- 8 Nisan 2017
- 57.295
- 307.608
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.921
ne guzel bir eş tanımı bu böyle bayıldım iyi akşamlar cümleten :))@Negohatun evet negom malesef aşırı bir düşkünlüğüm ve kaybetme korkum var. Aşk olarak da aşırı hissediyorum zaten. Geyşaya karşı hiçbir duygum normal standartta seyretmiyorÜniversite başında tanışınca beraber büyümüş gibi olduk. Beraber okuduk. Beraber hayata atıldık. Annem başka bir adam için, babam başka bir kadın için bizi terkedip görüşmediğinde eşimi koydum hepsinin yerine. Allah razı olsun o da ne anne ne baba eksikliğini yaşatmadı hep doldurmaya çalıştı. Annem beni sorumluluk vererek yetiştirmedi evde 1 bulaşık yıkamışlığım yok. Bunda astım gibi problemlerim etmendir. O yüzden evlenince hiçbirşey bilmeyerek evlendim. Ama yakuza eşimi kız çocuğu gibi yetiştirmiş adam şef yemeklerine kadar yapabiliyor ev işi desen senle yarışır, ney neyle temizlenir her konuya hakim. Anne gibi öğretti resmen bana hepsini. Ah annem olaydı dedirtmedi. Tabiki yerini tutmaz ama o şefkatten mahrum bırakmadı. Hatta hastalıklarımdan dolayı mümkün mertebe kendisi yapar. Adama eş, anne, baba, arkadaş gibi tüm misyonları yüklediğim için o olmayınca kimsesiz kalmışım gibi his oluyor içimde. Daralıyorum.
Şuan uzun mesaj yazma konusundakk birinci noteri yı geçmeye çalıştığım fark edilmesin amin
I inessa armand Allah rahmet eylesin güzel kuzum benim ♥ Rabbim kalanlara yani sizlere uzun ömür versin..
Bende anne babama hayattayken hasret kalanlardanım. 1 sene önceye kadar annemle, 1 ay önceye kadar babamla görüşmüyordum. Bilirim o yokluk hissini.. Antidepresan tedavisi almak zorunda kaldığım o dönemleri..
O yüzden seni tam olarak anlayamam belki ama çok iyi anlıyorum.
İnşirah suresi oku yüreğin ferahlasın.
Allah yattığı yerde huzur içinde uyutsun anacığını ♥
Basın sağolsun canımBirbirimizi iyi anlıyoruz canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Annemle ilişkimiz yeni yeni düzelmişti vefat etmeden 1 yıl önce filan, o yüzden çok erken kaybettiğimi hissediyorum. Çok kötü değildi ama çok iyi de değildi, değişikti. Babam zaten yıllardır yok gibi.
Ama ölüm başka birşeymiş cidden, allah annelerinize uzun ömür versin hepinizin ❤
Basın sağolsun canım
Ooo minik sen mi geldin, gözlerime inanamıyorumne guzel bir eş tanımı bu böyle bayıldım iyi akşamlar cümleten :))
Gereksiz ayrıntılarda boğuluyorum. Yarıladım kitabı hala netleşmeyen ve oturmayan karekterler, soru işaretleri ama sevdim yalan yok
Bazı konularda hayata şanslı gelmemişiz tosyam.. En önemli konuda belki. Aile konusunda..Birbirimizi iyi anlıyoruz canım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Annemle ilişkimiz yeni yeni düzelmişti vefat etmeden 1 yıl önce filan, o yüzden çok erken kaybettiğimi hissediyorum. Çok kötü değildi ama çok iyi de değildi, değişikti. Babam zaten yıllardır yok gibi.
Ama ölüm başka birşeymiş cidden, allah annelerinize uzun ömür versin hepinizin ❤
Açmaya çalışıyorum ama yapamadım tekrar deneyeyim.ByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
Youlost16 nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
S Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
Öyle olmak istemediğimden emin değilim güzel brom benimSen öyle yazınca, aldım çocukları çıktım dışarı.
Ne zamandır istediğim kol saatini aldım, biraz yürüyüş ve temiz hava üzerine, geldim soyundum döküldüm. Ufaklıkların karnını doyurup kitaba gömülcem yine. Bazen gereksiz kasvet basıyor beni de ama seninkinin nedeni varmış tosim.
Gereksiz ayrıntılarda boğuluyorum. Yarıladım kitabı hala netleşmeyen ve oturmayan karekterler, soru işaretleri ama sevdim yalan yok
kk birinci noteri hala seni samdan diye etiketlemeye çalısıp, sinir oluyorum nickine bence seversin sen de denemelisin
B Brunello Cicinelli kız brom yaa duygulandım aynı biz lakin 2 çocuktan sonra yalnızlığı daha çok benimsemeye başladım. Hayırlısıyla kucağına minik yavrunu al, az öteye kaç moduna girebilirsin sen de
ByNkoaLa bu adamların aklı neden 1 yıl geriden gelir ki, sabıret bakalım
Açacağın varsa alacağın da varAçmaya çalışıyorum ama yapamadım tekrar deneyeyim.
