Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyosun Kız efom haberimiz yok sen nelere katlanıyorsun bakayım? Aynı daire mi aynı bina mı?
Kocamla aynı evde yaşıyorum onu dedim ama aile apartmanı kv ve eltimle bana bir şey yapamazlar, gözü karayımdır edepsiz gelin olabilirim sınırımı ihlal edene tabii
Ayy akraba daha fena oluyor, dış kapının mandalı sen kimsin hayırdır oluyorsun
Eleştiri manyağı diyorum ben başak erkeklerine
Ayy ayne öyle oy oy, bende altta kalmam bizim evde üçüncü dünya savaşı çıkıyor sonra
Olay ne ama ben bilmiyorum kiii

Bak şimdi i kv dem de balık olmaz

Aslan burcu iyidir hastırda kendini aşırı beğenir hep haklı görür o yüzden haz etmiyorum.

Yavrum olay şu özet geçeyim senin için;
Ben kıskanç bir avradım, eşim polis. Hep topikte dalgasına gidip bir gün görev yerinde adamı gözetlicem falan diyordum. Tabi ben akıllı eşime de bu şakaları yapıyordum. Birgün bir bakarsın görevdeyken ben oradayım falan diyordum, sakın diyordu. Eşimin şubesinin yakınında üniversite var, ama hiç gitmedim ben oralara. Arkadaş da şehir dışından bu eşimin şubenin ordaki üniversiteye yatay geçiş yapacak, Cici gel beraber gidelim ben şimdi ne konuşacağımı bilemem hocalarla dedi, tamam dedim bende gittik. Sonra üniversiteden çıktık kaybolduk, arkadaş da ben de bilmiyoruz o muhiti. Yolu kaybettik yürüyoruz derken karşımıza polis yazılı taşlar çıkmaya başladı. Arkadaşa dedim kız burası benimkinin şubesi olmasın dedim, yok be değildir dedi. Orası mı değil mi derken kafalar havada tabela okumaya çalışa çalışa giderken biz yanlışlıkla nasıl becerdiysek şube otoparkına girmişiz. Bizim araba da orada. 2 polis bize yaklaşıyor ellerinde tüfekle. Arkadaşa dedim sıçtık Aradım eşimi aşkım ben sizin otoparktayım polisler bize geliyor yetiş dedim. Eşimin bir gelişi var. Arkadaşı bir kolundan beni bir kolumdan tutup şubeden dışarı bir çıkarışı var Bunu da mı yaptın, bana bu kadar güvenin yok mu, beni gözetlemek için şube otoparkına nasıl ne cesaretle girersin başımı belaya mı sokacaksın, seni artık tanıyamıyorum diye diye bizi metroya bir fırlatışı var. Arkadaşla inandıramadık yanlışlıkla geldiğimizi. Akşam evde 3.dünya savaşı koptu ama sonra inandı Çok kara bir gündü @Kutsal zebra da eşimin şubenin orada oturuyor buraya nasıl girmeyi başardınız diye atmış fotoyu

Oooo myy good neler duyiyorm hemen bu konuyla ilgileniyorm

Aslan burcu iyidir hastırda kendini aşırı beğenir hep haklı görür o yüzden haz etmiyorum.
Mal burcu olaydı ben iyi mal olurdum ha
Koçlarda bilmiştir böyle cici cici bi havalar
Sanırsın ejderyası var.
Yarıldım Vallahi doğru söylüyorsun koçum, bir bilmişlik var Ama bilmediğim konuda bilmişlik yapmam. Bildiğim konuda sonuna kadar Gerçi meslek hastalığıdır belki de bilmem ki

ama akrepler çok acayipler ya. bi cazibeleri albenileri oluyo. bide kendilerini sevdirene kadar da ugrasiyolar. sen mutlu son dedikten sonra başlıyo esas film. öyle de bi akrepler işte.

benim oğlan da salıncakta sallanirken biri bakarsa somurtup oturur. ama biri var da onla ilgilenmiyosa o zaman dikkat çekmek için baslar gülücük atmaya eliyle dokunabiliyosa uzanmaya falan. kadinin dikkatini cektikten sonra gene ceviriyo kafayı

bu kesin evde kaldi şimdi demi cici emekli olunca gezcem ben ya o da evlat işte evde kira vermeden otursun napayim

Çok dorgru tespit elde edene kadar peşinde pervane romantik likler sakalar düğünün oldu adamdan başka birşey çıktı
Dedim sen bnm heee dediğim adam olamazsın kendine gel cooorrcc dedm ama hala gelemedi maaalesed

Ahh ahh zamanında bulaydim seni heee dermiydim alirdim bi aslan anına kukrer dururdum ajshhssjsabs

Ahahahahahaha yarıldım sen çok yaşa e mi Sen hiç evde kalan akrep gördün mü balım, onlar kurbanlarını öyle oyunlarla elde edip, çekiciliklerini de kullanarak kendine bağlar ki.. Sonra yaşattıkları hayat testere filminden sahneler giibi Kesin evlenir ama evlendikten sonra karısı delirip kaçıp gitmesin diye eşinle çok büyük çabalar sarfedersiniz ileride gelsin bu laflarım aklına

Yarıldım Vallahi doğru söylüyorsun koçum, bir bilmişlik var Ama bilmediğim konuda bilmişlik yapmam. Bildiğim konuda sonuna kadar Gerçi meslek hastalığıdır belki de bilmem ki
Yok yok oyleyiz tubism bir de her konuda bilgimiz olduğu için bilemediğimiz konu pek olmuyor genelde

Çok dorgru tespit elde edene kadar peşinde pervane romantik likler sakalar düğünün oldu adamdan başka birşey çıktı
Dedim sen bnm heee dediğim adam olamazsın kendine gel cooorrcc dedm ama hala gelemedi maaalesed

Allah yardımcın olsun bacim. ben gelinime maddi manevi ve psikolojik destek sözü vercem başka türlü kimse bu pis beybisine katlanmaz

bide takiklar küs durmak istemiyosa gelip gidip yalakalık yapiyolar

8 sene önce neredeydin nerdeysin heeeee
Yok yok oyleyiz tubism bir de her konuda bilgimiz olduğu için bilemediğimiz konu pek olmuyor genelde
Gülom tam 8 sene önce sen senin akreple tanıştığında bende benim akreple tanışmış, onun bana yaşattığı testere film fragmanı hayattan sıyrılmaya çalışıyordum. Sonra çok şükür paçayı kurtarıp eşimle tanıştım, baktım çok normal birisi hemen bastım nikahı İşte ben paçayı kurtardım ama sen kurtaramamış yem olmuşsun gülom, gerilim filmlerinde ilk ölen şişman ve gözlüklü çocukla aynı olmuş kaderin Tanışsaydık gerekirse ben seni halıya sarar kaçırırdım gülom ama o zamanda o yakuşuklu iki beben doğmazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…