Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Drone alabilirsin varsa merakı

Bence hediyeler kişisel olur genelde o yüzden kişileri tanımadan öneride bulunamam hiç

I inessa armand Parça pinçik okumaya çalışıyorum konsantre olamıyorum. Tam oturuyorum, element uyduruyorlar sen de nasıl durum
Beşladın mı

Aynı anda yazmışız dün gece başladım 30 40 sayfa ancak okumuşumdur :))
Bugün de evde yoktum yeni geldim. Bu gece güzelce konuya girerim inşallah

Aynı anda yazmışız dün gece başladım 30 40 sayfa ancak okumuşumdur :))
Bugün de evde yoktum yeni geldim. Bu gece güzelce konuya girerim inşallah
Giremiyorum tosiii tam oturcam bişey çıkıyor. Uyuduklarında da ben de mayışmış oluyorum, hemen gözlerim kayıyor

Canım nasıl bundan önceki sistem değişip bu olduysa, bu da değişir tekrar öyle düşün, hep böyle sürmez ❤
Bence geçici olacak canım
Sanırım harekattan dolayı böyle bir tedbir alıyorlar. Şu an kalıcı diyebilirler ama düzelecektir zamanla korkma. Canını sıkmamaya çalış
Hiç geçiciye benzemiyor kuzularım..
Hazır sistem 1+1ken bebek yapalım bari yüzünü göreyim çocuğun dedi. Niyetlendik. Kasımı bekliyorduk.. Başımıza gelene bakın..
Yapmıyorum çocuk mocuk. Sinirlerim bozuldu.
Günde 20 saat çalışıyor haliyle haftada 48 saat izinle(o da yanmıyorsa) çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir.
Yazık çocuğa. Babasını unutur.
Ocağımıza incir ağacı dikildi ya. Gam keder sahibi oldum.
Amecey

Giremiyorum tosiii tam oturcam bişey çıkıyor. Uyuduklarında da ben de mayışmış oluyorum, hemen gözlerim kayıyor

Ben de öyleyim biliyor musun en güzel Kızımın öğle uykusunda okuyorum aslında.
Bu gece düzgün uyusa kızım bari de okusam, kitabın konusu da hoşuma gitti baya meraklandım

Bu kadar negatif olma kuzum yaaaa
Öyle şey mi olur sonsuza kadar böyle çalışacak hali yok ya. Lütfen moralini yüksek tut ve bebeği erteleme planlarına da girme sakın.
Birkaç kişiden daha duydum harekat sebebiyle tedbir alındığını, elbet bitecek bu harekat.

İnşallah tosyam..
İnşallah eski düzene geri dönebiliriz.
Negatif olmamaya çalışıyorum ama başaramıyorum 1+1 de bile delirmiş vaziyetteydim topikteki herkes biliyor.
Çok ağır geldi o yüzden bu haber bana. .
İnşallah Allah sabrını verir.

Babalık izni var, normal izinler var. Sabır et, herşey yoluna girecek cnm bnm. Allah yar ve yardımcısı olsun hepsinin, Allaha emanetler

kk birinci noteri bugün 3 4 saat kadar ayrı kaldık ilk defa galiba kızımla.
Geldiğimde bir görsen nasıl okşuyor seviyor beni, parçalayacaktı neredeyse.
Mememle oynuyor, hangisini emse şaşırıyor, saçlarımı okşuyor öpüyor
Hem hoşuma gitti hem üzüldüm
İşe gidince de böyle özleyecek değil mi

Verecek tabii ki, anlıyorum seni de allah canına sağlık versin, bunların hepsi geçer

Kızın=ben
Onu çok iyi anlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…