- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.981
Şuan okuyunca yine gelen bir erteleme isteğikız benim kocam polis çocuğubisey olmuyo korkma
ama bak bunu çok içten söylüyorum. eğer biraz kendine egilmezsen bebekten sonra çok zorlanabilirsin. eşini az görmen, sürekli ilgi isteyen sana muhtaç bi minik ve herşeye yetmeye çalışan sen...
yani bebis yapacaksan önce kendin icin yapamadigin yapmadığın şeyleri belirle ve yap istersen:) bebek olduğunda babasi yokken de yapabileceğin şeyleri belirle mesela :) hedef de koyabilirsin.
geysasiz saati geysa gelsin diye bekleyerek doldurmak yerine aaaa geyşanın gelme saatine ne kadar az kalmış haline getirebilmelisin:)
bak mesela ben oğlanı uyuttum geldim. saat üçe kadar uyuyup kalkan kocam yine uyuyo koltuktaama simdi kendime kahve yapıp oturcam :) neden :) çünkü yoruldum ve keyif yapmayı hak ettim bence. o da kendi bilir omrunden kac saat daha boşa gitti ona yansin
Ooo uzun süreden sonra anlık yazışcaz demekkiGeldim iki gözümün çiçeğiburdayim
Çok güzel olmuş ameceytadını çıkar şiirinin.
Darısı diğer kazanacagin siirlere inşallah ❤
Sırf sana inat olsun diye minik valla başka bişey değilSen az buçuk biliyorsun meseleyi rosss kaynana akıllısı kayınpeder e inat konuşmuş annemle
Ona daha da sinir oldim kayınvalide nin konusmasini istemedi gi kisiler var kyp in
O da ona inat annemle konuşmuş yani istediğinden falan değil
Çoğumuzun eş ailesi öyle miniğim..Kim olabilir es ailesi düne kadar benim aileme cephe aldılar arkamızdan atip tuttular bugün benim annemle foto çekilip duruma koymuş yüzsüz
Anneme ayrı sinir oldum ne diye yüz veriyorsun diyorum o dini boyutunu düşünüyor herkesin yaptığı yanında kalır vs
Kalmasın arkadaşım al hıncını kus kinini
Artık susmaktan bıktım susturulmaktan bıktım
Bana soyleninlenler yüzünden iki aydır kaynanaya gitmiyorim sen tut beni ara hiç bişey yokmuş gibi
Yemin ederim bazen al başını git diyorum kim ne yaparsa yapsın
Sen yapana kadar ohoooo..Bdv gibi yaptım burayı sinirden kendime gülüyorum
Burası bazen bdv bazen doğum bazen kreş bazen dert ağlama duvarı bazen de eğlence merkezi oluyorBdv gibi yaptım burayı sinirden kendime gülüyorum
Bana catsinlar diye bekliyorum daha önceki tartışmada çok büyük terbiyesizlikle yapildi bizzat küfür isitttim ona rağmen sunnetime geldiler diye elini öptüm kyp in ameliyat oldu geçmiş olsuna gittim ona rağmen gönlü olmadı Paşa'nınNeden konuşamama?
Neden susturulma?
Saygısızlık ile kendini koruma içgüdünün karıştırılmasına izin verme. Haklıysan haklısın bitti,herkes kabul edene kadar arkasında dur.
