- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.061
Gözün aydın canımB Brunello Cicinelli kuzum okul temizlik isone başvurdum. Cıktı sonra milli egotomde evraklari tammladim milli egitim müdürlüğüne teslim ederken burda calisirmisin dedi bende orayo kabul ettim cogu kisi okuldan daha rahat temiz dediler belki temmelli alirlar seni dediler. Sans kapimi çaldı.
Aman da aman kimler gelmişHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Neyse bu kadar aşk yeter. Şimdi dönelim hayatın acı gerçeklerine.
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Roman oynarken benim yerime de at göbecikleri
Olmamış
--------------------
Evet şimdi birsürü çıkmayacak etiket yapma vaktidir
Bu arada şiirleri biriktiriyorum toplu ödeme yapıcam
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Hoşbuldum tosyam nasılsın
Sınıfın modu çılgınlar gibiler ya. Sınıfta mıyım tımarhaneye mi kapadılar hepimizi seçemiyorum yeminle. Siz eskiden de böyle miydiniz yoksa sorun bende mi diyorum. Hayır öğretmenim biz hep böyle şımarıktık sizden dolayı değil diyorlarVuu zanlın olayım yargıla beni sarı bombeben epeydir takılmiyorum. Gariban halim. Öğretmenliğin çilesi bu işte sınıfın modu düştü mü ne yapacağını bilemiyorsun. Ben birden dönüp oeff çok sıkıcısınız diyorum dişçiye gittim dün. Ağzım ağrıyor ya hala. Oysaki sadece bir dolgu yapmıştı. Çenemin hala ağrıması gerekmezdi ☹☹
Yaaa çok sevindim tatlışımKolay gelsin bitanem allah isini rast getirsin cici annem sen güzel tatli sexsu öğretmensin seviliyorsun kiz bende pazartesi basliyorummmmm.
Kızzzzzz sen nasıl güzel birşeye benziyorsun öyle yavvvDüğün var dediler geldik
Yaa ben branş değiştirmek istiyorumAnam gelmiş hoş gelmişB Brunello Cicinelli
Allah kolaylık versin canım. Çocuklardan daha zordur onların velileri ile uğraşmak. Sinifcilarin sıkıntılarını bilirim tatlım. Güzel dönütler alman her şeyi unutturuyor. Helal olsun emeklerim diyorsun. Suriyeli öğrenciler için bir çözüm bulabildiniz mi? Bizim okulda da sayılar bayağı fazlaydı. Geçen hafta bir komisyon kurduk, okuma okuduğunu anlama anlatma yazma kendini ifade edebilme gibi kategorilerde bir sınav yaptık. Hiç Türkçe konuşamayan yazamayan ogrencileri okuldan gönderdik. Ayrı bir uyum okuluna gidiyorlarmış. Tam neresi bilmiyorum ama. Bursa için böyle bir uygulama söz konusu belki sizin okulda da yapılabilir.
Güzel sözlerin ana sütü gibi bizi bizden alıyor. Enerji kaynağımız güzel anam iyi ki dogurmuşsun bizi. Çok seviyorum seni. Dediğin gibi keske birlikte yasayabilsek dediğim ender insanlardansın.
Zümrem nasılsın? Modun hep yüksek olsun tatlım. Şimdiki öğrenciler doğuştan yorgun... Yaşam enerjileri bitmiş... Çok geçmiş olsun. Kanal tedavisi yapıldıysa bı sure daha agriyabilir. İnşallah iltihap falan yoktur. Kontrole git mutlaka gecmezse.
Wuhuuuu bir peri kızı gibi olmuş güzel bacım.Düğün var dediler geldik
Seni yargılamam arada mercimek varAman da aman kimler gelmiş
Yargıtay'ımmm benim
Yargıla hepimizi
Zümre olsak ne güzel olurdu.Hoşbuldum tosyam nasılsın
Sınıfın modu çılgınlar gibiler ya. Sınıfta mıyım tımarhaneye mi kapadılar hepimizi seçemiyorum yeminle. Siz eskiden de böyle miydiniz yoksa sorun bende mi diyorum. Hayır öğretmenim biz hep böyle şımarıktık sizden dolayı değil diyorlarGüler misin ağlar mısın ya. Hem kendilerinin farkındalar hem de hala devam
Yaaa çok sevindim tatlışımKesinlikle okuldansa milli eğitim daha iyidir.
