- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.061
Ohoo bize neler neler dediler. Eşime polis de olamazsın dediler adam dereceyle girdi,benim halalarim teyzelerim kuzenlerim yengem vs hep kac yaşından sonra ikiser üçer bebeden sonra aldi. ve vızır vızır kullaniyolar. sen millete bakmaevlendikten sonra atanamazsin artık demediler mi sana hiç
Sakin sakinnnnn diyorum enfeksiyon yapiyor kokulu tuvalet kagitlari hele hamileyken kesinlikle kullanma derimKizlar bişey dicem annemelerdeyim
Tuvalet kağıdı bile kokulu
Veeee bu koku aşırı midemi bulandiriyor
Silsem mide bulanıyor
Silemsem gönül razı değil
Kasnznbxndnsndbdndndn
Kizlar bişey dicem annemelerdeyim
Silsem mide bulanıyor
Kasnznbxndnsndbdndndn
hangi meyvenin suyu ile yaparsan onun rengini alıyor ben narı robotta çekip suyunu ciarttim bir daha kine portakal ile deneyeceğim :))Kırmızı rengini veren ne peki. Yapmayı isterim
Biz yeserdikBizde öyle şeyler kalmadı kuruduk
Çocuğu da leylekler getirecek inş
Burnunu tıka işini hallet gülomKizlar bişey dicem annemelerdeyim
Silsem mide bulanıyor
Kasnznbxndnsndbdndndn
Katlanamiyirm zaten samdanm valla oguruyirmkokulu zararlı da zaten rosss. durup dururken bide mantar enfeksiyon vs ugrasma. normal peçete falan yok muymusya da kocana söyle aliversin biraz normal tuvalet kağıdı. ben bu halimle katlanamiyorum o kokuya hamile kadin nasil katlansin
Sakin sakinnnnn diyorum enfeksiyon yapiyor kokulu tuvalet kagitlari hele hamileyken kesinlikle kullanma derim
Peki benim özellikle kokulu olanları almam?kokulu zararlı da zaten rosss. durup dururken bide mantar enfeksiyon vs ugrasma. normal peçete falan yok muymusya da kocana söyle aliversin biraz normal tuvalet kağıdı. ben bu halimle katlanamiyorum o kokuya hamile kadin nasil katlansin
Fişne suyu
Valla yapacak gbi zaten çok pis kokuyorSakin sakinnnnn diyorum enfeksiyon yapiyor kokulu tuvalet kagitlari hele hamileyken kesinlikle kullanma derim
Ohoo bize neler neler dediler. Eşime polis de olamazsın dediler adam dereceyle girdi,
Amin hepimizi gül yüzlü gülişimbeni şu an güldürdün ya Rabbim de seni güldürsün cicim....❤
Dolabı burnunu tıkayarak aciyormBurnunu tıka işini hallet gülom
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. cok şükür atlattım darısı başınaDolabı burnunu tıkayarak aciyorm
Dotumu de tikaya tikaya silicem bu gidişle
Önce mizahşör enişte kötü geçti deyip kandırmış. Sonra şaka şaka güzel geçti demişAa cici derece deynce hatirladim kutsal zebranin esi gectimi mulakati dundu sanirim
Katlanamiyirm zaten samdanm valla oguruyirm
Dedm nedn böyle aldınız babam hep anneme suç atıyor meğer gitmiş kendi almış gelmiş
Ansndbfndk
Amin ins canm bı geçse rahatlicam dicem de o da zor koca gobusle yuruyemicem bileSeni öyle iyi anlıyorum ki.. cok şükür atlattım darısı başına
Burda kutsal da mı var ozaman ben gideyimÖnce mizahşör enişte kötü geçti deyip kandırmış. Sonra şaka şaka güzel geçti demiş
Sonuçla 1.5 ay içinde açıklanır cayım. Biz de bekliyoruz.
Youlost16
Asla tavsiye etmem elmden geldkcede herkesi uyariyorum konusu gelince canim ... kadinlarin asla kullanmamasi gereken biseyPeki benim özellikle kokulu olanları almam?
Helal olsun yavo zamam cevap içinde saklı
benim teyzemle halam yasliyiz biz dalga gecerler sinavi gecemeyiz diye öyle bi calismislar ki 100 alarak gectiler herseyiemniyet yıldızlı ehliyet verse yeriydi yani o çabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?