevde, ne zaman gelir bilinmez şubeye uğradığı yok şu sıralarBiri de nöbet tutuyo dicektim bu senin geyşa mısenin halin gözümün önüne geldi
Ağlar mısın sık sık, bir de annene düşkün müsün
Keşke senin ikizlerliğinle alakası olsa balım ya, akreplere uygun burç yok bu dünyada, daha icat edilmedikorkunun ecele faydasi yok beybisi ya
ama insanin sinir uçlarının yerini biliyolar resmen. sezgisel mi ne anlamadim. gözümüzün içine baka baka yapıyo hayir dedigimiz herseyi. Allah bunun sevgilisine, olursa karisina sabir versin
ben ikizlerim pek anlaşamıyorum akreplerle belki oglumla asariz bu akrep fobisini
Yeğenim doğdu burcu balık, 28 mart doğumlu. Normalde bebekler doğduğu zaman gözyaşı bezleri gelişmediği için gözyaşı ile ağlayamaz. Ama yavrum doğduğu günden beri gözyaşı ile ağlıyor hatta normal zamanlarda bile gözleri hep dolu dolu gözünün kenarında gözyaşı bekletiyor en ufak şeyde salıveriyor gözyaşlarını daha 3 aylıkAğlarım. Anneme normal şekilde düşkünlüğüm aşırı değil.
Fazla romantik bir aşığımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?