- 11 Nisan 2007
- 87.805
- 516.143
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.941
B Brunello Cicinelli minnoş olsa bu sorumun cevabını beni hiç düşündürmeden verirdi
Yok öyle demek istemedim bonuscumAyrıca B Brunello Cicinelli cici kadar görmüş geçirmiş olmamam benim suçum değil
Yok öyle demek istemedim bonuscumyani bro her şekilde fikir veriyor onu kastettim
bende mesela her konuya bir yorumum vardır yaniböyle ucundan kıyısından fikir vermeye çalışırım o anlamda dedim o yüzden şaaptım yani
Eline sağlık kaynanayınTamam seni affediyorumama o Şahika yı aslaa Canımmm ne kadar da düşünceli bir kız ama evim temizlenmiş kayganam haber etti geç kaldın
Büyük kayipKalkmıyorum
hmmm bu saatte duş
sen alacak duj verecek 100 dolar
100 dolar az
Fikir işte evetTamam gitme düğüne. Oldumu
İşte bende öyle düşünüyorum benim 3 yıl lise 11 yıl böyle 14 yıllık arkadaşım sonuçta. Gelmemesi gereken biri varsa o gelmesin ben neden gitmemezlik yapayım ki.. Bir yandan da tatsızlık çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Kenafır gözleri ile nazar değdirir yemin ederimGünaydin canlarım❤ patili kocanın koluna gir salina salına git o düğüne, boşver eski kocanı fln çatlamak istiyorsa orta yerinden yarılsın boşverhem sonuçta arkadaş seninde arkadasin, gitmelisin
Tavuk çorbasımı içemezsin?
Babayın evinde ne içerdiniz merak ettim
İşte bende öyle düşünüyorum benim 3 yıl lise 11 yıl böyle 14 yıllık arkadaşım sonuçta. Gelmemesi gereken biri varsa o gelmesin ben neden gitmemezlik yapayım ki.. Bir yandan da tatsızlık çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Kenafır gözleri ile nazar değdirir yemin ederim
Evet canım ya aşırı uzun hiç güzel olmuyor boy zaten uzun değil iyice kısalıyor :))Canim bende balik etli oldgm icinomuzdan kisa sac asla gitmiyor kafayi buyutuyor bence gonderdigin resmdeki gbi boyda bide arkadan katli kesim osekil yada duz kesim bence gidecektir sana ... cok uzun sac gercekten cirkin oluyo ben.uzun sac severim ama bele kadar filan olani gercekten demode duruyor bence ... zaten kullanamiyorum da yazmissin .
Evet canım ya aşırı uzun hiç güzel olmuyor boy zaten uzun değil iyice kısalıyor :))
Canım ayrı uzak yerlere oturursunuz eski eşinle, düğün salonları kocaman oluyor sonuçta arada bı oynamaya kalkarsan belki denk gelirsin ama artık sen daha iyi bilirsin tabi yeni eşinde eski eşinde huyunu,ortamin nasil olacağını az çok tahmin de edersin yine de ben eşini dinleyip gitmenizden yanayim sen bilirsin :)İşte bende öyle düşünüyorum benim 3 yıl lise 11 yıl böyle 14 yıllık arkadaşım sonuçta. Gelmemesi gereken biri varsa o gelmesin ben neden gitmemezlik yapayım ki.. Bir yandan da tatsızlık çıkar mı acaba diye düşünüyorum. Kenafır gözleri ile nazar değdirir yemin ederim
Gidicem ya, kesin kararlıyımCanım ayrı uzak yerlere oturursunuz eski eşinle, düğün salonları kocaman oluyor sonuçta arada bı oynamaya kalkarsan belki denk gelirsin ama artık sen daha iyi bilirsin tabi yeni eşinde eski eşinde huyunu,ortamin nasil olacağını az çok tahmin de edersin yine de ben eşini dinleyip gitmenizden yanayim sen bilirsin :)
En doğrusunu sen bilirsin su an canım,zaten belki de eski eşin gelmez senin kocanla geleceğini bildiğinden,gitmeye kararliysanda sakin gerilme derim yüzün hep tebessüm etsin anin tadını çıkar o an boşver düğüne odaklanGidicem ya, kesin kararlıyım
Kız ben düğüne gidince başka bişey düşünmüyom zaten oynamaktanEn doğrusunu sen bilirsin su an canım,zaten belki de eski eşin gelmez senin kocanla geleceğini bildiğinden,gitmeye kararliysanda sakin gerilme derim yüzün hep tebessüm etsin anin tadını çıkar o an boşver düğüne odaklan
Satıyo millet saçını uzatıp
Şimdi size bir soru ???
Bugün Liseden bir arkadaşımın düğünü var. Ben Liseyi bitireli 11 sene oldu.. Fakat o dönemden beri sık sık görüşürüz ayda 1-2 defa mutlaka. ( bunu söylememdeki sebep yakınlığı anlayın diye)
Arkadaşım aynı zaman da eski eşimin de arkadaşı.. yani bugünkü düğüne geleceği muhakkak.
Sizce o düğüne gitmeli miyim eşimle ? Yoksa gitmemeli miyim ? Pislik çıkaracak bir yapısı yok eski eş kişisinin.
Benim eşim zaten münakaşaya dahi girmez. Yani bilemedim. eşim biliyor arkadaşımız ortak olduğunu, 2-3 gündür böyle kara kara düşünüyorum; eşimde diyor neden bu kadar düşünüyorsun gidicez eğlenicez dönücez diye.
ama bilemiyorum ki ya emin olamadım.. karşı taraf saçmalar da bir şey der mi eder mi
Evde tadilat vardı canım yerlerde çivi kalmış hali ile gece de hiç doymayan bir çocuk olduğundan dolayı çiviyi atmış ağzına ne bula yemeye çalışıyorBenim de baya kesilecek ama çok ince saçlarım, inceldi yani işe yarayacağını sanmam
poncikvegece şimdiden geçmiş olsun, ne ameliyatı olacak?
Evde tadilat vardı canım yerlerde çivi kalmış hali ile gece de hiç doymayan bir çocuk olduğundan dolayı çiviyi atmış ağzına ne bula yemeye çalışıyordünden beri çıkmasını bekliyoruz çıkmadı.. bugünde çıkmadı su saate kadar yarına çıkmazsa maalesef operasyonla alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?