Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim halalarim teyzelerim kuzenlerim yengem vs hep kac yaşından sonra ikiser üçer bebeden sonra aldi. ve vızır vızır kullaniyolar. sen millete bakma evlendikten sonra atanamazsin artık demediler mi sana hiç
Ohoo bize neler neler dediler. Eşime polis de olamazsın dediler adam dereceyle girdi,

Kizlar bişey dicem annemelerdeyim
Tuvalet kağıdı bile kokulu
Veeee bu koku aşırı midemi bulandiriyor
Silsem mide bulanıyor
Silemsem gönül razı değil
Kasnznbxndnsndbdndndn
Sakin sakinnnnn diyorum enfeksiyon yapiyor kokulu tuvalet kagitlari hele hamileyken kesinlikle kullanma derim

Silsem mide bulanıyor
Kasnznbxndnsndbdndndn

kokulu zararlı da zaten rosss. durup dururken bide mantar enfeksiyon vs ugrasma. normal peçete falan yok muymus ya da kocana söyle aliversin biraz normal tuvalet kağıdı. ben bu halimle katlanamiyorum o kokuya hamile kadin nasil katlansin

Silsem mide bulanıyor
Kasnznbxndnsndbdndndn
Burnunu tıka işini hallet gülom

Katlanamiyirm zaten samdanm valla oguruyirm
Dedm nedn böyle aldınız babam hep anneme suç atıyor meğer gitmiş kendi almış gelmiş
Ansndbfndk

Sakin sakinnnnn diyorum enfeksiyon yapiyor kokulu tuvalet kagitlari hele hamileyken kesinlikle kullanma derim
Peki benim özellikle kokulu olanları almam?

Ohoo bize neler neler dediler. Eşime polis de olamazsın dediler adam dereceyle girdi,

o zamam cevap içinde saklı
benim teyzemle halam yasliyiz biz dalga gecerler sinavi gecemeyiz diye öyle bi calismislar ki 100 alarak gectiler herseyi emniyet yıldızlı ehliyet verse yeriydi yani o çabaya

Aa cici derece deynce hatirladim kutsal zebranin esi gectimi mulakati dundu sanirim
Önce mizahşör enişte kötü geçti deyip kandırmış. Sonra şaka şaka güzel geçti demiş
Sonuçla 1.5 ay içinde açıklanır cayım. Biz de bekliyoruz.
Youlost16

Katlanamiyirm zaten samdanm valla oguruyirm
Dedm nedn böyle aldınız babam hep anneme suç atıyor meğer gitmiş kendi almış gelmiş
Ansndbfndk

kız o kokulu tuvalet kağıtları marketlerde hep indirimde adam iyi diye almıştır ne bilsin
sen havlu kağıt peçete falan idare et yarın da normal tuvalet kağıdı alırsınız. sen gidene kadar bozulmaz kokuları bekleyiversin onlarda

o zamam cevap içinde saklı
benim teyzemle halam yasliyiz biz dalga gecerler sinavi gecemeyiz diye öyle bi calismislar ki 100 alarak gectiler herseyi emniyet yıldızlı ehliyet verse yeriydi yani o çabaya
Helal olsun yav
İnsanın şevkini kıran insanlar mahvediyor herşeyi zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…