- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.881
Canım parayla birini tutamaz mısın, onu diyorum?Ahhh bee negom.kim.gelcek ben evi taşırken bile tek başıma yaptm herseyi
Bir araya geldiğimiz 7 saatte misafir ağırlıyoruz gülişim, başka herhangi bir aktivitemiz yok
Ben bu durumlara düşecek kız mıydım be işte
Çıkasım da gelmiyor ki tosyam
Annem gelecek akşam üstü.. Biraz daha iyi hissederim. Şimdi saçma gelecek belki ama eve ısınamadım ya, aldığım duşta bile temizlenmiyor gibi hissediyorumbence evden nefret etmişim
Cinsiyeti neydi kuzım♥
Koptum
Şuana dek attığın yorumlardan kesinlikle birkaç seri roman çıkarama işin güzel yanı uzun yazdığın gibi yazılanları da üşenmeden okuman ♥
Şamdanım ya o kadar eve karşı dolmuşum ki üst mesajda tosyaya da dedim evde duş aldığım zaman sanki temizlenmiyorum gibi geliyor
Bende şuan eve, muhite, okula, sınıfa, öğretmenler odasına nefret püskürüyorum. Ya nasıl insanlar yemek getirip birbirlerine ikram etmiyorlar. Herkes birbirine gıcık oluyor. Nasıl yere düştüm
34 .niyeki@malii sen kac yasndasn
Su ara çok açıldı hiç sanmiyirm öyle bişey yapacağınıCanım parayla birini tutamaz mısın, onu diyorum?
Su ara çok açıldı hiç sanmiyirm öyle bişey yapacağını
YooooNe kadar sıkıcı bir gün değil mi sizce de
Su ara çok açıldı hiç sanmiyirm öyle bişey yapacağını
Dışarı çıktın mı bugünBenim için öyle demek ki
Dışarı çıktın mı bugün
Ben çıkmadımEvet çıktım canım
Ben çıkmadım
Benim için öyle demek ki
bi totomu koyup otursam eminim çok sıkıcı bı gün derdim tosiamşimdilik yalnız gibi görünüyon ama bi iki saate ben de eşlik etcem sana
bu arada benim oğlan kendi kendine uyumaya başladı. ondan cektirmis bana son günlerdekendi kendine uyanip uykuya dalmanin keyfini sürüyo resmen velet
I inessa armand kuzum Allah gani gani rahmet eylesin inşallahsimdi okudum vefat yıldönümüyms anneciğinin
Allah rahmet eylesin canm.Amin canım benim
Tuhaf bir his
Ooo maşallah kuzuya, kendi kendine mi başladı öyle birden?
Vallahi imreniyorum sana maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?