- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.941
Yaaa kuzum çok üzüldüm ciddenAmin kuzum teşekkür ederim
Geçen sene bugün tam bu saatlerde almıştım haberi
Sanki o günün sıkıntısı doldu içime, mezarlığa da gittim ama bu kadar kötü değildim.
Böyle birden bu saatlerde çok kötü oldum nedense
Geçer birazdan
Seri ama çok bağlantılı değil, bu da 2.kitap filan, konuyla ilgili ismi :)
Ben çok seviyorum polisiye, korku filan o yüzden bırakamıyorum bence seversin sen de dene bakalım
Amin canmvalla bisey demiyorum artik ben yok artık dedikçe yeni bisey geliyo senin başınagitme tabi. eşin batirmadan boyasin allah akıl fikir versin senin etrafindakilere
Ben arada gidiyorum geyiklere ama yemek topiginde de yaptığımı zdan fırsat olmuyorOoo minik sen mi geldin, gözlerime inanamıyorum
Geldim yavrm ilacım bir tane kalmış o da kesmedi sabahtir bı tuhaf midemByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
@Kutsal_zebra nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
S Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
@Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
"hiç birşeyden haberi olmayan ve eski düzenini arayan, beklentilerini minimumlaştıramayan bir eş"Çocuktan sonra olanları kısa özetleyeyim canım.
Vücudunun deforme oluşu, özgüven kaybı, artık kalbinin dışarda atmasına sebebiyet veren ve tarafından korunmaya muhtaç bir melek, uykusuzluk, yabancı ve sıradışı sorumluluklar, tahammülsüzlük tüm bunlar bir yelek gibi hooop diye sırtına geçirilmişken, öte yanda baba modelinin hiç birşeyden haberi olmayan ve eski düzenini arayan, beklentilerini minimumlaştıramayan bir eş ile karşı karşıya kalırsan malesef sürtüşme ve çakışma kaçınılmaz oluyor. Dilerim asla böyle bir durumla karşılaşmazsın.
Eşin de anlayış ve sabır limiti çok önemli canım.
Oooo harika olmuşEki Görüntüle 2544836
kk birinci noteri ByNkoaLa K Kendinisevenbirii I inessa armand Bonus
Emeklerininizin karşılığı olan B Brunello Cicinelli bal parmaklarıyla yazılan şiirimi aldım.
❤❤❤❤❤
E zıçtık o zaman"hiç birşeyden haberi olmayan ve eski düzenini arayan, beklentilerini minimumlaştıramayan bir eş"
Kız brom bu benim
Ben de bayıldım.Oooo harika olmuş
Döktürmüş yine cicinooomm
Valla artik onu da sen almasaydin parcalayacaktik kendimizi
Yaaa daha uzun yazmıştım ama 420 karakter engeline takıldım o yüzden mecburen kelimelerin içindeki bazı harfleri bile silmek zorunda kaldımEki Görüntüle 2544836
kk birinci noteri ByNkoaLa K Kendinisevenbirii I inessa armand Bonus
Emeklerininizin karşılığı olan B Brunello Cicinelli bal parmaklarıyla yazılan şiirimi aldım.
❤❤❤❤❤
Yine rossum tarafından takdir edilmeden günü bitirmedimOooo harika olmuş
Döktürmüş yine cicinooomm
Valla artik onu da sen almasaydin parcalayacaktik kendimizi
Artık eskisi kadar masum kalamam bromYaaa daha uzun yazmıştım ama 420 karakter engeline takıldım o yüzden mecburen kelimelerin içindeki bazı harfleri bile silmek zorunda kaldım
Beğenmene çok sevindim ki
Valla olduk bidonumBen de bayıldım.
Helak oldukk bromm
Allah rahmet eylesin tosia... Rabbimiz sizlere sabır versin mekanı cennet ilsun..Ben de çıkmasam daha iyiydi, kabristan ziyareti için çıktım
Annemin vefatının 1.yılı doldu bugün.
Nefesim daralıyor
Seni takdir ve övgüye bogmadan günüm güzel geçmiyorYine rossum tarafından takdir edilmeden günü bitirmedim
Arada gelmekle olmuyor işte öyleBen arada gidiyorum geyiklere ama yemek topiginde de yaptığımı zdan fırsat olmuyor..sizler nasılsınız efenim :))
Okulların başlaması aramıza girdi be cicim yaa , 1 sinif çok yoruyor oğlan okuldan geliyor başlıyoruz bir ders ödev maratonuna yatana kadar herkez yatıyor bu sefer ben başlıyorum ders çalışmaya kitap okumaya gelemiyorum aklım hep burda kalıyorByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
@Kutsal_zebra nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
S Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
@Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
Aldık bidonu sırtımıza, zafere gittik en nihayetindeValla olduk bidonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?