Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah kuzum benim ya.. Ne gibi şikayetlerle gittin? Benim de 1 aydır dinmeyen çok fena baş ağrılarım var. Haftaya randevum var bakalım çok korka korka gidicem. Bu ağrıdan hayırlı birşey çıkmaz gibi geliyor
İnşallah bir şey çıkmaz canım. Sinüzit öyle fena ağrılar yapıyor bende. Migren en kotu ihtimalle olabilir. İnşallah o da yoktur tabi.. Belirsizlik kötü işte

Ben boğazım şişse de şişmese de dondurma yerim, mütemadiyen dondurma yiyicisi bir avradım Bir de tarhana yiyin, tarhana şifadır

ben kışın yemeyi daha çok seviyorum dondurma yemeyi ya. yazın kola gazoz soğuk soğuk lıkır lıkır...

son tarhanayi oğlum sıpası alıp yerlere saçmis cici ya
annem gelirken getircek inşallah :)

İnsan tatilde olunca heryerde yetişemiyor tabi, bak bana nasıl heryere yetişiyorum. Neden? Çünkü tatilde değilim

topik sahibisileri tatile gitmemeli. polis eşleri zaten... tatil hayal gibi bisey benimki de gitti ne zaman gelecek bilmiyom

ben kışın yemeyi daha çok seviyorum dondurma yemeyi ya. yazın kola gazoz soğuk soğuk lıkır lıkır...

son tarhanayi oğlum sıpası alıp yerlere saçmis cici ya
annem gelirken getircek inşallah :)
Ohhhh bendensin vallahi he. Yaz kış dondurma ve saydığın sağlıksız olduğu kadar lezzetli soğuk meşrubatlar oh
Bir tarhana yaparım var ya off, bir de varsa içine pastırma ya da sucuk koyarım. Parmakları yemelik. Ama bugün kendime mercimek yaptım çünkü o var Tarhana bizde de bitti

ama tam tarhana zamani da geldi zaten yaaa :) taze taze iceriz inşallah.

hiç sucuk ya da pastirmayla denememistim bak bunu denemek isterim. tarif edebilir misin :) kavuruyo musun sucugu pastirmayi öncesinde

heee gardaş polis esiyim seni ben anlarim

Jahahahshahaj
Telefonda zor oluyor ondan yoksaaa BN kim tatil kim
.çok yorgunummm aksine
Okeyde de hep yeniliyirm
Yeniliyorsun neden çünkü ben orada değilim. Ben olsam ihtiyacın olan taşı ayak baş parmağım ve işaret parmağım arasına sıkıştırır alttan sana verirdim. Tanı etrafındaki insanları, kimse sana benden fazla yar olamaz anla artık

Allah başka dert vermesin, niye baştan söylemedin yavrum ya daha şefkatli konuşurdum seninle, senin de benim gibi psikolojin bozuktur şimdi ama unutma yalnız değilsin biz hep buradayız.
Ahaha amma polis eşi doldu buralar mıknatıs gibi çekiyorum vallahi.
Birimi ne?

Ayyy ben onu yapmaya çalıştım biliyin mu eşime tas verecektm ayağıma sıkıstrdm tasi tasi tak ona verecekken kız kardeşim ayağını bi uzattı jansbsbsnsn
Taaas hemen tabi yere düştü alla alla nerden düştü bi tas nihoo hayirdi tas mi veriodub abinee dedm yazık afalladi jajansbsbsbsnsjs
Abla sendn düştü diyince sus BN anlatım.ne diosn sen diyip üste çıkmaya çalıştım ama yemediler jajanshshsjsns
Taşım da heba oldu yerlerde

kız ben lisede tanistim esimle meslekte 8. yılı artık alıştım yeniyseniz ben seni teselli edeyim anaç kollarimla.

gayet tatlı ve sefkatlisin bence ben sana özelden deyim birimini :)

Allah bela vermiye, yarıldım
Gülom lütfen kankam olmaya yaraşır davranır mısın nasıl o taşı düşürürsün? İki parmağını arasına iyice sıkıştırmalıydın. O ara terli bile olsa öyle monte edeceksin ki deprem olsa kaçsan bile taş orada kalacak
Seni daha iyi eğitmem lazım

kız ben lisede tanistim esimle meslekte 8. yılı artık alıştım yeniyseniz ben seni teselli edeyim anaç kollarimla.

gayet tatlı ve sefkatlisin bence ben sana özelden deyim birimini :)
De özelden de. Benim gibi olma, şu forumda bir tc kimlik numaramın bilinmediği kaldı lanet olsun
Bak ChocolateCookie ve zorkadin53 da polis eşi. Biri daha polis eşiydi sanki ama unuttum
ByNkoaLa ve K Kendinisevenbirii nin eşleri infaz koruma
Youlost16 'nın eşi de bekçiliğe hazırlanıyor.
Çok emniyetli bir topik bura

Erkek kardeşim ayak parmaklarım.tasa değdi diye tasi ellemedi
Jahahahshshshshshshshshshsh
Ellerini tasi güzelce yikadi geldi BN zaten kooptm ahahahah eğit beni tu eğit tuggeneralim benim sen beni egitmezsen ben seni egitmzsem kim eğitir bizi ahahhahahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…