Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her oradan geçişinde beni an O metroda arkadaşla ağzımız açık döndük eve
Kuzum sen akreplerin şahısın, biz senin dışındaki akrepler için dedik, özellikle erkek akrepler içün yoksa sana can kurban bebem
Geçmiş olsun bu sıcakta nasıl grip oldun kız

kombo yapmana çok az kalmış
benim yengem akreptir ama bi tek kocasını kıskanır onun dışında hiç bi özelliğini taşımıyo :) bizim lafimiz burcunun arkasina saklanip akreplik yapanlara kutsal zebracim :) yay sa kocam olduğu için gomeyim dedim biraz yay erkeklerini

geçmiş olsun grip nasıl bulaştı ki

bu arada son olarak ruhsal gelişimini tamamlamayan insanlarin burcu ya da yükseleni akrep olmazmis. akrepler ruhsal gelişimini tamamlayıp dogarmis

bugun bizde orda 20 dk bekledik metro rötar yaptı sonra kafamı çevirdim çevik kuvvet şarjım 5 ama olsun dedim çek atta cici de görsün yüreğine iniversin

Valla ben akrebim ama özelliklerini gram taşımıyorum kin kıskanmak falan yok bende bi eşimi kıskanırım oda abartılı değil :)

Eşim sayesinde üstümü sürekli açtığı için denyo
Bende aynen yengen gibiyim yoksa sen benim görümcem misin diyecem ki evlisin eşim sayesinde bide ben dondurma yedim de

Erken Doğum gibi mi :)

benim kardesler de daha bekar dayımın eşi yengem :)
tam gününde dogsa yay oluyodu zamaninda doğum oldu ama tam gününe 12 gün vardi

ben de boğazım sisince dondurma yerim daha çabuk iyileşir öyle. ama herkesin bünyesi farklı :) çok geçmiş olsun tekrar. tavuk çorbasına dayan sen zebra

Yemek yiyom kaytan bıyıklım sen napan bakimmm formundasın yine
Ahaha her zaman olduğu gibi bebeğim bende şimdi yemek yiyeceğim. Eşim yok, bir çorbacık yaptım kendime onu yiyeceğim. Tekken hiçbirşey yiyesim gelmiyor

İyiyim kuzum bende hayat stabil. Ya demin gördüm duvarında, çok geçmiş olsun yeni haberim oldu. Sonuçların çıktı mı kuzum?
Hayır canım daha sonuclarimi bilmiyorum tekrar randevu aldık. O zaman gidicem inşallah. Moralim çok bozuktu sağolsun arkadaşlar kaldırdı beni biraz

Ben boğazım şişse de şişmese de dondurma yerim, mütemadiyen dondurma yiyicisi bir avradım Bir de tarhana yiyin, tarhana şifadır

Wuhuwwww
Ayyy inonmouorom beon mo kozondommmmmm
BN sana dünya KDr msj aktarım kalbimn sultani

Hayır canım daha sonuclarimi bilmiyorum tekrar randevu aldık. O zaman gidicem inşallah. Moralim çok bozuktu sağolsun arkadaşlar kaldırdı beni biraz
Ah kuzum benim ya.. Ne gibi şikayetlerle gittin? Benim de 1 aydır dinmeyen çok fena baş ağrılarım var. Haftaya randevum var bakalım çok korka korka gidicem. Bu ağrıdan hayırlı birşey çıkmaz gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…