- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.101
Geldim CukubellammmDe özelden de. Benim gibi olma, şu forumda bir tc kimlik numaramın bilinmediği kaldı lanet olsun
BakChocolateCookie ve @zorkadin53 da polis eşi. Biri daha polis eşiydi sanki ama unuttum
ByNkoaLa ve @Kendinisevenbirii nin eşleri infaz koruma
@Kutsal zebra 'nın eşi de bekçiliğe hazırlanıyor.
Çok emniyetli bir topik bura
Asayiş Berkemal bir tipik sürekli tetikteyiz hahahahahahDe özelden de. Benim gibi olma, şu forumda bir tc kimlik numaramın bilinmediği kaldı lanet olsun
BakChocolateCookie ve @zorkadin53 da polis eşi. Biri daha polis eşiydi sanki ama unuttum
De özelden de. Benim gibi olma, şu forumda bir tc kimlik numaramın bilinmediği kaldı lanet olsun
BakChocolateCookie ve @zorkadin5 da polis eşi. Biri daha polis eşiydi sanki ama unuttum
KoptumErkek kardeşim ayak parmaklarım.tasa değdi diye tasi ellemedi
Jahahahshshshshshshshshshsh
Ellerini tasi güzelce yikadi geldi BN zaten kooptm ahahahah eğit beni tu eğittuggeneralim benim sen beni egitmezsen ben seni egitmzsem kim eğitir bizi ahahhahahahahah
Allah, yarıldımdesene bu topikte asayiş berkemal
ben de memurum direk ifşa olurum vallaçok seetmemem lazım cici
Allah hepimize akıl sağlığı sabır versinzor bu işler de bu meslek mensuplarının eşi olmak da.
ama benim eşimin arkadaşının eşi vardı ona gıcık oluyorum, inşallah o da burda değildir
kıza çözemedikleri matematik problemini çabuk çözdüm diye trip atti mesafe koydu bana cici. ifşa olursam da bu da bilinsin isterim
Ahh kurban olduğummm keşkem yakın olsaydık yalnız bırakmazdım senüüüAhaha her zaman olduğu gibi bebeğimbende şimdi yemek yiyeceğim. Eşim yok, bir çorbacık yaptım kendime onu yiyeceğim. Tekken hiçbirşey yiyesim gelmiyor
Pimpiriklidir oKoptumSenin ayacıklarının değdiği taşı alıp öpüp başının üstüne koyması gerekirken kardeşinin yaptığı insanlığa sığar mı be gülom, esefle kınadım onu. Kın kın kın
Sen beni eğitmezsen, ben seni eğitmezsem nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..
KeşkeAhh kurban olduğummm keşkem yakın olsaydık yalnız bırakmazdım senüüü
KeşkeAma siz bana uzaktan da yetiyorsunuz vallahi
Asayiş Berkemal bir tipik sürekli tetikteyiz hahahahahah
Topikte hırsızlık mırsızlık, dolandırıcılık olsa anında sirenler çalmaya başlar öyle bir topikPimpiriklidir o
Güzel saçlarına kurban olduğum, iyi ki varsın. Madem bu kadar seviyorsun beni ver bi duduştüm kertenkeleler burdayız hep gıymatlıııımm
Allah, yarıldımVay tripçi ukalaya bak sen, ne hakla sana trip atar? Benim kertenkelelerime bulaşmak suçtur, çok pis ifşalarım linç ederim o beni daha tanıyamamış. Kimse hemen çıksın ortaya
Bende memurum bu arada. İfşa olmam bana da çok yakın geliyor hayırlısı
Duduşlar sana fedaaaGüzel saçlarına kurban olduğum, iyi ki varsın. Madem bu kadar seviyorsun beni ver bi duduş
Ahahahhahaja aynen tu mmmTopikte hırsızlık mırsızlık, dolandırıcılık olsa anında sirenler çalmaya başlar öyle bir topik
Burcun son günlerinde mi doğdun belki ondandır.son 10 gününde doğanlar daha yumuşak yapıya sahip oluyolar diye biliyorum.ama akrepler rengarenkler gerçekten.hayatın tadını çıkarmayı iyi biliyolarhepsi gözümün önüne geldi ki bende metrodaydım dedim yazık cicime burdan nasıl fırlatıldı garibim dedim ve güldüm kimse görüp bu nereye gülüyo dememiştir insallah
ben akrebim yükselenim yay
ay niye akrepten herkes niye bu kadar şey anlamadım
akrebim ama özelliklerini gram taşımam varya nasıl bi akrebim bende bilmiyorum
Daha iyiyim KuZum ateşim yok şükür ama grip devam
Normalde de aynen böyleyim malesef ama sen beni bir de sevmediğim insanların yanında gör. Bildiğin uğur derin dondurucuvalla normalde de bu kadar espriliysen enselenmen an meselesi cici
sorma aynı seyi ben defalarca anlatirken trip atmadım da o anlamadığı halde bana trip atti ya la
yakalayıp birlikte paket yapalım onu
Normalde de aynen böyleyim malesef ama sen beni bir de sevmediğim insanların yanında gör. Bildiğin uğur derin dondurucuEşim hele benden de komiktir. İkimizi aynı ortamda görsen, bilet alıp izlemelik ortam Ama ikimiz ne kadar aynı ortamda olabiliyoruzdur çok iyi bilirsin
O yüzden paket olmam bana da çok yakın geliyor
O tripçi fukaranın ortaya çıkması için 3 gün veriyorum yoksa salarım içimdeki Müge anlıyı karışmam dostum
Evet benimki yeni jenerasyonlardan.o buralarda yoktur kuzum ya. kendisi düşes olduğu için o biraz kate midiltingillerden. geyikte falan yoktur.
bide herşeyin en iyisini o bildiği için üyeliği bile yoktur belki. varsa burdan cemkirmek istedim sadece
belli ya çok eğlenceli olduğunuz allah bozmasin. bizim dışarda hep protokol havasında ilişkimizevde her telden.
sizin doğu görevi var mi bitti mi :) genelde yenileri verirler çevige :)
Evet benimki yeni jenerasyonlardan.22.dönem diyim sen anlarsın, şifreli olsun
Doğu görevine 2 senemiz var. Eş durumundan yanıma atandı.
Siz doğuyu yaptınız o zaman, nerede yaptınız memnun musunuz. Beni neler bekliyor anlat, adeta bir el feneri gibi aydınlat beni
8 senedir nasıl gitmediniz doğuya yav, nasıl kurtardınız paçayıyok biz de daha gidemedik kıznalet gitsin hala İstanbuldayiz. benim herifi salmadilar bi gidek bitince bi yere yerlesek falan. seneye inşallah o zaman seni aydınlaticam beybisi
o kadar sifreli vermeseydin kız ben anlamamcevikten cikardim ben yeni olduğunu
en büyük hayalim su an uzuuuuunnnn bi tatil yapmak. balayina gittik orda bitti bizim tatilbeş senedir tatil yapcaz... en büyük tavsiyem çocuk olmadan tek gün de olsa tatil yapin birlikte fırsat buldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?