Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa kuzum çok üzüldüm cidden
Kolay değil
Bana 43 gün bile çok gelmişti
Rabbim sabırlar versin
Bolca da rahmet eylesin

Seri ama çok bağlantılı değil, bu da 2.kitap filan, konuyla ilgili ismi :)
Ben çok seviyorum polisiye, korku filan o yüzden bırakamıyorum bence seversin sen de dene bakalım

aynen bende sizle birlikte okuyum güzel olur:) :) biraz kültürüm artar belki

Geldim yavrm ilacım bir tane kalmış o da kesmedi sabahtir bı tuhaf midem

İns kusmam

"hiç birşeyden haberi olmayan ve eski düzenini arayan, beklentilerini minimumlaştıramayan bir eş"
Kız brom bu benim

Yaaa daha uzun yazmıştım ama 420 karakter engeline takıldım o yüzden mecburen kelimelerin içindeki bazı harfleri bile silmek zorunda kaldım
Beğenmene çok sevindim ki
Artık eskisi kadar masum kalamam brom
Bal şiirin çalındı bir kere duvarıma
Bayıldım bayıldım cnm

Ben arada gidiyorum geyiklere ama yemek topiginde de yaptığımı zdan fırsat olmuyor ..sizler nasılsınız efenim :))
Arada gelmekle olmuyor işte öyle
Bak kadrolu kertenkeleler var burda gecelerimizi gündüzlerimize katıyoruz, canla başla çalışıyoruz Sendika kurucam yakında, maaşları bile şiirle ödüyorum be heheyyy
İyiyiz miniş, değiliz de işte neyse iyi taklidi yapıyoruz. Herkesin canı sıkkın.
Sen nasılsın..

Okulların başlaması aramıza girdi be cicim yaa , 1 sinif çok yoruyor oğlan okuldan geliyor başlıyoruz bir ders ödev maratonuna yatana kadar herkez yatıyor bu sefer ben başlıyorum ders çalışmaya kitap okumaya gelemiyorum aklım hep burda kalıyor

kızlar benim sıpa iki üç gündür sallanmamak için kendini yırttıgindan yanina yatiyorum masal anlatarak uyutuyodum.
artık bugün tak etti. anne yoruldu sana sürekli masal anlatamam dedim. çünkü uyuyup kalana kadar onlarca kez ayni masali anlatip kendim uyuyup kalacak hale geliyodum

bugün bu başladı mi uykuya gecerken öpücük ver demeye kendi kendine 50 100 defa öpücük ver deyip gülerek panda yavrusu gibii yuvarlanarak uyudu az önce

çocuk yapmaya korkup erteleyenler, çocuğu olup henüz benimkinden küçük olanlar ya da aksam akşam eglence arayanlar benden size eğlence olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…