- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.041
Gelenekselleşmiş topiğin 1000 ve 1000'in katı mesajını atana "Akrostiş Şiir" ödülünü 3000.mesajla ben kazandım, evet yanlış duymadınız ben kazandım
Kendi kendime akrostiş şiir yazacak kadar delirmediğim için (yani en azından henüz o kadar delirmedim) ödül 3001. mesaj ile gönlümün sultanıByNkoaLa 'a devrediyor. Evet alkışları alalım
Darısı 4000.mesajın sahibine
Eki Görüntüle 2292776 Eki Görüntüle 2292777
ByNkoaLa @Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii ChocolateCookie
@samdan
Teşekkür ederim :)ellerine sağlık :)
İvit bana işlemiyo akrep etkisiDoğru sen bir akrwpten çıkın genlerin alışkın o zamans
Gelenekselleşmiş topiğin 1000 ve 1000'in katı mesajını atana "Akrostiş Şiir" ödülünü 3000.mesajla ben kazandım, evet yanlış duymadınız ben kazandım
Kendi kendime akrostiş şiir yazacak kadar delirmediğim için (yani en azından henüz o kadar delirmedim) ödül 3001. mesaj ile gönlümün sultanıByNkoaLa 'a devrediyor. Evet alkışları alalım
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii ChocolateCookie
@samdan
Wuhuuuu kim tutar seniiiiiGelenekselleşmiş topiğin 1000 ve 1000'in katı mesajını atana "Akrostiş Şiir" ödülünü 3000.mesajla ben kazandım, evet yanlış duymadınız ben kazandım
@samdan
Kız sen neden gelmiyorsun? En son hastaydın iyileşmedin mi?B Brunello Cicinelli canım benim burcum oğlak. Çok fazla aktif olamıyorum kusura bakma
Şuan yarıldımBurçlara göre isim tahminine mi soyundun kuzum ya
Kim dedi ulan bana tubiş çıksın ortaya. Kesintubiş demedimi sana biri dellendirmeyim ulan beni
Kim dedi ulan bana tubiş çıksın ortaya. KesinByNkoaLa demiştir. Benim adım şerife, kısaca şerif diyebilirsiniz
Bini şirif diyibilirsiniz
hepsi gözümün önüne geldi ki bende metrodaydım dedim yazık cicime burdan nasıl fırlatıldı garibim dedim ve güldüm kimse görüp bu nereye gülüyo dememiştir insallah3 gündür eşim dış görevde, ne zaman gelir bilinmez şubeye uğradığı yok şu sıralarŞuan benim halim, benim de gözümün önüne geldi. Orada hayal et işte beni, kapıdan eşimin yaka paça çıkarışı, beni metroya fırlatışı.. Bunlar hep yaşandı
ben akrebim yükselenim yayis yerinde akrep burcu bi arkadaşım vardi. adama açık açık ben seni sevmiyorum niye geliyosun derdim poset poset atıştırmalık alir gelirdi banabiliyodu da isine mi gelmiyodu saf miydi da anlamiyodu bilmiyorum
bana karşı hiç bı kötü şeyi olmamıştı o arkadaşın asla yüz vermedigimden demekki. oğlana da mesafeli olcaz yani. bence bu akrebi anca yay paklar
ay niye akrepten herkes niye bu kadar şey anlamadımBi akrep gördün mü saygı duycanbüyüksün üstad
akrebim ama özelliklerini gram taşımam varya nasıl bi akrebim bende bilmiyorumakrepler hayatın rengidir bee
annem duble akrep yükseleniyle beraber.Her an bi komplo teorisine kurban gidicekmişiz gibi yaşar,kafasında türlü senaryolar kurar entrikalar peşine düşer.Akrebe söylenecek tek söz benzemez kimse sana tavrına hayran olayım
Daha iyiyim KuZum ateşim yok şükür ama grip devamYoulost16 Sende en son hastaydın iyileştin mi kutsişim benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?