Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim badanaya girişmiş
Aaa bee mubarek adam taşınmadan yapsaydın Yaaa dimi
Şimdi nasıl temizlicem bu evi
Ya bu erkekler is siralamasini blmiyorki akillarina ne eserse ne zaman eserse olacakk
Ki sen bu durumda 2 de cocukla nasl hallediceksinki 1 gunde bitecek mi nasil olacak Allah kolaylik versin

Badana tabiki
Arkadaştan kurtuldugum için şanslıyım düşünsene bu triplere hep maruz kalacaktım
Evin hali berbat
Eşim badanaya girişmiş
Aaa bee mubarek adam taşınmadan yapsaydın Yaaa dimi
Şimdi nasıl temizlicem bu evi
Gülom yaptığı gibi temizlesin akroş efendi. Sen topla pılını pırtını doğru anana
Sana zararlı koku. Kaç ordan

Ya bu erkekler is siralamasini blmiyorki akillarina ne eserse ne zaman eserse olacakk
Ki sen bu durumda 2 de cocukla nasl hallediceksinki 1 gunde bitecek mi nasil olacak Allah kolaylik versin
İki çocuk bir de hamilelik nasıl bitecekse
Valla zaten bişey yapamiyorm iyice dellendim
Ki dedm ona girmeden yap diye çok yorgunum dedi

İki çocuk bir de hamilelik nasıl bitecekse
Valla zaten bişey yapamiyorm iyice dellendim
Ki dedm ona girmeden yap diye çok yorgunum dedi
Onlar deyince oluyor da gel de smdi ben yprgunum ne yedigim belli ne isim belli de bakim oluyor mu iste olmuyor malesef yaaa

Onlar deyince oluyor da gel de smdi ben yprgunum ne yedigim belli ne isim belli de bakim oluyor mu iste olmuyor malesef yaaa
Yorgunum tabi ilaclarla zar zor duruyorm eve girince kusmamak için kendimi zor tuttum valla
Valla bir kere lafımı dinlese sasircam

Öyle oturamazmismismis
Tamam rengi çok kotu de o kdr esyayla bogusmadan önce yapsaydı keske

Yani benim de bildiğim eve taşımadan yapılır boya badana, eşyayla çok zorr
Senin de durumun belli

Yani benim de bildiğim eve taşımadan yapılır boya badana, eşyayla çok zorr
Senin de durumun belli
İşte anlat anlatabilirsen
Kafasına koyduğunu yapıyor
Annemde diyor bittikten snra yapulir korkma bu kdr diyee Yaaa tabi dedm korkma tek başıma yapicam o kdr işi dedm
Cakarm ağzına dedi

Bonus çok geçmiş olsun

ByNkoaLa niye dert ediyorsun birini alırsın yardıma, sıkma güzel canını

B Brunello Cicinelli kk birinci noteri öyle güzel yazmış ki sana, her cümlesine katılıyorum ek olarak gerçekten eşine bu kadar bağımlı olma kuzum, dışardan gören biri olarak çok aşırı düşkünsün, onun olmadığı zamanlar da kendine zaman ayırsan keşke

Ahhh bee negom.kim.gelcek ben evi taşırken bile tek başıma yaptm herseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…