- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.021
Ben seni her türlü beğenirim biliyorsunÇok ceviz ve balık tüketiyorum akıllı olayım da beni beğen hep diye
Bir de duş al kasların da gevşesin. Sıcak bir duşCayimla biraz gevsedim sayılır kürek kemiklerimi koltuk kenarına bastiriyorun ki onlarda gevsesin
Zaten sizinleydim başka kiminle olucamHele bundan sonra komple bizimlesin
Sevindiğimi belli etmemem lazım aslında
Vavvv super fikir resmen baya baya emek veriyosun bize yaaaGelen az "nereye düştüm" demedi
Biz de az "alışırsın kardeş, hepimiz düştük" demedik
Hatta bir şehidimiz var. Tam +18 muhabbetin üstüne gelip şok yaşayıp bidaha ses alamadığımız
Gerçikk birinci noteri nın gelişi de çok hoştu. O da önce şok yaşayanlardan
1.seneye yakın herkesin ilk geliş mesajlarını yayınlayarak nostalji günü yapıcam
kk birinci noteri samdanimmm canımın içi hiç denk gelemedik kac gündür özledim seni de oğlusun nasıl iyice adapte oldu mu kresine, arkadaşlarına,öğretmenine yaa? bide birşeyler okudum aralarda samdanim sıkıntı mı var hayırdır inşallah? Bişey yok de lutfen,iyi oll
Daha sık diyeyim o zaman brom.Zaten sizinleydim başka kiminle olucam
Bak ben ne yiyorum atayım gelsin kilolarÇok ceviz ve balık tüketiyorum akıllı olayım da beni beğen hep diye
Topige cok girenle girmeyen bir olmuyor tabi
Göreceğiz gülişimVaav severim böyle şeyleri. Görürüz inşaallah o günleri
Eşimin gelmesin e yakın alırımBir de duş al kasların da gevşesin. Sıcak bir duş
Ehliyet meselesi tamamen sarpa sarmış durumda zatenŞuan içim karardı
Geyşa gelsin de şu erteleme işini bir konuşayım..
Afiyet olsun lokumlar ev yapımı mi??Bak ben ne yiyorum atayım gelsin kilolarEki Görüntüle 2544850
Tabiki cayım. Emeksiz yemek olmazVavvv super fikir resmen baya baya emek veriyosun bize yaaa
Ohhh afiyet olsin minikBak ben ne yiyorum atayım gelsin kilolarEki Görüntüle 2544850
Tşk ederimOhhh afiyet olsin minik
Evet yaptım ama pek lokuma benzemedi tadıAfiyet olsun lokumlar ev yapımı mi??
ÇalışmasamDaha sık diyeyim o zaman brom.
Yaa ballı lokmam valla her yaptığın etiketi görüp okuya okuya geliyim derken bir saat geçiyorKız selamsız seksiO kadar etiket yaptım neden pas vermiyorsun bakem görüyorum ki seksü olduğunuz kadar selamsızsınız da..
Uuu yine mi transfer heyecanısonuç ne zaman öğrenilecek
Heyecanlıyım balım yarın büyük günkizzz napiyosun balım hoşgeldin
Yap valla hakediyolarmis,öyle insana böyle muameleHer zamanki halleri kuzum bnde onları umursamıyorum gitmiyorum gelmiyorm cagirmiyorm o da onların agirina gidiyor
Smdi o bitene kdr annemde göçebe hayatına devam edicem bir de kokunun geçmesini beklicem ölme essegim olmeeee
Sen nabiyorsun kuzum nasılsın heycan var mi
Ahaha işte bu hormonlar bu erotizm nelere Kadir dimi amecey boğmaya çalıştığın adam bı anda çok seksü gelir gözüneYarım yarım yarıldım gör bunlarıMinik Duduklu Tencere
Sen bdvye çevirdim sanırsın sonra K Kendinisevenbirii gelir atar yaptığın boğmaya çalıştığın adama bakıp aslında.... derken bulursun kendini
Ahaha yaa topik irkekcikleri cekmeseydi daha çok modumuz tavan olurdu da beni bile durulttu bu durumGelen az "nereye düştüm" demedi
Biz de az "alışırsın kardeş, hepimiz düştük" demedik
Hatta bir şehidimiz var. Tam +18 muhabbetin üstüne gelip şok yaşayıp bidaha ses alamadığımız
Gerçikk birinci noteri nın gelişi de çok hoştu. O da önce şok yaşayanlardan
1.seneye yakın herkesin ilk geliş mesajlarını yayınlayarak nostalji günü yapıcam
Derin mevzular bunlar ameceeyyy
Ay görüntü Süper. tadı da guzeldir. Ben de yapsam ne iyi olur ama nerede bende o uğraşTşk ederim
Evet yaptım ama pek lokuma benzemedi tadı
Sende cansin kuzuuuTabiki cayım. Emeksiz yemek olmaz
Seviyorum topiğimle ve yavru kertenkelelerimle ilgilenip çeşitli şeyler yapmayı
Canım cayım
Kız hamileler var minişim naptınBak ben ne yiyorum atayım gelsin kilolarEki Görüntüle 2544850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?