- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.151
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.081
Geldimmmmm ve bu bidonun kapağını sizin için patlatıyorummmEki Görüntüle 2544074
Canı gönülden teşekkür ediyorum, hepinize ayrı ayrıcanı gönülden tebrik ediyorum ❤
Bana da borcu var cicininYok canım cicimin bana zaten şiir borcu var unuttu, kendisini toparlasın da hatırlatırım
Bu tip etkinlikleri genelde özelde yaparlar ya ameceyim ondan sordum.Hayır canm. Geçen yıl özeldeydik, bu yıl devlet anaokulundayız. Geçen yıldan tecrübem var bu etkinliklere dair
Sen mi, sen mahalleyi de koşturmazsan peşinde çocuğun için ben yanılmış olayım. Şurda tanımadığın insanları bile yani (yakından görmediğin diyeyim) derleyip toplayansın kaldı ki çocuğun için hey yavruuumm heyBu tip etkinlikleri genelde özelde yaparlar ya ameceyim ondan sordum.
Vallahi anne olmak zor ya.
Çocuğumun sonbahar etkinliğine falan koşuşturmaya üşenirim sanki ben yeaa
Hoşgeldin cicim. Beni 2 kere etiketlemişsin ama ikisi de ben değilimHeyyheyyy
Kuzularım, kertenkelelerim, sevginin, dayanışmanın ve kardeşliğin bir numaraları, geyiğin markalaşmışları, mizah yollarının master'lıları... Cici'niz sizle gurur duyuyor ulan. İyi ki doğurdum siziAmecey'in kazanmasına gösterdiğiniz fedakarlıktan ben duygulandım yemin ederim. Gözlerim bele dolu dolu oldu. @Amecey bazen insan bu insanlar keşke yanımda olsaydı diyor di mi. Ben diyorum mesela
Neyse bu kadar aşk yeter. Şimdi dönelim hayatın acı gerçeklerine.
Sınıf beni bugün yine kudurttu. 40'a yaklaşmış mevcudum ile delirmemek için zor duruyorum. Sınıfa ayrı, velilere ayrı, seksü geyşaya ayrı yargı dağıttım bugün. Herkes benden nasiplendi 
Ama bir yandan da velilerimden çok güzel şeyler duydum bugün. Ondan acık da mutlu oldum
Sizlerde ne var ne yok
poncikvegece
Kuzum fikrimi özellikle merak etmene çok mutlu oldumeşin gitmek konusunda rahatsız değilse kesinlikle gidin. Burada önemli olan eşinin takınacağı tavırdır. Ama o da gayet medeni bir adam olduğu her halinden belli ki gitmek istediğini söylemiş. E size de gönlünüzce eğlenmek düşer
Roman oynarken benim yerime de at göbecikleri
Olmamış
--------------------
Evet şimdi birsürü çıkmayacak etiket yapma vaktidir
Bu arada şiirleri biriktiriyorum toplu ödeme yapıcam
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Kelebek _konusursa
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
Ohaa bu nasıl yorum yav okurken parmaklarımın tüyleri bile tiken tiken olduSen mi, sen mahalleyi de koşturmazsan peşinde çocuğun için ben yanılmış olayım. Şurda tanımadığın insanları bile yani (yakından görmediğin diyeyim) derleyip toplayansın kaldı ki çocuğun için hey yavruuumm hey
Ağzına sağlık o zaman bebişimLimonsuzzcay mirandam yargıların içeriğini sormuşsun
Çocukları sınıfta olmaması gereken herşeyi yaptıkları için,
Velileri çocukların okul dışı hareketlerine dikkat etmeleri ve daha sorumlu olmaları için,
Seksü geyşayı da bugün beni hiç aramadı diye haşladım
Bir de diyorsun ki bana şiir borcun var.Hoşgeldin cicim. Beni 2 kere etiketlemişsin ama ikisi de ben değilim
Geçmişi okumadan geldim hemen çağırmışsın
İşe gidince beni unutuyor. Ne gittiğini haber verir. Ne beni merak edip arar.Ağzına sağlık o zaman bebişim
Geyşan neden aramamış ki
HoşgeldinGeçmişi okumadan geldim hemen çağırmışsın
Sıhhatler olsun o zamanOhaa bu nasıl yorum yav okurken parmaklarımın tüyleri bile tiken tiken olduResmen tek yorumla moral depoladın, günün yorgunluğunu aldın, moralimi düzelttim brom yav, cılk cesaret oldu buralar 
Seni yerim bidonunu sevdiğim
Aldım enerjiyi, cesareti artık duşa girebilirim ben gidiyorum
Ohaa bu nasıl yorum yav okurken parmaklarımın tüyleri bile tiken tiken olduResmen tek yorumla moral depoladın, günün yorgunluğunu aldın, moralimi düzelttim brom yav, cılk cesaret oldu buralar 
Seni yerim bidonunu sevdiğim
Aldım enerjiyi, cesareti artık duşa girebilirim ben gidiyorum
Bugün mutluyum biliyorsun değil mi, hem de hepinizin payı varNe oldu ki?Amecey
poncikvegece çok güzel olmuşsun, bayıldım sana ❤ gitme filan dedim ama iyi ki gitmişsin, gözleri güzel görsün biraz
Bugün mutluyum biliyorsun değil mi, hem de hepinizin payı var
Beni yargıların içine karıştırıyorsun geneldeSeni yargılamam arada mercimek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?