Aradığı zaman konuş, aramadığı zaman sallama
Hoşbuldum ve özledim siziOoo uzun süreden sonra anlık yazışcaz demekki
Hoşgeldin
Heee kuzum görümcem ev tasindigimda evi merakından geldi sonra da ooo Allah yardımcısı olsun diyip kayboldu kv ksisi hanmaga gibi gelir giderByNkoaLa kuzum görümce kaynana kim varsa topla temizliğe gelsinler hamile halinle bunu düşünmeyen eşin temizlik kısmını düşünsün bari de annesini kardeşini çağırsin temizletsin, gelmezler mi? Sonuçta elzem bı durum var orta da hamilesin ve kötüsun şuan yardımcı olmaları gerekir
Bende çoktan başladıAyy senin 40 öğrenci bide dimi
Evet K çabuk öğreniyor şükür de bende başarı manyakligi var yarın dikte sinavi var , hatasızlar listesinde olsun diye saatlerce ders çalışıyoruz geçen 1 yanlış yapmış 3 olmuşçok fazla şey istiyorum galiba
Sanaa da tü tütüü maşallah diyem ben de şimdiden delirme belirtileri başladı
Zaten ona uğraşıyor geçen eşimi aradı eşim ısrar etti ben açtım telefonu oSırf sana inat olsun diye minik valla başka bişey değil
Şimdi sen gorusmuyorsub Yaaa annenle aracı yapacaklar kendilerine bundn eminm
Mok yesin hepsiHeee kuzum görümcem ev tasindigimda evi merakından geldi sonra da ooo Allah yardımcısı olsun diyip kayboldu kv ksisi hanmaga gibi gelir gider
Taşınırken neye ihtiyacn var diye bile gelmedi
Şimdi mi gelecekler kaç aydır bulantidan oluyorm şunu da getirelim bı bakalım demediler demesinler de bu saatten snra kimseyi isyemiyirm hele bir de söyleyerek gelceklerse hiç gelmesnler sadece lafta onlarınki canmm
Off ne vurdumduymaz insanlar bunlar rosss yaa,eşin de ayrı bi alem ya taşınmadan aradan cikartcakti yada bı süre bekleyip öyle yapcakti,şuan malum keyfinden kusmuyosun ve iki çocuğun var ne biliyim ya düşüncesizlik etmiş eşin canım Allah kolaylığını versin inşallahHeee kuzum görümcem ev tasindigimda evi merakından geldi sonra da ooo Allah yardımcısı olsun diyip kayboldu kv ksisi hanmaga gibi gelir gider
Taşınırken neye ihtiyacn var diye bile gelmedi
Şimdi mi gelecekler kaç aydır bulantidan oluyorm şunu da getirelim bı bakalım demediler demesinler de bu saatten snra kimseyi isyemiyirm hele bir de söyleyerek gelceklerse hiç gelmesnler sadece lafta onlarınki canmm
Yok ya ara bulmaya gerek onlar canı istediği zaman gelip istemediği zaman oteliyorlar zatenÇoğumuzun eş ailesi öyle miniğim..
Yine de senin annen doğru olanı yapmış. Neden dersen. Onlar gibi davransa oluşacak huzursuzluk senin yuvanı da etkiler.
Bir taraf çirkefse diğeri biraz ara bulucu olmalı ki huzurunuz kaçmasın.
Kız selamsız seksiHoşbuldum ve özledim sizifull temizlik yaptım bugun ve alışveriş derken günü bitirdim canım dua istiyorum yarın transfere gidicem sbh erkenden
Kendi yaptıkları terbiyesizliği baksınlar önceZaten ona uğraşıyor geçen eşimi aradı eşim ısrar etti ben açtım telefonu o
Onlara gitmiyoruz ya bana diyorki ceviz zeytin getirdik köyden size gelin alın
Bir yerden bizi tekrar evine getirmeye çalışıyor
Her yerde annemi kotuluyor du annem bize karisiyormus annem gondermiyormus beni kaynanaya ...eeee bu kadar kotu de madem neden çatır çatır sarılıp foto atıyorsun ...
Kaynana kaynar kazanda kayna diyorkar ya bence daha fazlası
BncedeMok yesin hepsi
Sakin ol miniğimYok ya ara bulmaya gerek onlar canı istediği zaman gelip istemediği zaman oteliyorlar zaten
Eşim şuan yanımda olsa kavgaya tutumustuj coktan
O kadar sinirliyim
Şuan okuyunca yine gelen bir erteleme isteği
Aslında kasımda değil çalışmalara ocakta başlasak sanırım herşey daha güzel olacak.
Olacağı tutarsa haziranda 7 aylık oluyorum hala okulda oluyorum. Sağlığım el verirse hazirana kadar dayanmak istiyorum. Nr kadar geç çıkarsam o kadar geç dönerim okula..
Ocakta yapsak ve olsa haziranda 5 aylık oluyor.
Ama gel de bunu geyşaya anlat..
ByNkoaLa kuzum görümce kaynana kim varsa topla temizliğe gelsinler hamile halinle bunu düşünmeyen eşin temizlik kısmını düşünsün bari de annesini kardeşini çağırsin temizletsin, gelmezler mi? Sonuçta elzem bı durum var orta da hamilesin ve kötüsun şuan yardımcı olmaları gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?