- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.001
morkomedyen adamım yaBurçların öğretmen halleri
Burçların polis halleri
Burçlar gratiste
ByNkoaLa @Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @ElhanBonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
kk birinci noteri
Nasıl bir ağaç kuzum?Cici senin adın yoksa cennete bir ağaçmı lan?
Ayyy deme deme valla içinde birşey ciisss dedi kor alev gbi ben yandım başka kızlar yanmasin nolur oğlun evlenmesini hahahahshsshahahaAllah yardımcın olsun bacim. ben gelinime maddi manevi ve psikolojik destek sözü vercem başka türlü kimse bu pis beybisine katlanmaz
bide takiklar küs durmak istemiyosa gelip gidip yalakalık yapiyolar
Bi koç da benden gelsin hadiAllah'ımmm sayfalarca muhabbet dönmüş bana kendi topiğimin bildirimleri gelmedi iyi mi, nasıl kaçırdım o günaydınları, o espirikleri, o Miran'ın yüzü gözü açılmış halini, yeni gelenleri..Olsun yettim kertenkelelerim
Hadi bugün değişik birşey yapalım. Herkes burcunu yazsın. Ben başlatıyorum; Koç gibi koçum
@Elhan seni beğeniler prensesi ilan ediyorum her mesajı beğenmişsin vallahi gel öpçem
@fenomen sende aramıza hoş geldin balım
ByNkoaLa @Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @ElhanBonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie @fenomen
Ahahahahahaha yarıldım sen çok yaşa e miSen hiç evde kalan akrep gördün mü balım, onlar kurbanlarını öyle oyunlarla elde edip, çekiciliklerini de kullanarak kendine bağlar ki.. Sonra yaşattıkları hayat testere filminden sahneler giibi Kesin evlenir ama evlendikten sonra karısı delirip kaçıp gitmesin diye eşinle çok büyük çabalar sarfedersiniz ileride gelsin bu laflarım aklına
Akroslarla tanışıklıklarımiz bile aynı ben daha ne diyeyimGülom tam 8 sene önce sen senin akreple tanıştığında bende benim akreple tanışmış, onun bana yaşattığı testere film fragmanı hayattan sıyrılmaya çalışıyordum. Sonra çok şükür paçayı kurtarıp eşimle tanıştım, baktım çok normal birisi hemen bastım nikahıİşte ben paçayı kurtardım ama sen kurtaramamış yem olmuşsun gülom, gerilim filmlerinde ilk ölen şişman ve gözlüklü çocukla aynı olmuş kaderin Tanışsaydık gerekirse ben seni halıya sarar kaçırırdım gülom ama o zamanda o yakuşuklu iki beben doğmazdı
EyvahSana artık domestos bacı diyeceğim
Ayyy deme deme valla içinde birşey ciisss dedi kor alev gbi ben yandım başka kızlar yanmasin nolur oğlun evlenmesini hahahahshsshahaha
Eleştiriye gelmezler ama herşeyi eleştirirler
Çünkü kendileri by mükemmel
Yaa birini silerler ya da viccik viccik olurlar
Çok inatlar
Sinirlendiler mi Allah o evdekilerin yardımcısı olsun
Cidden kus kalamiyorlar veeee suluk gbi de karışıncaya kadar yapisiyorlar
Nasıl bir ağaç kuzum?
Bende koçum bende anlamadımKoçlar geç anlamazdı aslında.
anam sen de bilmeceli bulmacalı konuşuyon napsın kadınKoçlar geç anlamazdı aslında.
Koçumm bee, 3'lendik hadi, yok mu artıranBi koç da benden gelsin hadi
Akrebi bu evrende hic bi burç paklamazis yerinde akrep burcu bi arkadaşım vardi. adama açık açık ben seni sevmiyorum niye geliyosun derdim poset poset atıştırmalık alir gelirdi banabiliyodu da isine mi gelmiyodu saf miydi da anlamiyodu bilmiyorum
bana karşı hiç bı kötü şeyi olmamıştı o arkadaşın asla yüz vermedigimden demekki. oğlana da mesafeli olcaz yani. bence bu akrebi anca yay paklar
günde bi doz almazsam kendime gelemiyom@malii Morkomedyen takipçisiyik evelallah
Bende koçum bende anlamadım
Bize öyle bi bilgi gelmediYasiz hiç tuğba ağacını duymadınız mı ula
Olsun be kuzum, diyorum ya bir nüfus müdürlüğüne bakar hemen kasımsa aralığa ocağa falan çekin doğum ayını18 den sonra kendi başının çaresine bak adamım diyecektim ben yaaa.
hayallerim hayal oldu ciciiiii
oysaki yay burcusuna bile raziydim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?