- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.021
Akrebi bu evrende hic bi burç paklamaz
Ahahahhshsha
Valla zamanını bekliyorlar sonra altın vuruşu yapıyorlar :d
Senin arkadas da zamanı gelince vurur
Olsun be kuzum, diyorum ya bir nüfus müdürlüğüne bakar hemen kasımsa aralığa ocağa falan çekin doğum ayını
Kasımda da artık her bisey elektronik adamın doğum belgesi var yaptiramayik kikız 10 gün daha dursa yay oluyodu sipa. gerçi kocam yay ikinci bir yaya katlanabilir miydim bilmiyorum.
ben sanırım kimseyle anlasamayan burcum
akrebi gömdü gömdü sonundaki farkındalık mıhteşem
Şuan yarıldım
Bilmecede değil de satrançta iyiyimdir ben bir de sudoku. Bilmece sevmemanam sen de bilmeceli bulmacalı konuşuyon napsın kadınhiç sevmem bilmeceleri
satrancı ben de çok severim.sudoku bir iki kere oynadıydım o da sarmadı.kelime sayı avı falan güzel oluyo ama bilmece hiç sevmiyorumBilmecede değil de satrançta iyiyimdir ben bir de sudoku. Bilmece sevmem
Malim ya sen koçsun, kendine gel, akreplere dehşet kusmalıydın, teslim olma, kanma onlara, seni kandırmalarına izin vermeakrepler hayatın rengidir bee
annem duble akrep yükseleniyle beraber.Her an bi komplo teorisine kurban gidicekmişiz gibi yaşar,kafasında türlü senaryolar kurar entrikalar peşine düşer.Akrebe söylenecek tek söz benzemez kimse sana tavrına hayran olayım
kız etrafım akrep dolu napim.anam teyzem kuzenim yeğenim hep akrep.bünye alıştı galiba ondanMalim ya sen koçsun, kendine gel, akreplere dehşet kusmalıydın, teslim olma, kanma onlara, seni kandırmalarına izin verme
Abowwwww kizzzz nasıl hala ayakta kalabildi neler yasion bize bu hayatta kalma.sırrını anlatkız etrafım akrep dolu napim.anam teyzem kuzenim yeğenim hep akrep.bünye alıştı galiba ondan
bilsemAbowwwww kizzzz nasıl hala ayakta kalabildi neler yasion bize bu hayatta kalma.sırrını anlat
Doğru sen bir akrwpten çıkın genlerin alışkın o zamanbilsem
akrepten doğunca o mekanizmayla doğuyon sanırım
Aklıma gelen ilk kişi, neyseeAslan burcu iyidir hastırda kendini aşırı beğenir hep haklı görür o yüzden haz etmiyorum.
Yavrum olay şu özet geçeyim senin için;
Ben kıskanç bir avradım, eşim polis. Hep topikte dalgasına gidip bir gün görev yerinde adamı gözetlicem falan diyordum. Tabi ben akıllı eşime de bu şakaları yapıyordum. Birgün bir bakarsın görevdeyken ben oradayım falan diyordum, sakın diyordu. Eşimin şubesinin yakınında üniversite var, ama hiç gitmedim ben oralara. Arkadaş da şehir dışından bu eşimin şubenin ordaki üniversiteye yatay geçiş yapacak, Cici gel beraber gidelim ben şimdi ne konuşacağımı bilemem hocalarla dedi, tamam dedim bende gittik. Sonra üniversiteden çıktık kaybolduk, arkadaş da ben de bilmiyoruz o muhiti. Yolu kaybettik yürüyoruz derken karşımıza polis yazılı taşlar çıkmaya başladı. Arkadaşa dedim kız burası benimkinin şubesi olmasın dedim, yok be değildir dedi. Orası mı değil mi derken kafalar havada tabela okumaya çalışa çalışa giderken biz yanlışlıkla nasıl becerdiysek şube otoparkına girmişiz. Bizim araba da orada. 2 polis bize yaklaşıyor ellerinde tüfekle. Arkadaşa dedim sıçtıkAradım eşimi aşkım ben sizin otoparktayım polisler bize geliyor yetiş dedim. Eşimin bir gelişi var. Arkadaşı bir kolundan beni bir kolumdan tutup şubeden dışarı bir çıkarışı var Bunu da mı yaptın, bana bu kadar güvenin yok mu, beni gözetlemek için şube otoparkına nasıl ne cesaretle girersin başımı belaya mı sokacaksın, seni artık tanıyamıyorum diye diye bizi metroya bir fırlatışı var. Arkadaşla inandıramadık yanlışlıkla geldiğimizi. Akşam evde 3.dünya savaşı koptu ama sonra inandı Çok kara bir gündü @Kutsal zebra da eşimin şubenin orada oturuyor buraya nasıl girmeyi başardınız diye atmış fotoyu
Allah kolaylık versin bizeAynen basak erkeği çok zor ama en zoru akrep erkeği
Cici senin adın yoksa cennete bir ağaçmı lan?
Ben burda pişi pişirirken pişiyim siz burda eğlenin
En doğrusunu söylemişAyy küçük oğlumun söylediği şarkı : Biz bu sevdaya baş koymuşuz diyecek güya, biz bu sevdaya koymuşuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?