- 8 Nisan 2017
- 57.298
- 307.678
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.041
kız benim de yok ehliyetimama memuriyetim var taksiye binip gidiyom
Vaysss bence o daha havali bak benim ehliyetim var ama ne arabam var ne memuriyetimkız benim de yok ehliyetimama memuriyetim var taksiye binip gidiyom
Oohh mis gbi olmuştur evYaa ballı lokmam valla her yaptığın etiketi görüp okuya okuya geliyim derken bir saat geçiyorsonra şarj bitiyor,dolsunda kaldığım yerden dvam ediyim diyorum sonra bı bakiyom yeni msjlar yeni etiketler tekrar basa sariyom nasıl bir kısır döngüdür anlamadım ama baktım 10 sayfayı geçtiyse biriken okumuycam artık direk el bombası gibi dusucem muhabbetin ortasına akdbsj hatta +18 olarakta dusebilirim bilemiyorum şuan
Evet kuzum büyük gün yarın dua et lütfen tutsun su kızın minigi de
Heyecanlıyım balım yarın büyük gün
Yap valla hakediyolarmis,öyle insana böyle muamele
İyim bende kuzum yarından itibaren bı sure yatacagim için bugün perdeleri fln yıkadım dip bucak temizlik yaptım alışveriş işini fln da hallettim derken şimdi yeni ye i oturdum ve heyecanlanmaya firsat bulabildimbakakim işte hayırlısı Allah'tan,sen gebesin bana dua et
Ahaha işte bu hormonlar bu erotizm nelere Kadir dimi amecey boğmaya çalıştığın adam bı anda çok seksü gelir gözüne
Ahaha yaa topik irkekcikleri cekmeseydi daha çok modumuz tavan olurdu da beni bile durulttu bu durumama nostalji günü fikri çok hoşuma gittiği sahane olur cicim bunu bı ara yap gerçekten❤
Derin mevzular bunlar ameceeyyy
Memuriyet > ehliyetkız benim de yok ehliyetimama memuriyetim var taksiye binip gidiyom
Tarifi çok kolay di ama bence biraz daha şeker şartAy görüntü Süper. tadı da guzeldir. Ben de yapsam ne iyi olur ama nerede bende o uğraş
Ooo, süper fikir
Vaysss bence o daha havali bak benim ehliyetim var ama ne arabam var ne memuriyetim
Farkettim de muhabbet koyuydu ses etmiyim dedim
Kırmızı rengini veren ne peki. Yapmayı isterimTarifi çok kolay di ama bence biraz daha şeker şartlokum dediğin tatlı ve biraz da sert olur bence dene sütlü tatlı yapıyorsan bunu da yaparsın :))
Amiiiinnn ne guzel dua ettin yaaoyyyy sağolasın kuzum benimAllah sana da memuriyeti aratmayan bi is nasip etsin inşallah:)
Memuriyet > ehliyet
Almak lazım yaHerkes çocuktan sonr alamazsın deyip iç karartıyor
Benim ne ehliyetim ne arabam ne de memuriyetimVaysss bence o daha havali bak benim ehliyetim var ama ne arabam var ne memuriyetim
Bizde öyle şeyler kalmadı kuruduk
Farkettim de muhabbet koyuydu ses etmiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?