- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.861
Ya bu erkekler is siralamasini blmiyorki akillarina ne eserse ne zaman eserse olacakkEşim badanaya girişmiş
Aaa bee mubarek adam taşınmadan yapsaydın Yaaa dimi
Şimdi nasıl temizlicem bu evi
Badana tabiki
Arkadaştan kurtuldugum için şanslıyım düşünsene bu triplere hep maruz kalacaktım
Evin hali berbat
Gülom yaptığı gibi temizlesin akroş efendi. Sen topla pılını pırtını doğru ananaEşim badanaya girişmiş
Aaa bee mubarek adam taşınmadan yapsaydın Yaaa dimi
Şimdi nasıl temizlicem bu evi
Biz annemle mutfaktayiz heryer açık kuzumGülom yaptığı gibi temizlesin akroş efendi. Sen topla pılını pırtını doğru anana
Sana zararlı koku. Kaç ordan
İki çocuk bir de hamilelik nasıl bitecekseYa bu erkekler is siralamasini blmiyorki akillarina ne eserse ne zaman eserse olacakk
Ki sen bu durumda 2 de cocukla nasl hallediceksinki 1 gunde bitecek mi nasil olacak Allah kolaylik versin
Onlar deyince oluyor da gel de smdi ben yprgunum ne yedigim belli ne isim belli de bakim oluyor mu iste olmuyor malesef yaaaİki çocuk bir de hamilelik nasıl bitecekse
Valla zaten bişey yapamiyorm iyice dellendim
Ki dedm ona girmeden yap diye çok yorgunum dedi
Yorgunum tabi ilaclarla zar zor duruyorm eve girince kusmamak için kendimi zor tuttum vallaOnlar deyince oluyor da gel de smdi ben yprgunum ne yedigim belli ne isim belli de bakim oluyor mu iste olmuyor malesef yaaa
Amin canm
Öyle oturamazmismismis
Öyle oturamazmismismis
Tamam rengi çok kotu de o kdr esyayla bogusmadan önce yapsaydı keske
Haberim var çalışmalardan
İşte anlat anlatabilirsenYani benim de bildiğim eve taşımadan yapılır boya badana, eşyayla çok zorr
Senin de durumun belli
Al bakmıyom kapattım gözümü@malii B Brunello Cicinelli sizsiniz nazar
İyi değilim bi yerde bi sorun var.
Hamu yapıyodum tezgahta çok kötü oldum bi oturdum dinlendim yine aynısı.
Uzanıyorum şimdi bekliyo hamur.
Çok yoğunum çookO zaman bu aralar ona sıfır verme ödevi yapmazsa, yazık işi varmış
Çok yoğunum çook
Ahhh bee negom.kim.gelcek ben evi taşırken bile tek başıma yaptm herseyiBonus çok geçmiş olsun
ByNkoaLa niye dert ediyorsun birini alırsın yardıma, sıkma güzel canını
B Brunello Cicinellikk birinci noteri öyle güzel yazmış ki sana, her cümlesine katılıyorum ❤ ek olarak gerçekten eşine bu kadar bağımlı olma kuzum, dışardan gören biri olarak çok aşırı düşkünsün, onun olmadığı zamanlar da kendine zaman ayırsan keşke ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?