- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.901
Allah rahmet eylesin canm.
Evladına sağlık versin inşallah
kendi kendine başladı ama öncesinde de uyuyodu kısa bi dönem için kendisi. sonra bi sürece girdi istemedi. ayağımda sallamaya başlamıştım. şimdi de ayakta sallanmak istemiyodu. hep anlattığım bi mas var onu anlattirip uyuyo tosiam. istersen sen de her gün ayni masali anlat uyku öncesi:)
:d
Annemde kalicam koku gidene kdr mümkün değil o daginikda yaşayamam artı koku da samdanmrosssçok üzüldüm okuyunca. normal insan bile zor dayaniyo o kokuya Allah sana sabır iyilik versin ne deyim bilemedim
inşallah çok ugrastirmazlar seni
Amin canım benim
Tuhaf bir his
sanırım alisilmayacak hislerden biri. Allah sizlere uzun sağlıklı ömür versin inşallah tosiam. anneciğinin yattığı yer nur olsun
Ben de çıkmasam daha iyiydi, kabristan ziyareti için çıktım
Annemin vefatının 1.yılı doldu bugün.
Nefesim daralıyor
Allah rahmet eylesin tosii mmm yaa
Evet hep uğraşıyorum ama dinlemiyor ki hiç :))
Şu hastalık dönemi geçsin de bakalım tekrar deneyeyim
Annemde kalicam koku gidene kdr mümkün değil o daginikda yaşayamam artı koku da samdanm
İns bakalim
canım benim benimki de dinlemiyodu. yani dinlemiyo istemiyo gibi yapiyolar ama dinliyolar :)
sen oyun oynarken falan da anlatabilirsin. ya da kitap da okuyabilirsin. önemli olan aşina olmasi. o zaman daha kolay oluyo bence. çocuklar güvende olmayo seviyo. birden bire duzeni değişmesini istemezler yani
Evet kitaba bakıp böyle bol bol konuşuyorum, okurken pek ilgilenmiyor da, resimlerle ilgili sesimi değiştirip anlatırken gülüyor çok, bu sefer oyuna veriyor kendisini :))
Ben işte sarki söylüyorum ninni söylüyorum onu dinliyor, eşlik ediyor hmmm hmmm diye oyle uyuyor :)
cimcime demek kendine oyun çıkarıyor herşeyden
maşallah tosiam ya. sen elinden geleni yapmaya devam et. zamanla sen bile inanamayacaksin olumlu gelismeleresen yeter ki bozma istikrarini bak benimkinde ben çok zorlandim. yildim yiprandim ama su an meyvelerini topluyorum
Evet inşallah zamanla iyi olacak kuzum :)
siz ameceyle ne kitabı okuyosunuz :) valla merak ettim ben de :) belki işe başlayınca boş zamanımda ya da serviste okurum ben de :)
Polisiye gerilim okuyoruz :)) jane casey/5.kurban a başladık. Çok güzel cidden bu türü sevenler için
bu bi seri mi :) beşinci kurban beşinci kitap mi ilk kitap mi☺
ben hiç o tür okumadim :) aslında deneyebilirim. belki de o tarz okursam sürekli okurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?