- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.041
Hocaya diyemedim ki şiirim elden gidiyor, bırak gideyim arizonaya
Aklı başında bir veli olarak bellemişken beni, ruh ve sinir hastalıkları departmanınaDeseydin ne derdi acaba
Sosyal hizmetlere başvururmuş çocukların annesi normal değil diye
Aklı başında bir veli olarak bellemişken beni, ruh ve sinir hastalıkları departmanına
Gerçekten dedim ki gitti şiir, toplantıdan nasıl çıktım nasıl çıktım geldim. Ama hiç umudum yok, dedim bi bakayım hele şiiri kim almış aaa benmişim
Seninki daha komikGeçen ben de burada birşeye sesli güldüm de, eşim hayırdır neye gülüyorsun? Diyince arizona filan birşeyler geveledim, sonra da anlamasın yerimizi bulmasın diye ya hayvan belgesellerindeki kertenkelelerle ilgili bir caps yapmışlar ona gülüyorum dedim inşallah inanmıştır
Seninki daha komik
Anlamıyorum niloyanın tospiği, böyle mi yapcazKorkuyorum hamecey, korkuyorum anlıyor musun :))
Anlamıyorum niloyanın tospiği, böyle mi yapcaz
OlmamışTamam gitme düğüne. Oldumu
Vaaaaauv adamdaki özgüvene, naifliğe, aşka baaaakŞimdi size bir soru ???
Bugün Liseden bir arkadaşımın düğünü var. Ben Liseyi bitireli 11 sene oldu.. Fakat o dönemden beri sık sık görüşürüz ayda 1-2 defa mutlaka. ( bunu söylememdeki sebep yakınlığı anlayın diye)
Arkadaşım aynı zaman da eski eşimin de arkadaşı.. yani bugünkü düğüne geleceği muhakkak.
Sizce o düğüne gitmeli miyim eşimle ? Yoksa gitmemeli miyim ? Pislik çıkaracak bir yapısı yok eski eş kişisinin.
Benim eşim zaten münakaşaya dahi girmez. Yani bilemedim. eşim biliyor arkadaşımız ortak olduğunu, 2-3 gündür böyle kara kara düşünüyorum; eşimde diyor neden bu kadar düşünüyorsun gidicez eğlenicez dönücez diye.
ama bilemiyorum ki ya emin olamadım.. karşı taraf saçmalar da bir şey der mi eder mi
Dağıttığın yargıların ayrıntılarını da yazsan ya accukHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Neyse bu kadar aşk yeter. Şimdi dönelim hayatın acı gerçeklerine.
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Roman oynarken benim yerime de at göbecikleri
Olmamış
--------------------
Evet şimdi birsürü çıkmayacak etiket yapma vaktidir
Bu arada şiirleri biriktiriyorum toplu ödeme yapıcam
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Vuu zanlın olayım yargıla beni sarı bombeHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Olmamış
--------------------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Bende öyle yaptım beybisiiiiiiVaaaaauv adamdaki özgüvene, naifliğe, aşka baaaakmaşAllah diyorum patilim Allah huzurunuza huzur katsın
Ben olsaydım giderdim sanırım
Sonraki organizasyon senin için gelsin
Sıradaki şiir benim olsun muYok canım cicimin bana zaten şiir borcu var unuttu, kendisini toparlasın da hatırlatırım
Çok geçmiş olsun canım yaVuu zanlın olayım yargıla beni sarı bombeben epeydir takılmiyorum. Gariban halim. Öğretmenliğin çilesi bu işte sınıfın modu düştü mü ne yapacağını bilemiyorsun. Ben birden dönüp oeff çok sıkıcısınız diyorum dişçiye gittim dün. Ağzım ağrıyor ya hala. Oysaki sadece bir dolgu yapmıştı. Çenemin hala ağrıması gerekmezdi ☹☹
Çok güzel görünüyorsun tatlım. Göründüğün kadarı yaniBende öyle yaptım beybisiiiiii
Sıradaki şiir benim olsun mu
Çok geçmiş olsun canım yaevet geçmesi lazımdı sanki.
Çok güzel görünüyorsun tatlım. Göründüğün kadarı yani
I inessa armand kuzum geçmiş olsun Allah şifa versin
poncikvegece canım geceye çok üzüldüm umarım operasyon gerekmez
Kolay gelsin bitanem allah isini rast getirsin cici annem sen güzel tatli sexsu öğretmensin seviliyorsun kiz bende pazartesi basliyorummmmm.Heyyheyyy
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Olmamış
--------------------
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
@mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Zümrem nasılsın? Modun hep yüksek olsun tatlım. Şimdiki öğrenciler doğuştan yorgun... Yaşam enerjileri bitmiş... Çok geçmiş olsun. Kanal tedavisi yapıldıysa bı sure daha agriyabilir. İnşallah iltihap falan yoktur. Kontrole git mutlaka gecmezse.Vuu zanlın olayım yargıla beni sarı bombeben epeydir takılmiyorum. Gariban halim. Öğretmenliğin çilesi bu işte sınıfın modu düştü mü ne yapacağını bilemiyorsun. Ben birden dönüp oeff çok sıkıcısınız diyorum dişçiye gittim dün. Ağzım ağrıyor ya hala. Oysaki sadece bir dolgu yapmıştı. Çenemin hala ağrıması gerekmezdi ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?