Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

desene bu topikte asayiş berkemal

ben de memurum direk ifşa olurum valla çok seetmemem lazım cici

Allah hepimize akıl sağlığı sabır versin zor bu işler de bu meslek mensuplarının eşi olmak da.

ama benim eşimin arkadaşının eşi vardı ona gıcık oluyorum, inşallah o da burda değildir

kıza çözemedikleri matematik problemini çabuk çözdüm diye trip atti mesafe koydu bana cici. ifşa olursam da bu da bilinsin isterim

Koptum Senin ayacıklarının değdiği taşı alıp öpüp başının üstüne koyması gerekirken kardeşinin yaptığı insanlığa sığar mı be gülom, esefle kınadım onu. Kın kın kın
Sen beni eğitmezsen, ben seni eğitmezsem nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..

Allah, yarıldım Vay tripçi ukalaya bak sen, ne hakla sana trip atar? Benim kertenkelelerime bulaşmak suçtur, çok pis ifşalarım linç ederim o beni daha tanıyamamış. Kimse hemen çıksın ortaya
Bende memurum bu arada. İfşa olmam bana da çok yakın geliyor hayırlısı

Ahaha her zaman olduğu gibi bebeğim bende şimdi yemek yiyeceğim. Eşim yok, bir çorbacık yaptım kendime onu yiyeceğim. Tekken hiçbirşey yiyesim gelmiyor
Ahh kurban olduğummm keşkem yakın olsaydık yalnız bırakmazdım senüüü

Pimpiriklidir o

valla normalde de bu kadar espriliysen enselenmen an meselesi cici

sorma aynı seyi ben defalarca anlatirken trip atmadım da o anlamadığı halde bana trip atti ya la

yakalayıp birlikte paket yapalım onu

Burcun son günlerinde mi doğdun belki ondandır.son 10 gününde doğanlar daha yumuşak yapıya sahip oluyolar diye biliyorum.ama akrepler rengarenkler gerçekten.hayatın tadını çıkarmayı iyi biliyolar ben çok eğleniyorum akreplerle

valla normalde de bu kadar espriliysen enselenmen an meselesi cici

sorma aynı seyi ben defalarca anlatirken trip atmadım da o anlamadığı halde bana trip atti ya la

yakalayıp birlikte paket yapalım onu
Normalde de aynen böyleyim malesef ama sen beni bir de sevmediğim insanların yanında gör. Bildiğin uğur derin dondurucu Eşim hele benden de komiktir. İkimizi aynı ortamda görsen, bilet alıp izlemelik ortam Ama ikimiz ne kadar aynı ortamda olabiliyoruzdur çok iyi bilirsin
O yüzden paket olmam bana da çok yakın geliyor
O tripçi fukaranın ortaya çıkması için 3 gün veriyorum yoksa salarım içimdeki Müge anlıyı karışmam dostum

o buralarda yoktur kuzum ya. kendisi düşes olduğu için o biraz kate midiltingillerden. geyikte falan yoktur.

bide herşeyin en iyisini o bildiği için üyeliği bile yoktur belki. varsa burdan cemkirmek istedim sadece

belli ya çok eğlenceli olduğunuz allah bozmasin. bizim dışarda hep protokol havasında ilişkimiz evde her telden.

sizin doğu görevi var mi bitti mi :) genelde yenileri verirler çevige :)

Evet benimki yeni jenerasyonlardan. 22.dönem diyim sen anlarsın, şifreli olsun
Doğu görevine 2 senemiz var. Eş durumundan yanıma atandı.
Siz doğuyu yaptınız o zaman, nerede yaptınız memnun musunuz. Beni neler bekliyor anlat, adeta bir el feneri gibi aydınlat beni

yok biz de daha gidemedik kız nalet gitsin hala İstanbuldayiz. benim herifi salmadilar bi gidek bitince bi yere yerlesek falan. seneye inşallah o zaman seni aydınlaticam beybisi

o kadar sifreli vermeseydin kız ben anlamam cevikten cikardim ben yeni olduğunu

en büyük hayalim su an uzuuuuunnnn bi tatil yapmak. balayina gittik orda bitti bizim tatil beş senedir tatil yapcaz... en büyük tavsiyem çocuk olmadan tek gün de olsa tatil yapin birlikte fırsat buldukça

8 senedir nasıl gitmediniz doğuya yav, nasıl kurtardınız paçayı ipka mı verdiniz defalarca nasıl oldu bu iş yav.
O zaman seneye siz gideceksiniz, sonraki sene biz gideceğiz. Aynı dönemlerde gitmiş olacağız.
Belkim aynı yere bile gideriz belli mi olur. Özellikle Şırnak'a çok büyük bir akım var
Sizin çocuk var mı? Benim henüz yok.
Doğuya çocukla gitmek beni çok korkutuyor eşime dönünce yapak diyorum o da olmaz istirem de istirem diyor
Sen ne düşünüyorsun bu konuda kuzucuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…