- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.981
Kocamla aynı evde yaşıyorum onu dedimNe diyosunKız efom haberimiz yok sen nelere katlanıyorsun bakayım? Aynı daire mi aynı bina mı?
Ayy akraba daha fena oluyor, dış kapının mandalı sen kimsin hayırdır oluyorsunAllah vere eşim tek kardeş, benim de bir tek kız kardeşim var. Görümce de olmayacağım görümcem de yok ama eşimin akrabaları öyle bir çeşit ki, hepsi dönüşümlü görümce. Bir sülale düşün yarısı kaynanam yarısı görümcem. Halim daha mı iyi, daha mı kötü bilemedim
Ayy ayne öyle oy oy, bende altta kalmam bizim evde üçüncü dünya savaşı çıkıyor sonraEleştiri manyağı diyorum ben başak erkeklerine
Olay ne ama ben bilmiyorum kiii3 gündür eşim dış görevde, ne zaman gelir bilinmez şubeye uğradığı yok şu sıralarŞuan benim halim, benim de gözümün önüne geldi. Orada hayal et işte beni, kapıdan eşimin yaka paça çıkarışı, beni metroya fırlatışı.. Bunlar hep yaşandı
Bak şimdi i kv dem de balık olmazYeğenim doğdu burcu balık, 28 mart doğumlu. Normalde bebekler doğduğu zaman gözyaşı bezleri gelişmediği için gözyaşı ile ağlayamaz. Ama yavrum doğduğu günden beri gözyaşı ile ağlıyor hatta normal zamanlarda bile gözleri hep dolu dolu gözünün kenarında gözyaşı bekletiyor en ufak şeyde salıveriyor gözyaşlarını daha 3 aylıkAbla dedim tipik bir balık çıkarttın Ama yeğenime öyle bir aşığım ki balık burcu çok sempatik geldi gözüme, çocuğum aslan olmazsa balık olsun diyorum şimdi.
Yeğenim doğdu burcu balık, 28 mart doğumlu. Normalde bebekler doğduğu zaman gözyaşı bezleri gelişmediği için gözyaşı ile ağlayamaz. Ama yavrum doğduğu günden beri gözyaşı ile ağlıyor hatta normal zamanlarda bile gözleri hep dolu dolu gözünün kenarında gözyaşı bekletiyor en ufak şeyde salıveriyor gözyaşlarını daha 3 aylıkAbla dedim tipik bir balık çıkarttın Ama yeğenime öyle bir aşığım ki balık burcu çok sempatik geldi gözüme, çocuğum aslan olmazsa balık olsun diyorum şimdi.
Yavrum olay şu özet geçeyim senin için;Kocamla aynı evde yaşıyorum onu dedimama aile apartmanı kv ve eltimle bana bir şey yapamazlar, gözü karayımdır edepsiz gelin olabilirim sınırımı ihlal edene tabii
Ayy akraba daha fena oluyor, dış kapının mandalı sen kimsin hayırdır oluyorsun
Ayy ayne öyle oy oy, bende altta kalmam bizim evde üçüncü dünya savaşı çıkıyor sonra
Olay ne ama ben bilmiyorum kiii
Haahahahahahah sus kız :d
Oooo myy good neler duyiyorm hemen bu konuyla ilgileniyormAkrep erkeği birini görürsen yüzüne biber gazı sıkarak ayakların totona vura vura kaç. Adamın olduğu yerden en az 1500 km uzaklaş. Evine git kapını kitle, kapının önüne sandalya, masa ve bilimum ağır ne varsa diz. Koşup abdestini al, kurtulduğu için 2 rekat şükür namazı kıl, ertesi günde çikolata alıp en az 20 çocuk sevindir.
Daha ayrıntılı bilgi için seni akrep erkeği departmanı uzmanı sayınByNkoaLa a aktarıyorum
Aslan burcu iyidir hastırda kendini aşırı beğenir hep haklı görür o yüzden haz etmiyorum.
Mal burcu olaydı ben iyi mal olurdum ha
YarıldımKoçlarda bilmiştir böyle cici cici bi havalar
Sanırsın ejderyası var.
