- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.001
Kadın cin gibi yaBurhan ile Mahmut 'a noldu yaa?
En guzeliÖyle bir isteğim yok açıkcası yani aman mutlu olduğumu görsün diye takla atmayacağım tabinormal nasılsam öyle davranıcam çünkü ben eşimle gerçektn cok mutluyum. Hani böyle yaptığın iyilikler olur öbür tarafa ahirete kalmadan Rabbim mükafatlandırır ya benim eşim benim bu dunyada ki mükafatım.. o kadar net söyleyebilirim
ben eski eş kişisinide Allaha havale ettim, ben hakkımı helal ettim ona çoktannn :) Allah affesin onu.
Sağol canım,çanta için vakit kalmadı ,pazar günü düğün,bugün de alış verişe gidiyoruz bulabilirsem alırım,örnek gösterdiğin çanta çok şık ,çok beğendim,Gördümm canımm, evet çok hoş olmuş
Gayet uyumlu ve güzel.
Ama çanta mutlaka gümüş olmalı siyah çok patlamış ve çok sert bir geçiş olmuş. Gümüş daha zarif duracaktır.
Pişkinlik diz boyu. Telefona bağlanmış başkasıyla birlikteymiş ve o kadın da hamileymiş. Üstüne engelli aylığı alıyormuş
Mügeye aşığım zaten. Kadın, pişkin, arsız düşmanı ,iyilerin dostu katillerin korkulu rüyasıMüge ye gülmekten öldüm yalnız
Gidip başka kadınları hamile bıraktığına göre engelli filan değilsin o maaşın senden alınması için ihbar ediyorum
Mügeye aşığım zaten. Kadın, pişkin, arsız düşmanı ,iyilerin dostu katillerin korkulu rüyası
Benim elbiseyi daralttirdim daha güzel oldu,bedeni büyüktü,potluk vardı,şuan tam üstüme göre
Dedin,okudumBen de çok zeki buluyorum bu kadını cidden
Böyle yalak tipli sunuculardan da değil, ne şiş yansın ne kebap demiyor
Bak yine kebap dedim
Günaydın tünaydın kertenkeleler
Buyumustur heraldeGünaydın mercimek ve annesii
Gerçi mercimek büyümüştür artık :)
Buyumustur heralde
Şuan hangi meyveye benziyor bilmiyorm
Nabiosn ca
Aynen
Ohh ne güzelIyi kuzum ne olsun, bildiğin gibi evde pinekliyorum :)
Ohh ne güzel
Bnde evimde sere serpe oturmak.islermi yapmak istiyorm
Evin halini gördükçe daha çok hasta oluyormBen iş yapmadan oturmak istiyorum
Evin halini gördükçe daha çok hasta oluyorm
Yatiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?