Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam giderdim. Eski eş gelmesin illa birinin gelmemesi gerekiyorsa.. eşinde razıysa düşünme git bence

Ben olsam giderdim. Eski eş gelmesin illa birinin gelmemesi gerekiyorsa.. eşinde razıysa düşünme git bence
Bencede
Eşim sorun etmiyor; benim eşim çok naif bir insan gerçekten. Hiç takılmıyor. Eşimden yana şüphem yok zaten. Ağız dalaşına bile girmez dönüp cevap bile vermez. Bir şey söyler de keyfi kaçar diye düşünüyorum sadece hepsi bu.
Ama gidicem çünkü14 yıllık dostum sonuçta Pazartesi kınası vardı gidemedim ; çok hastaydım yatıyordum ama düğününe gitmem gerek. Herşeyime geldi çünki, gitmesem darılmaz gönül koymaz sebebi belli ama sırf x kişisi orda diye arkadaşımın en mutlu gününe katılmamazlık yapamam.

İnşallah problem olmaz o zaman canım ne diyeyim
Ama kendi adıma söyleyeyim başıma geldiği için söylüyorum, benim nikahımda öyle birşey yaşanacağına keşke o tanıdık hiç gelmeseydi diyorum
O olay yaşandığı için de risk almak istemem ben olsam
Çünkü kimsenin beklemediği birşeydi yine o durum.
Açıkçası onların kendi içlerinde ne yaşadığı umurumda bile değil ama gelip benim en mutlu günümü batırdılar diye dusunuyorum

Orası öyle canım.. Ama ben eşime güveniyorum.
x kişisi için bir şey diyemem. benim 14 yıllık dostum 1-2 yıllık bir tanıdığım değil öyle olsa zaten gitmem. Arkadaşıma da söyledim zaten aslında gelmesem diye; bana söylediği gelmemesi gereken biri varsa o da o, sen değilsin. Geliceksin dedi.
bende tabi ki gideceğim :) bir çok ortak arkadaşımız var ve ben hepsi ile görüşüyorum bu durumda hiç bir meclise girmemem gerek, yani bütün arkadaşlarım ile bağı koparmam gerek. hepside benim en kötü 10-15 yıllık dostlarım. Bu mümkün değil

Sen bilirsin canım :)

Müge programa almayı kabul ettiğine göre, adamı bulup ciğerini sökecek sanırım

Ben de şaşırdım açıkçası
Bunu kabul etmesi hiç iyi olmamış bence ama, katılan kadın gayet ciddi görünüyor
Bdv de anlatılan 200 paragraflık konular gibi anlatıyor

Karsi tarafta yapmaz diyorsun gidebilirsin bu durumda bence ...

Ben olsam giderim. O gelmesin bir zahmet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…