Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca B Brunello Cicinelli cici kadar görmüş geçirmiş olmamam benim suçum değil
Yok öyle demek istemedim bonuscum yani bro her şekilde fikir veriyor onu kastettim
bende mesela her konuya bir yorumum vardır yani böyle ucundan kıyısından fikir vermeye çalışırım o anlamda dedim o yüzden şaaptım yani

Tamam gitme düğüne. Oldumu

Tamam seni affediyorum ama o Şahika yı aslaa Canımmm ne kadar da düşünceli bir kız ama evim temizlenmiş kayganam haber etti geç kaldın
Eline sağlık kaynanayın
Büyük kayip
Bu ara da hastasın galiba geçmiş olsun canim
hmmm bu saatte duş
sen alacak duj verecek 100 dolar
100 dolar az

Günaydin canlarım❤ patili kocanın koluna gir salina salına git o düğüne, boşver eski kocanı fln çatlamak istiyorsa orta yerinden yarılsın boşver hem sonuçta arkadaş seninde arkadasin, gitmelisin
İşte bende öyle düşünüyorum benim 3 yıl lise 11 yıl böyle 14 yıllık arkadaşım sonuçta. Gelmemesi gereken biri varsa o gelmesin ben neden gitmemezlik yapayım ki.. Bir yandan da tatsızlık çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Kenafır gözleri ile nazar değdirir yemin ederim

Tavuk çorbasımı içemezsin?
Babayın evinde ne içerdiniz merak ettim

Ben sadece kırmızı mercimek çorbası içerim, normal, sade, sebzesiz
Babamın evinde onu bile içmiyordum da, koca evi hayatı öğretti bana

K Kendinisevenbirii evet kuzum sağol grip gibiyim, kızım da grip zaten
Yine her zamanki gibi sana gelen hastalık bana gelsin sen iyileş dediğim için, bana geldi

Tabiki kime ne ama nolursa olsun hiç bişey olmamış gibi bi ortam olamaz.
Gülsen laf olur yüzünü az assan ayrı laf olur gibi düşünüyorum.

Patiliye bak ohaa ne mutlu namıssız
Patiliye bak hiç yüzü gülmüyo vs gibi.

Ha hoşt der düğüne akarsın onu bilmem.

Evet canım ya aşırı uzun hiç güzel olmuyor boy zaten uzun değil iyice kısalıyor :))

Canım ayrı uzak yerlere oturursunuz eski eşinle, düğün salonları kocaman oluyor sonuçta arada bı oynamaya kalkarsan belki denk gelirsin ama artık sen daha iyi bilirsin tabi yeni eşinde eski eşinde huyunu,ortamin nasil olacağını az çok tahmin de edersin yine de ben eşini dinleyip gitmenizden yanayim sen bilirsin :)

Gidicem ya, kesin kararlıyım

Gidicem ya, kesin kararlıyım
En doğrusunu sen bilirsin su an canım,zaten belki de eski eşin gelmez senin kocanla geleceğini bildiğinden,gitmeye kararliysanda sakin gerilme derim yüzün hep tebessüm etsin anin tadını çıkar o an boşver düğüne odaklan

Kız ben düğüne gidince başka bişey düşünmüyom zaten oynamaktan
Erik dalı gevrektir, şişelerrrr, derken

Taraflar ne kadar sakin ve ılımlı yaklaşsa da mutlaka hoşnutsuzluk oluyor bu gibi durumlarda, benim nikahımda da yaşandı öyle birşey maalesef.
Gayet modern aklı başında koca koca iki insan, 40 yaşının üstünde ikisi de, eski eş ve yeni eş bir araya gelince kavga çıktı.
Senin yerinde olsam gitmezdim canım, arkadaşın seni anlayışla karşılayacaktır

Benim de baya kesilecek ama çok ince saçlarım, inceldi yani işe yarayacağını sanmam

poncikvegece şimdiden geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak?
Evde tadilat vardı canım yerlerde çivi kalmış hali ile gece de hiç doymayan bir çocuk olduğundan dolayı çiviyi atmış ağzına ne bula yemeye çalışıyor dünden beri çıkmasını bekliyoruz çıkmadı.. bugünde çıkmadı su saate kadar yarına çıkmazsa maalesef operasyonla alacaklar.

Ayyy çok üzüldüm canım
Çok geçmiş olsun şimdiden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…