Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gerçek hayata hoşgeldin okulu yapmışlar sana resmen

doğru söyle istihareye yattığın rüyada ak sakallı dede kırmızı ya da mavi hap verdi de gerçekliği mi seçtin sen cici bi anda matrix e girmiş gibi herşey tepetaklak oldu resmen

daha uzun yazcaktim da kısa kesiyim dedim son mesaji kısa ifade etme yeteneği eşittir eksi sonsuz

valla kuzum insan yaşarken hiç bitmicek gibi geliyo da hayat atarideki Mario oyunu gibi geçtikçe daha zoru geliyo levellerin sanırım o yüzden de var sende biraz isyan:)

Su ara çok açıldı hiç sanmiyirm öyle bişey yapacağını

rosss çok üzüldüm okuyunca. normal insan bile zor dayaniyo o kokuya Allah sana sabır iyilik versin ne deyim bilemedim

inşallah çok ugrastirmazlar seni

Benim için öyle demek ki

bi totomu koyup otursam eminim çok sıkıcı bı gün derdim tosiam şimdilik yalnız gibi görünüyon ama bi iki saate ben de eşlik etcem sana

bu arada benim oğlan kendi kendine uyumaya başladı. ondan cektirmis bana son günlerde kendi kendine uyanip uykuya dalmanin keyfini sürüyo resmen velet

Ooo maşallah kuzuya, kendi kendine mi başladı öyle birden?
Vallahi imreniyorum sana maşallah

Ooo maşallah kuzuya, kendi kendine mi başladı öyle birden?
Vallahi imreniyorum sana maşallah

kendi kendine başladı ama öncesinde de uyuyodu kısa bi dönem için kendisi. sonra bi sürece girdi istemedi. ayağımda sallamaya başlamıştım. şimdi de ayakta sallanmak istemiyodu. hep anlattığım bi mas var onu anlattirip uyuyo tosiam. istersen sen de her gün ayni masali anlat uyku öncesi:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…