Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine perşembe ve eşim yine maça gidiyor
Ben bu adamdan bezdim yaa

niye gitmesinden beziyosun ki tosiam
bırak gitsin ya. gitmeden önce is yık ama üstüne se gidince yapamam gitmeden şunları yapiver diye

Stres atıyordur belki
Bugün ufaklığı uyuttum, babasının yanına yatırıp çıktım. En az 2 saat nasıl iyi geldi anlatamam.
Belki eşine iyi geliyordur, nasıl anlatsam

Benimki de kendisini affettirmek için kızımı alıp annesine götürüyor
Maç 9 da, 11 de ancak gelecek
Bu saatte götürüp 11 de geri getirebileceğini zannediyor.
Çocuğu ben erken uyutmaya çalışıyorum, adamın kafaya bak. Bir de saat 3 te uyanmış kızım, uykusu gelecek o saate kadar.
Vallahi çocuk gibi.
Kadın olmak ne kadar zor anne olmak ne kadar zor
Şu an bırakıp arkadaşımla gidip bi kahve içeyim desem aklımı burada bırakırım mutlu olamam.
Stres atsın da her hafta her hafta bu maç fenalık getirdi bana

niye gitmesinden beziyosun ki tosiam
bırak gitsin ya. gitmeden önce is yık ama üstüne se gidince yapamam gitmeden şunları yapiver diye

O kadar akıllı ki maç saatinden yarım saat önce söylüyor maça gideceğini iş kitleyemiyorum
Bende de saflık var biraz, her perşembe gidiyor işte kafanı kullan ama yok :))

Hoşbuldum balım. Neden çağırmıştın ki

O kadar akıllı ki maç saatinden yarım saat önce söylüyor maça gideceğini iş kitleyemiyorum
Bende de saflık var biraz, her perşembe gidiyor işte kafanı kullan ama yok :))

ben daima iş kitliyorum
bugün ben de benimkini bogacak hale geldim valla tosia elimde kalacakti bugün kocalara ayar verme günü falan heralde

B Brunello Cicinelli de ayar vermis

Zaten sesimi çıkarmadım adımdan emin olana kadar

Biraz senden kopsa o zaman daha rahat olursun
Fazla sefkatliyiz ondn Canm

Valla bir türlü kafamda oturtamadım
Aslında bunun sebebini tahmin ediyorum biraz ama anlam da veremiyorum yaptığıma
Annem çok hastayken bana diyordu ki gelme kızını yalnız bırakma, gelme kızının yanında kal
O zamanlar 40 günlük bile değildi şimdi büyüdü ama belki kafamda o yer etti diyorum.
Çünkü mantıklı değil benim bu kadar üstüne düşmem maşallah çocuk babaannesinde gayet mutlu, ben sanki hep arkamdan ağlıyormuş gibi geriliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…