Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben daima iş kitliyorum
bugün ben de benimkini bogacak hale geldim valla tosia elimde kalacakti bugün kocalara ayar verme günü falan heralde

B Brunello Cicinelli de ayar vermis

Evet sizden tavsiye almaya geldim ben de
Ya aslında kızına bakmayan ilgilenmeyen bir baba değil gerçekten ama sinirime dokunuyor her hafta görev gibi koşa koşa maça gitmesi
Hiç mantıklı değil bu düşüncem biliyorum ama elimde değil

Bnde çocuklar küçükken anneme bıraktığımda bin pişman olurdum neden biraktm ki nasıl anneyim ki diye kendimi çok sorgulardim canm ama şuan zaten seninki küçük bunlari hissetmen çok normal

Zamanla büyüdükçe asiyorsun bu durumlari

Belki işe başladığımda daha iyi olur kuzum ya, sonuçta bir amaç için gideceğim
Bu iş stresi de beni fena yaptı, başlasam bi ilk günleri atlatsam da rahatlasam :)

cicim kendini üzme yıpratma dicem ama bu aralar herşey üst üste geldi senin ve bu kadar gerginken evi benimseyememen çok normal. sanki herşeyin suçu yeni evmis gibi geliyo bile olabilir :)

umarim sınıfla ilgili tüm sorunlar çözülür. esinle ilgili olarak da zaten gerekeni yapar o sen merak etme
Allah kolaylık versin canım benim ne zamandır kostur kostur bitap düştün

ben daima iş kitliyorum
bugün ben de benimkini bogacak hale geldim valla tosia elimde kalacakti bugün kocalara ayar verme günü falan heralde

B Brunello Cicinelli de ayar vermis
Ya seni etiketleyecektimm adın aklıma gelmedi iyi ki gördüm şimdi. Nasılsın tatlım

yavrum niye sadece bebisi kitliyon ben çamaşırı astiririm bulaşık makinesi doldurtur bosalttiririm ev süpürür. dağınıklığı toplar falan

Ya seni etiketleyecektimm adın aklıma gelmedi iyi ki gördüm şimdi. Nasılsın tatlım ☺

iyiyim kuzu :) benimde aklıma gelmiyo bazen kendi nickim
napiyosun limonsuzum:) baba oğulu odaya atıp kaçtım bugün hafif atesi var oğlanın insallah gece yukselmez

yavrum niye sadece bebisi kitliyon ben çamaşırı astiririm bulaşık makinesi doldurtur bosalttiririm ev süpürür. dağınıklığı toplar falan

Ben yaptığı işi beğenmiyorum pek, birşey istesem mutlaka arkasını toplamak zorunda kalıyorum

Yemek şu bu ancak fırsat bulabildim. Benim öğrenciler hep moralsiz, hep bitik, hep yılgın, hep bedbin dolgu yaptı kanala girmedi. Dişim agrimiyor iğne yaptığı yer ağrıyor

Neoldu anlat bakammm hemen
Resimdeki sen ve esinmi cok guzell olmussun
Evet canım
Teşekkür ederimmm
Karşılaştık, geldiğini gördüm eşime söyledim geliyo başka tarafa geçelim diye, gerek yok otur dedi. Oturmaya devam ettik. Yanımıza geldi iyi akşamlar patili görüşemiyoruz bayadır dedi yaa evet dedim bende. Eşime de dönüp sana bahsettiğim kişi dedim halbuki o olduğunu biliyor sonra x kişisi eşime dönüp he siz beni tanıyorsunuzdur zaten doğru patilinin eski eşiyim ben dedi, senden önceydim yani dedi. Eşimde tebessüm etti ve dedi ki ben seni tanımıyorum tanıyacak bir adam pardon insan göremiyorum evet siz benden önceydiniz önce sonra farketmiyor asLında sen kıymetini bilememişsin ama ben yanımda ki elmasın farkındayım her insan hayatında 1 kez olsun hata yapmıştır, patilinin de hatası siz olmuşsunuz. Şimdi takını tak ve git ya da uzak bir yerlerde otur güzel manzaramızı bozuyorsunuz Serkan bey dedi, sadece baktı ve gitti
I inessa armand canım tam yazamıyorum seni de etiketledim

Canım sevindim büyük bir sorun olmamasına
Ne yüzsüz adammış
Bir de utanmadan gelip konuşuyor
Iyi bari bunu da atlattiniz :)

Canım sevindim büyük bir sorun olmamasına
Ne yüzsüz adammış
Bir de utanmadan gelip konuşuyor
Iyi bari bunu da atlattiniz :)
Sorun olmayacağını söylemiştim
Çünkü eşim diye söylemiyorum özgüveni çok yüksek ve çok kibar bir beyefendidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…