- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.641
Drone alabilirsin varsa merakıKızlar aklınıza ihtiyacım var. 15 Kasım benimkinin doğum günü ❤
Ne alsam bilemiyorum. Önceden saat kazak gömlek aldım bir ufak tekne merakı vardı oyuncak onu aldım ama ne alsam şuan aklım durdu... Akıl verin ne alınır.
Kızlar aklınıza ihtiyacım var. 15 Kasım benimkinin doğum günü ❤
Ne alsam bilemiyorum. Önceden saat kazak gömlek aldım bir ufak tekne merakı vardı oyuncak onu aldım ama ne alsam şuan aklım durdu... Akıl verin ne alınır.
Kalp kalbe karşıAmecey kitabın ne alemde? Bugün hiç okuyamadım dışardaydım
I inessa armand Parça pinçik okumaya çalışıyorum konsantre olamıyorum. Tam oturuyorum, element uyduruyorlar sen de nasıl durum
Beşladın mı
Giremiyorum tosiii tam oturcam bişey çıkıyor. Uyuduklarında da ben de mayışmış oluyorum, hemen gözlerim kayıyorAynı anda yazmışız dün gece başladım 30 40 sayfa ancak okumuşumdur :))
Bugün de evde yoktum yeni geldim. Bu gece güzelce konuya girerim inşallah
Canım üzülme desem fayda olur mu bilmeminşallah geçici bı süre böyledir canım,hep böyle olsa adam da yıpranır yani hiç kolay değil,keşke çokça alım olsa da onlarda düzen oturtsa,daha fazla dinlense ya. inşallah gönlünüze göre olur hersey
Canım nasıl bundan önceki sistem değişip bu olduysa, bu da değişir tekrar öyle düşün, hep böyle sürmez ❤
Hiç geçiciye benzemiyor kuzularım..Bence geçici olacak canım
Sanırım harekattan dolayı böyle bir tedbir alıyorlar. Şu an kalıcı diyebilirler ama düzelecektir zamanla korkma. Canını sıkmamaya çalış
Giremiyorum tosiii tam oturcam bişey çıkıyor. Uyuduklarında da ben de mayışmış oluyorum, hemen gözlerim kayıyor
Hiç geçiciye benzemiyor kuzularım..
Hazır sistem 1+1ken bebek yapalım bari yüzünü göreyim çocuğun dedi. Niyetlendik. Kasımı bekliyorduk.. Başımıza gelene bakın..
Yapmıyorum çocuk mocuk. Sinirlerim bozuldu.
Günde 20 saat çalışıyor haliyle haftada 48 saat izinle(o da yanmıyorsa) çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir.
Yazık çocuğa. Babasını unutur.
Ocağımıza incir ağacı dikildi ya. Gam keder sahibi oldum.
İnşallah tosyam..Bu kadar negatif olma kuzum yaaaa
Öyle şey mi olur sonsuza kadar böyle çalışacak hali yok ya. Lütfen moralini yüksek tut ve bebeği erteleme planlarına da girme sakın.
Birkaç kişiden daha duydum harekat sebebiyle tedbir alındığını, elbet bitecek bu harekat.
Babalık izni var, normal izinler var. Sabır et, herşey yoluna girecek cnm bnm. Allah yar ve yardımcısı olsun hepsinin, Allaha emanetlerHiç geçiciye benzemiyor kuzularım..
Hazır sistem 1+1ken bebek yapalım bari yüzünü göreyim çocuğun dedi. Niyetlendik. Kasımı bekliyorduk.. Başımıza gelene bakın..
Yapmıyorum çocuk mocuk. Sinirlerim bozuldu.
Günde 20 saat çalışıyor haliyle haftada 48 saat izinle(o da yanmıyorsa) çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir.
Yazık çocuğa. Babasını unutur.
Ocağımıza incir ağacı dikildi ya. Gam keder sahibi oldum.
Amecey
Amin ameceyimBabalık izni var, normal izinler var. Sabır et, herşey yoluna girecek cnm bnm. Allah yar ve yardımcısı olsun hepsinin, Allaha emanetler
İnşallah tosyam..
İnşallah eski düzene geri dönebiliriz.
Negatif olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum1+1 de bile delirmiş vaziyetteydim topikteki herkes biliyor.
Çok ağır geldi o yüzden bu haber bana. .
İnşallah Allah sabrını verir.
Kızın=benkk birinci noteri bugün 3 4 saat kadar ayrı kaldık ilk defa galiba kızımla.
Geldiğimde bir görsen nasıl okşuyor seviyor beni, parçalayacaktı neredeyse.
Mememle oynuyor, hangisini emse şaşırıyor, saçlarımı okşuyor öpüyor
Hem hoşuma gitti hem üzüldüm
İşe gidince de böyle özleyecek değil mi
Kızın=ben
Onu çok iyi anlıyorum
Yaa canım brom ya Allah daim etsin, hep özleyin birbirinizi siz emi ama tatlı özlemler olsunKızın=ben
Onu çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?