- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.021
:dBen de aynıyım bi de hamile değilim yani düşün :))
Ben çıkıyorum topicten Amecey alana kadar
Elbiseyi büyük beden almışım canım, normalde 38 elbise 42 olunca büyük geldi haliyleBen de onu diyecektim hamilesin ama elbise hala bol, maşallah çok fitsin :)
Geldimmmmm ve bu bidonun kapağını sizin için patlatıyorummmEki Görüntüle 2544074
Valla bu organizasyonu ben kutluyorum, çok şaşkınım her birinize ayrı ayrı öpücükler sevgiler, varolun.Bravooo
Kutluyorum ❤
Gerçek hayatımda şu kadar sadık sadık arkadaş edinebilsem, sırtım yere gelmezdi
Sonraki organizasyon senin için gelsinBen çok sadık değilim ama şeytan da bir yoklamadı değil, gir yaz şiir sana gelsin diye.
Ama tuttum kendimi prim vermedim şeytana
Sonraki organizasyon senin için gelsin
Heeeee yanlışlıkla tüm şiirleri kaptırdıydıkYok canım cicimin bana zaten şiir borcu var unuttu, kendisini toparlasın da hatırlatırım
Heeeee yanlışlıkla tüm şiirleri kaptırdıydık
Gerçekten dedim ki gitti şiir, toplantıdan nasıl çıktım nasıl çıktım geldim. Ama hiç umudum yok, dedim bi bakayım hele şiiri kim almış aaa benmişimahh arizona arizonaaa olaliiiii hiç görmedi böyle bidoooooonnnn
tebrikler amecey
En çok ben merak ediyorum. Yayında ve yapımda emeği geçen herkes sağolsun, mutluyumNeyse canlar sağolsun
Senin şiirini çok merak ediyorum çok heyecanlı
Şükür geldinGeldimmmmm ve bu bidonun kapağını sizin için patlatıyorummmEki Görüntüle 2544074
Cokk guzel oluyor gercekten siir almak B Brunello Cicinelli den bende bir kez aldim cok mutlu olmstumValla bu organizasyonu ben kutluyorum, çok şaşkınım her birinize ayrı ayrı öpücükler sevgiler, varolun.
B Brunello Cicinelli artık benim de bir şiirim olacak
Hocaya diyemedim ki şiirim elden gidiyor, bırak gideyim arizonayaŞükür geldin
Benim de ilkim. 30k ve 30. YaşCokk guzel oluyor gercekten siir almak B Brunello Cicinelli den bende bir kez aldim cok mutlu olmstum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?