- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.061
Her oradan geçişinde beni anhepsi gözümün önüne geldi ki bende metrodaydım dedim yazık cicime burdan nasıl fırlatıldı garibim dedim ve güldüm kimse görüp bu nereye gülüyo dememiştir insallah
ben akrebim yükselenim yay
ay niye akrepten herkes niye bu kadar şey anlamadım
akrebim ama özelliklerini gram taşımam varya nasıl bi akrebim bende bilmiyorum
Daha iyiyim KuZum ateşim yok şükür ama grip devam
Mende isteremmmmmmmmmmmmmTam 3aydir yapmadığım ütüyü yapmanın ,huzur ve mutluluğunu yaşamak
Kendime makarna salatası yapıp ödüllendirdim
Hoşgeldin çokocan, nassın?Canimmm
İyiyim cicican sen nasılsın hayat nasılHoşgeldin çokocan, nassın?
hepsi gözümün önüne geldi ki bende metrodaydım dedim yazık cicime burdan nasıl fırlatıldı garibim dedim ve güldüm kimse görüp bu nereye gülüyo dememiştir insallah
ben akrebim yükselenim yay
ay niye akrepten herkes niye bu kadar şey anlamadım
akrebim ama özelliklerini gram taşımam varya nasıl bi akrebim bende bilmiyorum
Daha iyiyim KuZum ateşim yok şükür ama grip devam
Yemek yiyom kaytan bıyıklım sen napan bakimmm formundasın yineNapıyosun güzel saçlım
bugun bizde orda 20 dk bekledik metro rötar yaptı sonra kafamı çevirdim çevik kuvvet şarjım 5 ama olsun dedim çek atta cici de görsün yüreğine iniversinHer oradan geçişinde beni anO metroda arkadaşla ağzımız açık döndük eve
Kuzum sen akreplerin şahısın, biz senin dışındaki akrepler için dedik, özellikle erkek akrepler içün yoksa sana can kurban bebem
Geçmiş olsun bu sıcakta nasıl grip oldun kız
Bende aynen yengen gibiyim yoksa sen benim görümcem misin diyecem ki evlisinkombo yapmana çok az kalmış
benim yengem akreptir ama bi tek kocasını kıskanır onun dışında hiç bi özelliğini taşımıyo :) bizim lafimiz burcunun arkasina saklanip akreplik yapanlara kutsal zebracim :) yay sa kocam olduğu için gomeyim dedim biraz yay erkeklerini
geçmiş olsun grip nasıl bulaştı ki
bu arada son olarak ruhsal gelişimini tamamlamayan insanlarin burcu ya da yükseleni akrep olmazmis. akrepler ruhsal gelişimini tamamlayıp dogarmis
bugun bizde orda 20 dk bekledik metro rötar yaptı sonra kafamı çevirdim çevik kuvvet şarjım 5 ama olsun dedim çek atta cici de görsün yüreğine iniversin
Valla ben akrebim ama özelliklerini gram taşımıyorum kin kıskanmak falan yok bende bi eşimi kıskanırım oda abartılı değil :)
Eşim sayesinde üstümü sürekli açtığı için denyo
Bende aynen yengen gibiyim yoksa sen benim görümcem misin diyecem ki evlisineşim sayesinde bide ben dondurma yedim de
Erken Doğum gibi mi :)
İyiyim kuzum bende hayat stabil. Ya demin gördüm duvarında, çok geçmiş olsun yeni haberim oldu. Sonuçların çıktı mı kuzum?İyiyim cicican sen nasılsın hayat nasıl
Ahaha her zaman olduğu gibi bebeğimYemek yiyom kaytan bıyıklım sen napan bakimmm formundasın yine
Amin aminAklıma gelen ilk kişi, neysee
ayy yarıldım yaaaa, e adana o kadar dersen yapıcam diye inanmaz tabi
Allah kolaylık versin bize
off Bonus ya normal düz sor nolur
Hayır canım daha sonuclarimi bilmiyorum tekrar randevu aldık. O zaman gidicem inşallah. Moralim çok bozuktu sağolsun arkadaşlar kaldırdı beni birazİyiyim kuzum bende hayat stabil. Ya demin gördüm duvarında, çok geçmiş olsun yeni haberim oldu. Sonuçların çıktı mı kuzum?
Ben boğazım şişse de şişmese de dondurma yerim, mütemadiyen dondurma yiyicisi bir avradımbenim kardesler de daha bekardayımın eşi yengem :)
tam gününde dogsa yay oluyodu zamaninda doğum oldu ama tam gününe 12 gün vardi
ben de boğazım sisince dondurma yerimdaha çabuk iyileşir öyle. ama herkesin bünyesi farklı :) çok geçmiş olsun tekrar. tavuk çorbasına dayan sen zebra
WuhuwwwwGelenekselleşmiş topiğin 1000 ve 1000'in katı mesajını atana "Akrostiş Şiir" ödülünü 3000.mesajla ben kazandım, evet yanlış duymadınız ben kazandım
Kendi kendime akrostiş şiir yazacak kadar delirmediğim için (yani en azından henüz o kadar delirmedim) ödül 3001. mesaj ile gönlümün sultanıByNkoaLa 'a devrediyor. Evet alkışları alalım
Darısı 4000.mesajın sahibine
Eki Görüntüle 2292776 Eki Görüntüle 2292777
ByNkoaLa @Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
kk birinci noteri
Ah kuzum benim ya.. Ne gibi şikayetlerle gittin? Benim de 1 aydır dinmeyen çok fena baş ağrılarım var. Haftaya randevum var bakalım çok korka korka gidicem. Bu ağrıdan hayırlı birşey çıkmaz gibi geliyorHayır canım daha sonuclarimi bilmiyorum tekrar randevu aldık. O zaman gidicem inşallah. Moralim çok bozuktu sağolsun arkadaşlar kaldırdı beni biraz
Kim ne kim ne demiş ben hakimin suçlu beyKim dedi ulan bana tubiş çıksın ortaya. KesinByNkoaLa demiştir. Benim adım şerife, kısaca şerif diyebilirsiniz
Evet sultanım sen kazandın, hediyeni duvarına iliştirdimWuhuwwww
Ayyy inonmouorom beon mo kozondommmmmm
BN sana dünya KDr msj aktarım kalbimn sultani
Evet bnm kulaklarında cidden sorun var
Buradan sıra gelecek şimdi tubism oraya da :dEvet sultanım sen kazandın, hediyeni duvarına iliştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?