Aynen basak erkeği çok zor ama en zoru akrep erkeğiBaşak erkeğindende kaçın, amaaan sabit fikirli, dediğim dedik ömür törpüsü, kendisi kocam olur
Keşke senin ikizlerliğinle alakası olsa balım ya, akreplere uygun burç yok bu dünyada, daha icat edilmediHadi ben paçayı kurtardım, ByNkoaLa ne yapsın 8 yıldır akrep maduru, eşi akrep. Benim gönlümün sultanını hayattan soğuttu kocası sıkıver boğazını diyorum dinlemiyor da seviyor tabi bir yandan Çok zor bu akrepler balım gerçekten oğlunun gelecekteki karısına şimdiden hayatta başarılar dilerim
Çok dorgru tespit elde edene kadar peşinde pervane romantik likler sakalar düğünün oldu adamdan başka birşey çıktıama akrepler çok acayipler ya. bi cazibeleri albenileri oluyo. bide kendilerini sevdirene kadar da ugrasiyolar. sen mutlu son dedikten sonra başlıyo esas film. öyle de bi akrepler işte.
benim oğlan da salıncakta sallanirken biri bakarsa somurtup oturur. ama biri var da onla ilgilenmiyosa o zaman dikkat çekmek için baslar gülücük atmaya eliyle dokunabiliyosa uzanmaya falan. kadinin dikkatini cektikten sonra gene ceviriyo kafayı
bu kesin evde kaldi şimdi demi ciciemekli olunca gezcem ben ya o da evlat işte evde kira vermeden otursun napayim
Ahh ahh zamanında bulaydim seni heee dermiydim alirdim bi aslan anına kukrer dururdumKeşke senin ikizlerliğinle alakası olsa balım ya, akreplere uygun burç yok bu dünyada, daha icat edilmediHadi ben paçayı kurtardım, ByNkoaLa ne yapsın 8 yıldır akrep maduru, eşi akrep. Benim gönlümün sultanını hayattan soğuttu kocası sıkıver boğazını diyorum dinlemiyor da seviyor tabi bir yandan Çok zor bu akrepler balım gerçekten oğlunun gelecekteki karısına şimdiden hayatta başarılar dilerim
Ahahahahahaha yarıldım sen çok yaşa e miama akrepler çok acayipler ya. bi cazibeleri albenileri oluyo. bide kendilerini sevdirene kadar da ugrasiyolar. sen mutlu son dedikten sonra başlıyo esas film. öyle de bi akrepler işte.
benim oğlan da salıncakta sallanirken biri bakarsa somurtup oturur. ama biri var da onla ilgilenmiyosa o zaman dikkat çekmek için baslar gülücük atmaya eliyle dokunabiliyosa uzanmaya falan. kadinin dikkatini cektikten sonra gene ceviriyo kafayı
bu kesin evde kaldi şimdi demi ciciemekli olunca gezcem ben ya o da evlat işte evde kira vermeden otursun napayim
Çok geç tanıştık, çok geç...Ahh ahh zamanında bulaydim seni heee dermiydim alirdim bi aslan anına kukrer dururdumajshhssjsabs
8 sene önce neredeydin nerdeysin heeeeeÇok geç tanıştık, çok geç...
Yok yok oyleyiz tubism bir de her konuda bilgimiz olduğu için bilemediğimiz konu pek olmuyor geneldeYarıldımVallahi doğru söylüyorsun koçum, bir bilmişlik var Ama bilmediğim konuda bilmişlik yapmam. Bildiğim konuda sonuna kadar Gerçi meslek hastalığıdır belki de bilmem ki
Çok dorgru tespit elde edene kadar peşinde pervane romantik likler sakalar düğünün oldu adamdan başka birşey çıktı
Dedim sen bnm heee dediğim adam olamazsın kendine gel cooorrcc dedm ama hala gelemedi maaalesed
8 sene önce neredeydin nerdeysin heeeee
Gülom tam 8 sene önce sen senin akreple tanıştığında bende benim akreple tanışmış, onun bana yaşattığı testere film fragmanı hayattan sıyrılmaya çalışıyordum. Sonra çok şükür paçayı kurtarıp eşimle tanıştım, baktım çok normal birisi hemen bastım nikahıYok yok oyleyiz tubism bir de her konuda bilgimiz olduğu için bilemediğimiz konu pek olmuyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?