- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.001
Bazen de E5Burası bazen bdv bazen doğum bazen kreş bazen dert ağlama duvarı bazen de eğlence merkezi oluyor
Her zamanki halleri kuzum bnde onları umursamıyorum gitmiyorum gelmiyorm cagirmiyorm o da onların agirina gidiyorOff ne vurdumduymaz insanlar bunlar rosss yaa,eşin de ayrı bi alem ya taşınmadan aradan cikartcakti yada bı süre bekleyip öyle yapcakti,şuan malum keyfinden kusmuyosun ve iki çocuğun var ne biliyim ya düşüncesizlik etmiş eşin canım Allah kolaylığını versin inşallah
Ehliyet meselesi tamamen sarpa sarmış durumda zatenAllah hayırlı zamanda versin cici :) bişey diyemiyorum. bazen sen kötü bi süreçten geçip bitirince bi bakiyosun aslında senin için kolay ve hayırlı olan oymus sen icindeyken farketmemissin. herşey olacağına varıyo.
sadece bebekli hayat bebeksiz hayat gibi değil. ben çocuğu esime bırakıp uyumaya gitsem mesela en az iki saat yatmam lazim ki yarım saat uyuyayimkulagim hep onlarda çünkü napiyolar çocuk agladi mi istediği bisey var mi babasi iyi bakti mi
aglasa yemek yiyemem, kimsenin dedigini dinleyemem, baska bi is yapamam direk çocuğa odaklaniyorum.
o yüzden bebek olmadan bazi şeyleri insan yapmali:) ne bileyim işte uçurtmayı bebekle ucurursun ama bilmem ne kursuna bebegini bırakıp gidemezsin:) bisiklete bebekle binersin ama ehliyeti zor alirsin gibi:)
Yarım yarım yarıldım gör bunlarıBazen de E5
Ertelemek yok üzgünüm yok no no no noEhliyet meselesi tamamen sarpa sarmış durumda zatenŞuan içim karardı
Geyşa gelsin de şu erteleme işini bir konuşayım..
Ben Fransız analmadi benYarım yarım yarıldım gör bunlarıMinik Duduklu Tencere
Sen bdvye çevirdim sanırsın sonra K Kendinisevenbirii gelir atar yaptığın boğmaya çalıştığın adama bakıp aslında.... derken bulursun kendini
Gelen az "nereye düştüm" demediYarım yarım yarıldım gör bunlarıMinik Duduklu Tencere
Sen bdvye çevirdim sanırsın sonra K Kendinisevenbirii gelir atar yaptığın boğmaya çalıştığın adama bakıp aslında.... derken bulursun kendini
Ne harika fikir ve sahibiGelen az "nereye düştüm" demedi
Biz de az "alışırsın kardeş, hepimiz düştük" demedik
Hatta bir şehidimiz var. Tam +18 muhabbetin üstüne gelip şok yaşayıp bidaha ses alamadığımız
Gerçikk birinci noteri nın gelişi de çok hoştu. O da önce şok yaşayanlardan
1.seneye yakın herkesin ilk geliş mesajlarını yayınlayarak nostalji günü yapıcam
Baya her telden çalıyoruz ya miniğim onu söylüyorlar. Duygular arası geçmişimiz çok hızlı oluyor. Ağlarken bir anda çiftetelli kıvamına gelip bir anda sinirlerimiz gerilebiliyor derken bir ansa kahkahaya boğulabiliyoruzBen Fransız analmadi ben
Yine topik sahibi olarak zekânı gösterdinGelen az "nereye düştüm" demedi
Hatta bir şehidimiz var. Tam +18 muhabbetin üstüne gelip şok yaşayıp bidaha ses alamadığımız
1.seneye yakın herkesin ilk geliş mesajlarını yayınlayarak nostalji günü yapıcam
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaallah olur burdan sevinçli haberlerinizi alırızHoşbuldum ve özledim sizifull temizlik yaptım bugun ve alışveriş derken günü bitirdim canım dua istiyorum yarın transfere gidicem sbh erkenden
Kafam çok çalışıyor brom, ben çalışkan cucukNe harika fikir ve sahibi
Cayimla biraz gevsedim sayılır kürek kemiklerimi koltuk kenarına bastiriyorun ki onlarda gevsesinBaya her telden çalıyoruz ya miniğim onu söylüyorlar. Duygular arası geçmişimiz çok hızlı oluyor. Ağlarken bir anda çiftetelli kıvamına gelip bir anda sinirlerimiz gerilebiliyor derken bir ansa kahkahaya boğulabiliyoruz
Hele bundan sonra komple bizimlesinKafam çok çalışıyor brom, ben çalışkan cucuk
Vaav severim böyle şeyleri. Görürüz inşaallah o günleriGelen az "nereye düştüm" demedi
Çok ceviz ve balık tüketiyorum akıllı olayım da beni beğen hep diyeYine topik sahibi olarak zekânı gösterdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?