Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözün aydın canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah

Aman da aman kimler gelmiş
Yargıtay'ımmm benim
Yargıla hepimizi

Hoşbuldum tosyam nasılsın
Sınıfın modu çılgınlar gibiler ya. Sınıfta mıyım tımarhaneye mi kapadılar hepimizi seçemiyorum yeminle. Siz eskiden de böyle miydiniz yoksa sorun bende mi diyorum. Hayır öğretmenim biz hep böyle şımarıktık sizden dolayı değil diyorlar Güler misin ağlar mısın ya. Hem kendilerinin farkındalar hem de hala devam
Kolay gelsin bitanem allah isini rast getirsin cici annem sen güzel tatli sexsu öğretmensin seviliyorsun kiz bende pazartesi basliyorummmmm.
Yaaa çok sevindim tatlışım Kesinlikle okuldansa milli eğitim daha iyidir.
Milli eğitimde ayak işi de yaptırırlar getir götür yaparken bulabilirsin kendini. Okulda da ayak işi asla yapmazsın işin bellidir ama cidden mide kaldırmayan durumların karşısında bulabilirsin kendini. Malum yüzlerce çocuk..
Ben olsam bende milli eğitimi tercih ederdim. Zaten temiz bir ortam. Kışın sıcak yazın serin olur. Doğru düzgün insanlar olur çevrende. Çocuk sesi yok. Gürültü yok. Vallahi şanslısın çok iyi denk gelmiş. Çok sevindim
İş kadını oluyor benim tatlışım
Düğün var dediler geldik
Kızzzzzz sen nasıl güzel birşeye benziyorsun öyle yavvv
Analar neler doğuruyor analar
Yaa ben branş değiştirmek istiyorum. Geleyim de zümre olalım be Elhan'ım. 5 sene daha yaparsam akli dengem iyice kayacak gibi
Suriyeli öğrenciye 1.sınıf gibi sesleri vermeye başladım 2 gündür. Okulda suriyeli öğrenciler gibi ilgilenen öğretmen varmış. Bu hafta raporlu. Gelince sanırım eğitim verecek. Şu gönderilen merkezin ismini falan yazar mısın. Ona göre müdüre gidip sorgulayayım.

Zümre olsak ne güzel olurdu.
Sınıflar büyüdükçe biraz daha kolaylaşır inşallah. Bu işler gerçekten çok zor ...Merkezin ismini bizim idarecilere sorup ogrenicem canım...

Zümre olsak ne güzel olurdu.
Sınıflar büyüdükçe biraz daha kolaylaşır inşallah. Bu işler gerçekten çok zor ...Merkezin ismini bizim idarecilere sorup ogrenicem canım...
Kesin sık sık zümre toplantısı yapmak isterdim seninle ki gözüm endam görsün arada
Mevcut 40a yakın olmasa sıkıntı değil de.. Bu mevcutla değil çocuk 30 yaşında insanlar verseler yine zor zaptedilir
B Brunello Cicinelli canımsınnnn ❤❤
Peki senin tatlı dilli oluşuna ne diyeLimm güzelliğin dillere vurmuş belli kii
Yek yaaaa hiç de değil
İyi eğlenceler size güzel çift

Toplantıdan çıkmışım gelmişim, ahh arizona ne ettin yine bana diye bir girdim, gözlerim bölerdi. Keşke, keşke gerçek hayatımda olabilselerdi dedim ne yalan söyleyim

Limonsuzzcay mirandam yargıların içeriğini sormuşsun
Çocukları sınıfta olmaması gereken herşeyi yaptıkları için,
Velileri çocukların okul dışı hareketlerine dikkat etmeleri ve daha sorumlu olmaları için,
Seksü geyşayı da bugün beni hiç aramadı diye haşladım

Cicim merhaba aferin ayar vermr konusunda az biraz tüyo mu alsam naapsam bu dediklerinden gayri alıştın mi yeni evine artikin.

Toplantıdan çıkmışım gelmişim, ahh arizona ne ettin yine bana diye bir girdim, gözlerim bölerdi. Keşke, keşke gerçek hayatımda olabilselerdi dedim ne yalan söyleyim
Yaaa
Kız brom sen neden hep toplantıdasın Sanki ne zaman sorsam toplantıdasın gibi. Ne toplantısı bu kadar yav

Yaaa
Kız brom sen neden hep toplantıdasın Sanki ne zaman sorsam toplantıdasın gibi. Ne toplantısı bu kadar yav
Brom, yarın sonbahar etkinliği var. Fotoğraf çekimi ve tşörtler için tek renk seçimi yapılacak.
E devlet için foto çekilcek, para toplancak.
Bir takım sorumluluklar verildi buna benzer şeyler işte cnm

Cicim merhaba aferin ayar vermr konusunda az biraz tüyo mu alsam naapsam bu dediklerinden gayri alıştın mi yeni evine artikin.
Alma gülişim aman aman, sinirli diye dile doluyorlar sonra
Hulk diyorlar, mayın diyorlar, neler neler
Kimse kendine bakmıyor zaten söyleyen suçlu
Evime alışmadım daha
Neden alışmadım bilmiyorum. Benimseyemedim. Diğer eve geri dönecekmişim gibi bir his

Brom, yarın sonbahar etkinliği var. Fotoğraf çekimi ve tşörtler için tek renk seçimi yapılacak.
E devlet için foto çekilcek, para toplancak.
Bir takım sorumluluklar verildi buna benzer şeyler işte cnm
Sonbahar etkinliği mi. Özelde miydi senin çocuk kuzum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…