Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri samdanimmm canımın içi hiç denk gelemedik kac gündür özledim seni de oğlusun nasıl iyice adapte oldu mu kresine, arkadaşlarına,öğretmenine yaa?bide birşeyler okudum aralarda samdanim sıkıntı mı var hayırdır inşallah? Bişey yok de lutfen,iyi oll

Her zamanki halleri kuzum bnde onları umursamıyorum gitmiyorum gelmiyorm cagirmiyorm o da onların agirina gidiyor

Smdi o bitene kdr annemde göçebe hayatına devam edicem bir de kokunun geçmesini beklicem ölme essegim olmeeee

Sen nabiyorsun kuzum nasılsın heycan var mi

Ehliyet meselesi tamamen sarpa sarmış durumda zaten Şuan içim karardı
Geyşa gelsin de şu erteleme işini bir konuşayım..

Gelen az "nereye düştüm" demedi
Biz de az "alışırsın kardeş, hepimiz düştük" demedik
Hatta bir şehidimiz var. Tam +18 muhabbetin üstüne gelip şok yaşayıp bidaha ses alamadığımız
Gerçi kk birinci noteri nın gelişi de çok hoştu. O da önce şok yaşayanlardan
1.seneye yakın herkesin ilk geliş mesajlarını yayınlayarak nostalji günü yapıcam

Ne harika fikir ve sahibi

Ben Fransız analmadi ben
Baya her telden çalıyoruz ya miniğim onu söylüyorlar. Duygular arası geçmişimiz çok hızlı oluyor. Ağlarken bir anda çiftetelli kıvamına gelip bir anda sinirlerimiz gerilebiliyor derken bir ansa kahkahaya boğulabiliyoruz

Yine topik sahibi olarak zekânı gösterdin

Hoşbuldum ve özledim sizi full temizlik yaptım bugun ve alışveriş derken günü bitirdim canım dua istiyorum yarın transfere gidicem sbh erkenden
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaallah olur burdan sevinçli haberlerinizi alırız

Cayimla biraz gevsedim sayılır kürek kemiklerimi koltuk kenarına bastiriyorun ki onlarda gevsesin

Vaav severim böyle şeyleri. Görürüz inşaallah o günleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…