Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet hep uğraşıyorum ama dinlemiyor ki hiç :))
Şu hastalık dönemi geçsin de bakalım tekrar deneyeyim

rosss çok üzüldüm okuyunca. normal insan bile zor dayaniyo o kokuya Allah sana sabır iyilik versin ne deyim bilemedim

inşallah çok ugrastirmazlar seni
Annemde kalicam koku gidene kdr mümkün değil o daginikda yaşayamam artı koku da samdanm

İns bakalim

Allah rahmet eylesin tosii mmm yaa

Amin kuzum teşekkür ederim
Geçen sene bugün tam bu saatlerde almıştım haberi
Sanki o günün sıkıntısı doldu içime, mezarlığa da gittim ama bu kadar kötü değildim.
Böyle birden bu saatlerde çok kötü oldum nedense
Geçer birazdan

Evet hep uğraşıyorum ama dinlemiyor ki hiç :))
Şu hastalık dönemi geçsin de bakalım tekrar deneyeyim

canım benim benimki de dinlemiyodu. yani dinlemiyo istemiyo gibi yapiyolar ama dinliyolar :)

sen oyun oynarken falan da anlatabilirsin. ya da kitap da okuyabilirsin. önemli olan aşina olmasi. o zaman daha kolay oluyo bence. çocuklar güvende olmayo seviyo. birden bire duzeni değişmesini istemezler yani

Annemde kalicam koku gidene kdr mümkün değil o daginikda yaşayamam artı koku da samdanm

İns bakalim

valla bisey demiyorum artik ben yok artık dedikçe yeni bisey geliyo senin başına gitme tabi. eşin batirmadan boyasin allah akıl fikir versin senin etrafindakilere

Evet kitaba bakıp böyle bol bol konuşuyorum, okurken pek ilgilenmiyor da, resimlerle ilgili sesimi değiştirip anlatırken gülüyor çok, bu sefer oyuna veriyor kendisini :))
Ben işte sarki söylüyorum ninni söylüyorum onu dinliyor, eşlik ediyor hmmm hmmm diye oyle uyuyor :)

cimcime demek kendine oyun çıkarıyor herşeyden
maşallah tosiam ya. sen elinden geleni yapmaya devam et. zamanla sen bile inanamayacaksin olumlu gelismelere sen yeter ki bozma istikrarini bak benimkinde ben çok zorlandim. yildim yiprandim ama su an meyvelerini topluyorum

Evet inşallah zamanla iyi olacak kuzum :)

siz ameceyle ne kitabı okuyosunuz :) valla merak ettim ben de :) belki işe başlayınca boş zamanımda ya da serviste okurum ben de :)

Polisiye gerilim okuyoruz :)) jane casey/5.kurban a başladık. Çok güzel cidden bu türü sevenler için

Nego evet negom malesef aşırı bir düşkünlüğüm ve kaybetme korkum var. Aşk olarak da aşırı hissediyorum zaten. Geyşaya karşı hiçbir duygum normal standartta seyretmiyor Üniversite başında tanışınca beraber büyümüş gibi olduk. Beraber okuduk. Beraber hayata atıldık. Annem başka bir adam için, babam başka bir kadın için bizi terkedip görüşmediğinde eşimi koydum hepsinin yerine. Allah razı olsun o da ne anne ne baba eksikliğini yaşatmadı hep doldurmaya çalıştı. Annem beni sorumluluk vererek yetiştirmedi evde 1 bulaşık yıkamışlığım yok. Bunda astım gibi problemlerim etmendir. O yüzden evlenince hiçbirşey bilmeyerek evlendim. Ama yakuza eşimi kız çocuğu gibi yetiştirmiş adam şef yemeklerine kadar yapabiliyor ev işi desen senle yarışır, ney neyle temizlenir her konuya hakim. Anne gibi öğretti resmen bana hepsini. Ah annem olaydı dedirtmedi. Tabiki yerini tutmaz ama o şefkatten mahrum bırakmadı. Hatta hastalıklarımdan dolayı mümkün mertebe kendisi yapar. Adama eş, anne, baba, arkadaş gibi tüm misyonları yüklediğim için o olmayınca kimsesiz kalmışım gibi his oluyor içimde. Daralıyorum.
Şuan uzun mesaj yazma konusunda kk birinci noteri yı geçmeye çalıştığım fark edilmesin amin

Polisiye gerilim okuyoruz :)) jane casey/5.kurban a başladık. Çok güzel cidden bu türü sevenler için

bu bi seri mi :) beşinci kurban beşinci kitap mi ilk kitap mi
ben hiç o tür okumadim :) aslında deneyebilirim. belki de o tarz okursam sürekli okurum:)

bu bi seri mi :) beşinci kurban beşinci kitap mi ilk kitap mi☺
ben hiç o tür okumadim :) aslında deneyebilirim. belki de o tarz okursam sürekli okurum:)

Seri ama çok bağlantılı değil, bu da 2.kitap filan, konuyla ilgili ismi :)
Ben çok seviyorum polisiye, korku filan o yüzden bırakamıyorum bence seversin sen de dene bakalım

I inessa armand Allah rahmet eylesin güzel kuzum benim Rabbim kalanlara yani sizlere uzun ömür versin..
Bende anne babama hayattayken hasret kalanlardanım. 1 sene önceye kadar annemle, 1 ay önceye kadar babamla görüşmüyordum. Bilirim o yokluk hissini.. Antidepresan tedavisi almak zorunda kaldığım o dönemleri..
O yüzden seni tam olarak anlayamam belki ama çok iyi anlıyorum.
İnşirah suresi oku yüreğin ferahlasın.
Allah yattığı yerde huzur içinde uyutsun anacığını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…