Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne guzel bir eş tanımı bu böyle bayıldım iyi akşamlar cümleten :))

Birbirimizi iyi anlıyoruz canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Annemle ilişkimiz yeni yeni düzelmişti vefat etmeden 1 yıl önce filan, o yüzden çok erken kaybettiğimi hissediyorum. Çok kötü değildi ama çok iyi de değildi, değişikti. Babam zaten yıllardır yok gibi.
Ama ölüm başka birşeymiş cidden, allah annelerinize uzun ömür versin hepinizin

Basın sağolsun canım

ByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
Youlost16 nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
S Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam

Sen öyle yazınca, aldım çocukları çıktım dışarı.
Ne zamandır istediğim kol saatini aldım, biraz yürüyüş ve temiz hava üzerine, geldim soyundum döküldüm. Ufaklıkların karnını doyurup kitaba gömülcem yine. Bazen gereksiz kasvet basıyor beni de ama seninkinin nedeni varmış tosim.
Amecey kitap nasıl gidiyor?
Dün gece baya okudum çok hoşuma gitti beğendim baya
Gereksiz ayrıntılarda boğuluyorum. Yarıladım kitabı hala netleşmeyen ve oturmayan karekterler, soru işaretleri ama sevdim yalan yok
kk birinci noteri hala seni samdan diye etiketlemeye çalısıp, sinir oluyorum nickine bence seversin sen de denemelisin
B Brunello Cicinelli kız brom yaa duygulandım aynı biz lakin 2 çocuktan sonra yalnızlığı daha çok benimsemeye başladım. Hayırlısıyla kucağına minik yavrunu al, az öteye kaç moduna girebilirsin sen de
ByNkoaLa bu adamların aklı neden 1 yıl geriden gelir ki, sabıret bakalım

Bazı konularda hayata şanslı gelmemişiz tosyam.. En önemli konuda belki. Aile konusunda..
Bizim de kaderimiz sınavımız böyleymiş elden ne gelir. Elden birşey gelse böyle olmazdı hiçbirşey..
Allah bize kendi kurduğumuz yuvalarda huzur mutluluk versin ne yapalım

Açmaya çalışıyorum ama yapamadım tekrar deneyeyim.
Şiir kalp sen kalp benn

Öyle olmak istemediğimden emin değilim güzel brom benim
Hatta sanırım 5 sene ya geyşayla birbirimizden uzaklaşırsak korkusuyla çocuğu ertelemiş olabilirim. Çünkü çevremde çocuktan sonra kanlı bıçaklı olan karı kocalar var.. Hiç iyi bir örnek yok.
Sonra tabi Allah ın sopası yok, bana sen misin uzaklaşmaktan korkarak çocuk yapmayan diyerek adamı eve gelemez bir iş sahibi ettirdi

Çocuktan sonra olanları kısa özetleyeyim canım.
Vücudunun deforme oluşu, özgüven kaybı, artık kalbinin dışarda atmasına sebebiyet veren ve tarafından korunmaya muhtaç bir melek, uykusuzluk, yabancı ve sıradışı sorumluluklar, tahammülsüzlük tüm bunlar bir yelek gibi hooop diye sırtına geçirilmişken, öte yanda baba modelinin hiç birşeyden haberi olmayan ve eski düzenini arayan, beklentilerini minimumlaştıramayan bir eş ile karşı karşıya kalırsan malesef sürtüşme ve çakışma kaçınılmaz oluyor. Dilerim asla böyle bir durumla karşılaşmazsın.
Eşin de anlayış ve sabır limiti çok önemli canım.

Beni de gereksiz yere basmış gibi hissediyorum aslında, bariz hissettiğim bir acı yok sadece içim sıkılıyor, nefes alamıyorum
O gün de gideceğini hissedip öyle olmuştum. Kızım 40 günlüktü, babaannesini çağırıp yatmak istiyorum ben demiştim. Uyandığımda gitmişti annem, biliyordum zaten gideceğini. Offf neyse neyse. Geçecek

Ben hiç kendimi şanssız hissetmedim biliyor musun, belki eksik, belki farklı ama iyi ki annem ve babam benim annem babammış diyorum her zaman. Babam için aynı şeyi söyleyemem ama annemi çok çok çok seviyorum, çok iyi bir anne oldu bana. Mekanı cennet olsun, yerinde rahat uyusun inşallah
Ilk defa da dua ettim annemin arkasından, 1 senenin sonunda, ilk defa.
İçimi de döktüm hepiniz sağolun

Sen böyle yazdıkça ben bi tuhaf oluyorum. Söylemiştim ya, ben de anneme kırgınım ve haberi yok. Ölüm çok başka birşey tabi

Sen böyle yazdıkça ben bi tuhaf oluyorum. Söylemiştim ya, ben de anneme kırgınım ve haberi yok. Ölüm çok başka birşey tabi

Ben hala kırgınım hiç geçmiyor kırgınlığım, bu sefer boyut değiştiriyor gitti diye kızıyorsun, bıraktı diye kırılıyorsun
Böyle saçma sapan birşey
Of iyice buralar cılk dram olmadan ben gidip evimi barkımı süpüreyim.
Hepinizi seviyorum, teşekkür ederim kızlar

Hadi kolay gelsin

senin ben uzun yazan parmaklarını severim

birbiriniz için çok şey yapmışsınız cicim Allah ikinizden de razı olsun. ama artık yavaş yavaş yuvadan atlama zamanı gelmiş. aşktan ziyade selvi boylum al yazmalım gibi sevgi emektiye gelmiş:) :)
biz de beraber büyüdük esimle 16 17 yaşından beri. seni çok iyi anlıyorum. ama artık herkesi olduğu yere koyma vakti gelmis sanırım. yediğin ekmek içtiğin su geyşa olmuş. biraz kendine eğilip kendin için yaşama zamanin gelmiş beybi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…