Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vavvv super fikir resmen baya baya emek veriyosun bize yaaa

ara sıra geliyolar bana kuşum yok biseyim aslında biraz içime atmisim sanırım buraya bogghh diye kusup anlattim hepsini bak şimdi pamuk gibi oldum

evet ya kaç gündür denk gelmedik ozledim valla ama son zamanlarda pek giremedim ondan oldu sanırım:) yoksa ben burda herkese çen çen cevap yetiştiren bi insanim
transfere saatler kaldi heyecan var mi

Vaav severim böyle şeyleri. Görürüz inşaallah o günleri
Göreceğiz gülişim Tabiki öncesinde beni hummalı bir çalışma bekliyor belki sömestr da yaparım belki yaz tatilinde. Bakalım

Ehliyet meselesi tamamen sarpa sarmış durumda zaten Şuan içim karardı
Geyşa gelsin de şu erteleme işini bir konuşayım..

kız benim de yok ehliyetim ama memuriyetim var taksiye binip gidiyom

Vavvv super fikir resmen baya baya emek veriyosun bize yaaa
Tabiki cayım. Emeksiz yemek olmaz
Seviyorum topiğimle ve yavru kertenkelelerimle ilgilenip çeşitli şeyler yapmayı
Canım cayım

Daha sık diyeyim o zaman brom.
Çalışmasam
Yazın sabaha kadar topikteydim ne güzel
Şimdi hasret kaldım yavru kertenkelelerime.
Eppek parası be brom
Ama olsun yine de üstün performans ile buradayım bence.

Kız selamsız seksi O kadar etiket yaptım neden pas vermiyorsun bakem görüyorum ki seksü olduğunuz kadar selamsızsınız da..
Uuu yine mi transfer heyecanı sonuç ne zaman öğrenilecek
Yaa ballı lokmam valla her yaptığın etiketi görüp okuya okuya geliyim derken bir saat geçiyor sonra şarj bitiyor,dolsunda kaldığım yerden dvam ediyim diyorum sonra bı bakiyom yeni msjlar yeni etiketler tekrar basa sariyom nasıl bir kısır döngüdür anlamadım ama baktım 10 sayfayı geçtiyse biriken okumuycam artık direk el bombası gibi dusucem muhabbetin ortasına akdbsj hatta +18 olarakta dusebilirim bilemiyorum şuan

Evet kuzum büyük gün yarın dua et lütfen tutsun su kızın minigi de
kizzz napiyosun balım hoşgeldin
Heyecanlıyım balım yarın büyük gün
Yap valla hakediyolarmis,öyle insana böyle muamele
İyim bende kuzum yarından itibaren bı sure yatacagim için bugün perdeleri fln yıkadım dip bucak temizlik yaptım alışveriş işini fln da hallettim derken şimdi yeni ye i oturdum ve heyecanlanmaya firsat bulabildimbakakim işte hayırlısı Allah'tan,sen gebesin bana dua et
Ahaha işte bu hormonlar bu erotizm nelere Kadir dimi amecey boğmaya çalıştığın adam bı anda çok seksü gelir gözüne
Ahaha yaa topik irkekcikleri cekmeseydi daha çok modumuz tavan olurdu da beni bile durulttu bu durum ama nostalji günü fikri çok hoşuma gittiği sahane olur cicim bunu bı ara yap gerçekten
K Kendinisevenbirii anal manal bişey dedi
Anlarsın canm az dur buralarda
Derin mevzular bunlar ameceeyyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…