Şiir kalp sen kalp benn
Olmuş tek gözü kapalı resimli illuminatim benimB Brunello Cicinelli sarı balyajlı bro bak bi olmuş mu
Çocuktan sonra olanları kısa özetleyeyim canım.Öyle olmak istemediğimden emin değilim güzel brom benim
Hatta sanırım 5 sene ya geyşayla birbirimizden uzaklaşırsak korkusuyla çocuğu ertelemiş olabilirim. Çünkü çevremde çocuktan sonra kanlı bıçaklı olan karı kocalar var.. Hiç iyi bir örnek yok.
Sonra tabi Allah ın sopası yok, bana sen misin uzaklaşmaktan korkarak çocuk yapmayan diyerek adamı eve gelemez bir iş sahibi ettirdi
Sen öyle yazınca, aldım çocukları çıktım dışarı.
Ne zamandır istediğim kol saatini aldım, biraz yürüyüş ve temiz hava üzerine, geldim soyundum döküldüm. Ufaklıkların karnını doyurup kitaba gömülcem yine. Bazen gereksiz kasvet basıyor beni de ama seninkinin nedeni varmış tosim.
Bazı konularda hayata şanslı gelmemişiz tosyam.. En önemli konuda belki. Aile konusunda..
Bizim de kaderimiz sınavımız böyleymiş elden ne gelir. Elden birşey gelse böyle olmazdı hiçbirşey..
Allah bize kendi kurduğumuz yuvalarda huzur mutluluk versin ne yapalım
Sen böyle yazdıkça ben bi tuhaf oluyorum. Söylemiştim ya, ben de anneme kırgınım ve haberi yok. Ölüm çok başka birşey tabiBeni de gereksiz yere basmış gibi hissediyorum aslında, bariz hissettiğim bir acı yok sadece içim sıkılıyor, nefes alamıyorum
O gün de gideceğini hissedip öyle olmuştum. Kızım 40 günlüktü, babaannesini çağırıp yatmak istiyorum ben demiştim. Uyandığımda gitmişti annem, biliyordum zaten gideceğini. Offf neyse neyse. Geçecek
Ben hiç kendimi şanssız hissetmedim biliyor musun, belki eksik, belki farklı ama iyi ki annem ve babam benim annem babammış diyorum her zaman. Babam için aynı şeyi söyleyemem ama annemi çok çok çok seviyorum, çok iyi bir anne oldu bana. Mekanı cennet olsun, yerinde rahat uyusun inşallah
Ilk defa da dua ettim annemin arkasından, 1 senenin sonunda, ilk defa.
İçimi de döktüm hepiniz sağolun
Sen böyle yazdıkça ben bi tuhaf oluyorum. Söylemiştim ya, ben de anneme kırgınım ve haberi yok. Ölüm çok başka birşey tabi
Hadi kolay gelsinBen hala kırgınım hiç geçmiyor kırgınlığım, bu sefer boyut değiştiriyor gitti diye kızıyorsun, bıraktı diye kırılıyorsun
Böyle saçma sapan birşey
Of iyice buralar cılk dram olmadan ben gidip evimi barkımı süpüreyim.
Hepinizi seviyorum, teşekkür ederim kızlar ❤
Çıktısını alıp yapıştırcam bidonuma ❤Açacağın varsa alacağın da var
@Negohatun evet negom malesef aşırı bir düşkünlüğüm ve kaybetme korkum var. Aşk olarak da aşırı hissediyorum zaten. Geyşaya karşı hiçbir duygum normal standartta seyretmiyorÜniversite başında tanışınca beraber büyümüş gibi olduk. Beraber okuduk. Beraber hayata atıldık. Annem başka bir adam için, babam başka bir kadın için bizi terkedip görüşmediğinde eşimi koydum hepsinin yerine. Allah razı olsun o da ne anne ne baba eksikliğini yaşatmadı hep doldurmaya çalıştı. Annem beni sorumluluk vererek yetiştirmedi evde 1 bulaşık yıkamışlığım yok. Bunda astım gibi problemlerim etmendir. O yüzden evlenince hiçbirşey bilmeyerek evlendim. Ama yakuza eşimi kız çocuğu gibi yetiştirmiş adam şef yemeklerine kadar yapabiliyor ev işi desen senle yarışır, ney neyle temizlenir her konuya hakim. Anne gibi öğretti resmen bana hepsini. Ah annem olaydı dedirtmedi. Tabiki yerini tutmaz ama o şefkatten mahrum bırakmadı. Hatta hastalıklarımdan dolayı mümkün mertebe kendisi yapar. Adama eş, anne, baba, arkadaş gibi tüm misyonları yüklediğim için o olmayınca kimsesiz kalmışım gibi his oluyor içimde. Daralıyorum.
Şuan uzun mesaj yazma konusundakk birinci noteri yı geçmeye çalıştığım fark edilmesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?