Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan okuyunca yine gelen bir erteleme isteği
Aslında kasımda değil çalışmalara ocakta başlasak sanırım herşey daha güzel olacak.
Olacağı tutarsa haziranda 7 aylık oluyorum hala okulda oluyorum. Sağlığım el verirse hazirana kadar dayanmak istiyorum. Nr kadar geç çıkarsam o kadar geç dönerim okula..
Ocakta yapsak ve olsa haziranda 5 aylık oluyor.
Ama gel de bunu geyşaya anlat..

Sırf sana inat olsun diye minik valla başka bişey değil
Şimdi sen gorusmuyorsub Yaaa annenle aracı yapacaklar kendilerine bundn eminm

Çoğumuzun eş ailesi öyle miniğim..
Yine de senin annen doğru olanı yapmış. Neden dersen. Onlar gibi davransa oluşacak huzursuzluk senin yuvanı da etkiler.
Bir taraf çirkefse diğeri biraz ara bulucu olmalı ki huzurunuz kaçmasın.

ByNkoaLa kuzum görümce kaynana kim varsa topla temizliğe gelsinler hamile halinle bunu düşünmeyen eşin temizlik kısmını düşünsün bari de annesini kardeşini çağırsin temizletsin, gelmezler mi? Sonuçta elzem bı durum var orta da hamilesin ve kötüsun şuan yardımcı olmaları gerekir

Bana catsinlar diye bekliyorum daha önceki tartışmada çok büyük terbiyesizlikle yapildi bizzat küfür isitttim ona rağmen sunnetime geldiler diye elini öptüm kyp in ameliyat oldu geçmiş olsuna gittim ona rağmen gönlü olmadı Paşa'nın

Ama eşime söyledim bir kez sustum bir daha susmam dedim

Anneme de açtım ağzımı yumdum gozumu sen sus daha dedim onlar hele bana bişey söylesinler boşanma eşiğine gelsem de susmayacagim

Sovulmedik yerim kalmadı paşa hazretleri eltime hosgeldin demedigime takıyor ulan salak bana küfür ettin yedi ceddime ben senin gelip elini öptüm aylar sonra sus sus da otur yerine demi

Ama yok onlar sayilmak zorunda onlarda olan bizde yok ya

İyice kibar yazayım dedim bu kadar oldu şuana ilçenin megafonunu bana verecekler ulu orta bağırmak istiyorum yemin ederim

Benim keçiler kaçtı hoplaya zıplaya

Heee kuzum görümcem ev tasindigimda evi merakından geldi sonra da ooo Allah yardımcısı olsun diyip kayboldu kv ksisi hanmaga gibi gelir gider
Taşınırken neye ihtiyacn var diye bile gelmedi
Şimdi mi gelecekler kaç aydır bulantidan oluyorm şunu da getirelim bı bakalım demediler demesinler de bu saatten snra kimseyi isyemiyirm hele bir de söyleyerek gelceklerse hiç gelmesnler sadece lafta onlarınki canmm

Bende çoktan başladı
Ben bu sene 3 leri okutuyorum. Ama 1.sınıfların müfredatı da biliyorum. 1 haftadır bizim öğretmenler odası kek kaynıyor. Kek kelimesi verildi, velilere kek yaptırıp duruyor öğretmenler
Ben daha hiç 1 okutmadım. Denk gelemedi bi.

Sırf sana inat olsun diye minik valla başka bişey değil
Şimdi sen gorusmuyorsub Yaaa annenle aracı yapacaklar kendilerine bundn eminm
Zaten ona uğraşıyor geçen eşimi aradı eşim ısrar etti ben açtım telefonu o

Onlara gitmiyoruz ya bana diyorki ceviz zeytin getirdik köyden size gelin alın

Bir yerden bizi tekrar evine getirmeye çalışıyor

Her yerde annemi kotuluyor du annem bize karisiyormus annem gondermiyormus beni kaynanaya ...eeee bu kadar kotu de madem neden çatır çatır sarılıp foto atıyorsun ...

Kaynana kaynar kazanda kayna diyorkar ya bence daha fazlası

Mok yesin hepsi

Off ne vurdumduymaz insanlar bunlar rosss yaa,eşin de ayrı bi alem ya taşınmadan aradan cikartcakti yada bı süre bekleyip öyle yapcakti,şuan malum keyfinden kusmuyosun ve iki çocuğun var ne biliyim ya düşüncesizlik etmiş eşin canım Allah kolaylığını versin inşallah

Yok ya ara bulmaya gerek onlar canı istediği zaman gelip istemediği zaman oteliyorlar zaten

Eşim şuan yanımda olsa kavgaya tutumustuj coktan

O kadar sinirliyim

Hoşbuldum ve özledim sizi full temizlik yaptım bugun ve alışveriş derken günü bitirdim canım dua istiyorum yarın transfere gidicem sbh erkenden
Kız selamsız seksi O kadar etiket yaptım neden pas vermiyorsun bakem görüyorum ki seksü olduğunuz kadar selamsızsınız da..
Uuu yine mi transfer heyecanı sonuç ne zaman öğrenilecek

Kendi yaptıkları terbiyesizliği baksınlar önce
Valla bu konularda hiç iyimser olamıyorum gazsa gaz veriyirm

Cnku o kdr hakarete git elini op hoşgeldin de hala yaranama pes

Bncede

Yok ya ara bulmaya gerek onlar canı istediği zaman gelip istemediği zaman oteliyorlar zaten

Eşim şuan yanımda olsa kavgaya tutumustuj coktan

O kadar sinirliyim
Sakin ol miniğim
Onlar gibi değilsin sen, onların seviyesine inme.
Kendine bir kahve yapıp gevşe hadi

Allah hayırlı zamanda versin cici :) bişey diyemiyorum. bazen sen kötü bi süreçten geçip bitirince bi bakiyosun aslında senin için kolay ve hayırlı olan oymus sen icindeyken farketmemissin. herşey olacağına varıyo.

sadece bebekli hayat bebeksiz hayat gibi değil. ben çocuğu esime bırakıp uyumaya gitsem mesela en az iki saat yatmam lazim ki yarım saat uyuyayim kulagim hep onlarda çünkü napiyolar çocuk agladi mi istediği bisey var mi babasi iyi bakti mi

aglasa yemek yiyemem, kimsenin dedigini dinleyemem, baska bi is yapamam direk çocuğa odaklaniyorum.

o yüzden bebek olmadan bazi şeyleri insan yapmali:) ne bileyim işte uçurtmayı bebekle ucurursun ama bilmem ne kursuna bebegini bırakıp gidemezsin:) bisiklete bebekle binersin ama ehliyeti zor alirsin gibi:)

kizzz napiyosun balım hoşgeldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…