Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akrebi bu evrende hic bi burç paklamaz
Ahahahhshsha
Valla zamanını bekliyorlar sonra altın vuruşu yapıyorlar :d
Senin arkadas da zamanı gelince vurur

vuramaz çünkü hiç pas vermeden mesafe koydum onun da tayini çıktı. benim de seneye çıkar ben yirttim da oğlan işte onu neetcez bilemedim gerçi ona da pas vermiyorum hatasi olunca Allah'ım kedi yavrusu gibi geziyo pesimde bebem

Olsun be kuzum, diyorum ya bir nüfus müdürlüğüne bakar hemen kasımsa aralığa ocağa falan çekin doğum ayını

Kasımda da artık her bisey elektronik adamın doğum belgesi var yaptiramayik ki kız 10 gün daha dursa yay oluyodu sipa. gerçi kocam yay ikinci bir yaya katlanabilir miydim bilmiyorum.

ben sanırım kimseyle anlasamayan burcum

akrebi gömdü gömdü sonundaki farkındalık mıhteşem

Malim ya sen koçsun, kendine gel, akreplere dehşet kusmalıydın, teslim olma, kanma onlara, seni kandırmalarına izin verme

Malim ya sen koçsun, kendine gel, akreplere dehşet kusmalıydın, teslim olma, kanma onlara, seni kandırmalarına izin verme
kız etrafım akrep dolu napim.anam teyzem kuzenim yeğenim hep akrep.bünye alıştı galiba ondan

Aslan burcu iyidir hastırda kendini aşırı beğenir hep haklı görür o yüzden haz etmiyorum.
Aklıma gelen ilk kişi, neysee
ayy yarıldım yaaaa, e adana o kadar dersen yapıcam diye inanmaz tabi
Aynen basak erkeği çok zor ama en zoru akrep erkeği
Allah kolaylık versin bize
Cici senin adın yoksa cennete bir ağaçmı lan?

off Bonus ya normal düz sor nolur

Gelenekselleşmiş topiğin 1000 ve 1000'in katı mesajını atana "Akrostiş Şiir" ödülünü 3000.mesajla ben kazandım, evet yanlış duymadınız ben kazandım
Kendi kendime akrostiş şiir yazacak kadar delirmediğim için (yani en azından henüz o kadar delirmedim) ödül 3001. mesaj ile gönlümün sultanı ByNkoaLa 'a devrediyor. Evet alkışları alalım
Darısı 4000.mesajın sahibine

ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin @malii ChocolateCookie
kk birinci noteri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…