Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canm. Daim olsun inşallah.
Biz memelere öğkk hee öğkk anne öğğk he oğlum öğğkk diye diye uyuyoruz şu günlerde

Bizde 18den beri
Vallahi şu topik de olmasa geyşayı evde beklerken delirirmişim
İnşallah dediğiniz gibi çocuktan sonra biraz salarım. Şifam çocuk olabilir evet. Geyşa dışında başka aşk derecesinde sevecek bir metaya ihtiyacım var.
Kasıma da kaldı 2 hafta hani
Şimdi @RosSsS dicek bunun ağzı ne konuşuyor. Bugün bir sinir harbiye kendisine asla çocuk yapmıcağımı, hiç kimse polis çocuğu kadar şanssız olmamalı diye söylenip durdum da, 
Rosum vallahi bu gel giti hallerim geçici, yakında normale dönerim şaşırma bana 

Son düzenleme:
Benim de canım sıkkın bugün burnundan soluyorum

Âna göre hareket eden insanlardab nefret ediyorum onlar benim canımı sıkan

Başım ağrıyor sinirden kürek kemiklerim çekiliyor sanki

Böyle zamanda stres atmaya çalışıyorum sadece ama olmiyor

Kuzucuk aynı okul bana da açıldı, üstelik çalışan deliren taraftayım ben nasıl geliyorum. Sende gel banane
Nasıl gidiyor miniğin okulu. K harfindeler mi yoksa, dur tahmin edeyim

Kimmiş onlar yav

Yav onu ben yiyem,
Bir ara resmini atsana miniğin resimden sevelim bari..

kız benim kocam polis çocuğu bisey olmuyo korkma

ama bak bunu çok içten söylüyorum. eğer biraz kendine egilmezsen bebekten sonra çok zorlanabilirsin. eşini az görmen, sürekli ilgi isteyen sana muhtaç bi minik ve herşeye yetmeye çalışan sen...

yani bebis yapacaksan önce kendin icin yapamadigin yapmadığın şeyleri belirle ve yap istersen:) bebek olduğunda babasi yokken de yapabileceğin şeyleri belirle mesela :) hedef de koyabilirsin.

geysasiz saati geysa gelsin diye bekleyerek doldurmak yerine aaaa geyşanın gelme saatine ne kadar az kalmış haline getirebilmelisin:)

bak mesela ben oğlanı uyuttum geldim. saat üçe kadar uyuyup kalkan kocam yine uyuyo koltukta ama simdi kendime kahve yapıp oturcam :) neden :) çünkü yoruldum ve keyif yapmayı hak ettim bence. o da kendi bilir omrunden kac saat daha boşa gitti ona yansin

Kimmiş onlar yav
Kim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz

Anneme ayrı sinir oldum ne diye yüz veriyorsun diyorum o dini boyutunu düşünüyor herkesin yaptığı yanında kalır vs

Kalmasın arkadaşım al hıncını kus kinini

Artık susmaktan bıktım susturulmaktan bıktım

Bana soyleninlenler yüzünden iki aydır kaynanaya gitmiyorim sen tut beni ara hiç bişey yokmuş gibi

Yemin ederim bazen al başını git diyorum kim ne yaparsa yapsın

aman kuzum yaaaa. bırak naparlarsa yapsınlar. annenin gözünü açması için bi vukuat daha lazım demekki.

sen napabilirsin ki. koca koca insanlar kendileri bilirler.

sen kafana takma

İyimser tavırları beni öldürüyor resmen
Al birini vur ötekine
Cidden sabilar diliyorum.sana minik

Bdv gibi yaptım burayı sinirden kendime gülüyorum

Neden konuşamama?
Neden susturulma?
Saygısızlık ile kendini koruma içgüdünün karıştırılmasına izin verme. Haklıysan haklısın bitti,herkes kabul edene kadar arkasında dur.
Aradığı zaman konuş, aramadığı zaman sallama

aman kuzum yaaaa. bırak naparlarsa yapsınlar. annenin gözünü açması için bi vukuat daha lazım demekki.

sen napabilirsin ki. koca koca insanlar kendileri bilirler.

sen kafana takma
İyimser tavırları beni öldürüyor resmen
Al birini vur ötekine
Cidden sabilar diliyorum.sana minik
Sen az buçuk biliyorsun meseleyi rosss kaynana akıllısı kayınpeder e inat konuşmuş annemle

Ona daha da sinir oldim kayınvalide nin konusmasini istemedi gi kisiler var kyp in

O da ona inat annemle konuşmuş yani istediğinden falan değil

K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
Geldim iki gözümün çiçeği burdayim
Çok güzel olmuş amecey tadını çıkar şiirinin.
Darısı diğer kazanacagin siirlere inşallah

Kuzucuk aynı okul bana da açıldı, üstelik çalışan deliren taraftayım ben nasıl geliyorum. Sende gel banane
Nasıl gidiyor miniğin okulu. K harfindeler mi yoksa, dur tahmin edeyim
Ayy senin 40 öğrenci bide dimi

Evet K çabuk öğreniyor şükür de bende başarı manyakligi var yarın dikte sinavi var , hatasızlar listesinde olsun diye saatlerce ders çalışıyoruz geçen 1 yanlış yapmış 3 olmuş çok fazla şey istiyorum galiba

Sanaa da tü tütüü maşallah diyem ben de şimdiden delirme belirtileri başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…