- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.961
Aldık bidonu sırtımıza, zafere gittik en nihayetinde
Çok şükür çok şükürAldık bidonu sırtımıza, zafere gittik en nihayetinde
Maşallah canm. Daim olsun inşallah.kızlar benim sıpa iki üç gündür sallanmamak için kendini yırttıgindan yanina yatiyorum masal anlatarak uyutuyodum.
artık bugün tak etti. anne yoruldu sana sürekli masal anlatamam dedim. çünkü uyuyup kalana kadar onlarca kez ayni masali anlatip kendim uyuyup kalacak hale geliyodum
bugün bu başladı mi uykuya gecerken öpücük ver demeyekendi kendine 50 100 defa öpücük ver deyip gülerek panda yavrusu gibii yuvarlanarak uyudu az önce
çocuk yapmaya korkup erteleyenler, çocuğu olup henüz benimkinden küçük olanlar ya da aksam akşam eglence arayanlarbenden size eğlence olsun
Bizde 18den berisenin ben uzun yazan parmaklarını severim
birbiriniz için çok şey yapmışsınız cicimAllah ikinizden de razı olsun. ama artık yavaş yavaş yuvadan atlama zamanı gelmiş. aşktan ziyade selvi boylum al yazmalım gibi sevgi emektiye gelmiş:) :)
biz de beraber büyüdük esimle 16 17 yaşından beri. seni çok iyi anlıyorum. ama artık herkesi olduğu yere koyma vakti gelmis sanırım. yediğin ekmek içtiğin su geyşa olmuş. biraz kendine eğilip kendin için yaşama zamanin gelmiş beybi
Maşallah canm. Daim olsun inşallah.
Biz memelere öğkk hee öğkk anne öğğk he oğlum öğğkk diye diye uyuyoruz şu günlerde
Bende sana bayıldımArtık eskisi kadar masum kalamam brom
Bal şiirin çalındı bir kere duvarıma
Bayıldım bayıldım cnm
Benim de canım sıkkın bugün burnundan soluyorumArada gelmekle olmuyor işte öyle
Bak kadrolu kertenkeleler var burda gecelerimizi gündüzlerimize katıyoruz, canla başla çalışıyoruzSendika kurucam yakında, maaşları bile şiirle ödüyorum be heheyyy
İyiyiz miniş, değiliz de işte neyse iyi taklidi yapıyoruz. Herkesin canı sıkkın.
Sen nasılsın..
Kuzucuk aynı okul bana da açıldı, üstelik çalışan deliren taraftayım ben nasıl geliyorum. Sende gel bananeOkulların başlaması aramıza girdi be cicim yaa , 1 sinif çok yoruyor oğlan okuldan geliyor başlıyoruz bir ders ödev maratonuna yatana kadar herkez yatıyor bu sefer ben başlıyorum ders çalışmaya kitap okumaya gelemiyorum aklım hep burda kalıyor
Kimmiş onlar yavBenim de canım sıkkın bugün burnundan soluyorum
Âna göre hareket eden insanlardab nefret ediyorum onlar benim canımı sıkan
Başım ağrıyor sinirden kürek kemiklerim çekiliyor sanki
Böyle zamanda stres atmaya çalışıyorum sadece ama olmiyor
Yav onu ben yiyem,kızlar benim sıpa iki üç gündür sallanmamak için kendini yırttıgindan yanina yatiyorum masal anlatarak uyutuyodum.
artık bugün tak etti. anne yoruldu sana sürekli masal anlatamam dedim. çünkü uyuyup kalana kadar onlarca kez ayni masali anlatip kendim uyuyup kalacak hale geliyodum
bugün bu başladı mi uykuya gecerken öpücük ver demeyekendi kendine 50 100 defa öpücük ver deyip gülerek panda yavrusu gibii yuvarlanarak uyudu az önce
çocuk yapmaya korkup erteleyenler, çocuğu olup henüz benimkinden küçük olanlar ya da aksam akşam eglence arayanlarbenden size eğlence olsun
Bizde 18den beri
Vallahi şu topik de olmasa geyşayı evde beklerken delirirmişim
İnşallah dediğiniz gibi çocuktan sonra biraz salarım. Şifam çocuk olabilir evet. Geyşa dışında başka aşk derecesinde sevecek bir metaya ihtiyacım var.
Kasıma da kaldı 2 hafta hani
Şimdi @RosSsS dicek bunun ağzı ne konuşuyor. Bugün bir sinir harbiye kendisine asla çocuk yapmıcağımı, hiç kimse polis çocuğu kadar şanssız olmamalı diye söylenip durdum da, 
Rosum vallahi bu gel giti hallerim geçici, yakında normale dönerim şaşırma bana
Amiiinn cnm.sizinki daha komikmis
inşallah daha da rahatlarsın ameceyim
Kim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüzKimmiş onlar yav
Kim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz
Anneme ayrı sinir oldum ne diye yüz veriyorsun diyorum o dini boyutunu düşünüyor herkesin yaptığı yanında kalır vs
Kalmasın arkadaşım al hıncını kus kinini
Artık susmaktan bıktım susturulmaktan bıktım
Bana soyleninlenler yüzünden iki aydır kaynanaya gitmiyorim sen tut beni ara hiç bişey yokmuş gibi
Yemin ederim bazen al başını git diyorum kim ne yaparsa yapsın
İyimser tavırları beni öldürüyor resmenKim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz
Anneme ayrı sinir oldum ne diye yüz veriyorsun diyorum o dini boyutunu düşünüyor herkesin yaptığı yanında kalır vs
Bana soyleninlenler yüzünden iki aydır kaynanaya gitmiyorim sen tut beni ara hiç bişey yokmuş gibi
Bdv gibi yaptım burayı sinirden kendime gülüyorumKim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz
Neden konuşamama?Kim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz
aman kuzum yaaaa. bırak naparlarsa yapsınlar. annenin gözünü açması için bi vukuat daha lazım demekki.
sen napabilirsin ki. koca koca insanlar kendileri bilirler.
sen kafana takma
Sen az buçuk biliyorsun meseleyi rosss kaynana akıllısı kayınpeder e inat konuşmuş annemleİyimser tavırları beni öldürüyor resmen
Al birini vur ötekine
Cidden sabilar diliyorum.sana minik
Geldim iki gözümün çiçeği
Çok güzel olmuş ameceyEki Görüntüle 2544836
kk birinci noteri ByNkoaLa K Kendinisevenbirii @tosia @Bonus
Emeklerininizin karşılığı olan B Brunello Cicinelli bal parmaklarıyla yazılan şiirimi aldım.
❤❤❤❤❤
Ayy senin 40 öğrenci bide dimiKuzucuk aynı okul bana da açıldı, üstelik çalışan deliren taraftayım ben nasıl geliyorum. Sende gel banane
Nasıl gidiyor miniğin okulu. K harfindeler mi yoksa, dur tahmin edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?