Milli eğitimde ayak işi de yaptırırlar getir götür yaparken bulabilirsin kendini. Okulda da ayak işi asla yapmazsın işin bellidir ama cidden mide kaldırmayan durumların karşısında bulabilirsin kendini. Malum yüzlerce çocuk..
Ben olsam bende milli eğitimi tercih ederdim. Zaten temiz bir ortam. Kışın sıcak yazın serin olur. Doğru düzgün insanlar olur çevrende. Çocuk sesi yok. Gürültü yok. Vallahi şanslısın çok iyi denk gelmiş. Çok sevindim
İş kadını oluyor benim tatlışım
Kızzzzzz sen nasıl güzel birşeye benziyorsun öyle yavvv
Analar neler doğuruyor analar
Yaa ben branş değiştirmek istiyorum. Geleyim de zümre olalım be Elhan'ım. 5 sene daha yaparsam akli dengem iyice kayacak gibi
Suriyeli öğrenciye 1.sınıf gibi sesleri vermeye başladım 2 gündür. Okulda suriyeli öğrenciler gibi ilgilenen öğretmen varmış. Bu hafta raporlu. Gelince sanırım eğitim verecek. Şu gönderilen merkezin ismini falan yazar mısın. Ona göre müdüre gidip sorgulayayım.
Yok aranan kan o değilWuhuuuu bir peri kızı gibi olmuş güzel bacım.İyi eğlenceler canım.
Arkada damada benzeyen birileri var. Sizden tarafa bakıyorlar. Tanıdık mi? Aklıma deli düşünceler geliyor
Kesin sık sık zümre toplantısı yapmak isterdim seninle ki gözüm endam görsün aradaZümre olsak ne güzel olurdu.
Sınıflar büyüdükçe biraz daha kolaylaşır inşallah. Bu işler gerçekten çok zor ...Merkezin ismini bizim idarecilere sorup ogrenicem canım...
Yek yaaaa hiç de değilB Brunello Cicinelli canımsınnnn ❤❤
Peki senin tatlı dilli oluşuna ne diyeLimmgüzelliğin dillere vurmuş belli kii
Toplantıdan çıkmışım gelmişim, ahh arizona ne ettin yine bana diye bir girdim, gözlerim bölerdi. Keşke, keşke gerçek hayatımda olabilselerdi dedim ne yalan söyleyimHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Olmamış
--------------------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Rüya gibiydi rossuuumAmecey bidona bittim resmeeeennnnn
Senin için topik durdu
İlerlemedi
Girip girip acaba yazdı mi diye baktm durdum
Ama sonunda yazdığına sevndm
Bidonu ay şiirin kutlu mutlu olsun
Cicim merhaba aferin ayar vermr konusunda az biraz tüyo mu alsam naapsamHeyyheyyy
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Olmamış
--------------------
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
YaaaToplantıdan çıkmışım gelmişim, ahh arizona ne ettin yine bana diye bir girdim, gözlerim bölerdi. Keşke, keşke gerçek hayatımda olabilselerdi dedim ne yalan söyleyim
Brom, yarın sonbahar etkinliği var. Fotoğraf çekimi ve tşörtler için tek renk seçimi yapılacak.Yaaa
Kız brom sen neden hep toplantıdasınSanki ne zaman sorsam toplantıdasın gibi. Ne toplantısı bu kadar yav
Alma gülişim aman aman, sinirli diye dile doluyorlar sonraCicim merhaba aferin ayar vermr konusunda az biraz tüyo mu alsam naapsambu dediklerinden gayri alıştın mi yeni evine artikin.
Sonbahar etkinliği mi. Özelde miydi senin çocuk kuzum?Brom, yarın sonbahar etkinliği var. Fotoğraf çekimi ve tşörtler için tek renk seçimi yapılacak.
E devlet için foto çekilcek, para toplancak.
Bir takım sorumluluklar verildi buna benzer şeyler işte cnm
Hayır canm. Geçen yıl özeldeydik, bu yıl devlet anaokulundayız. Geçen yıldan tecrübem var bu etkinliklere dairSonbahar etkinliği mi. Özelde miydi senin çocuk kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?