- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.081
Peki benim özellikle kokulu olanları almam?
Valla indirimini falan bilmem de leş gbi kokuyokız o kokulu tuvalet kağıtları marketlerde hep indirimdeadam iyi diye almıştır ne bilsin
sen havlu kağıt peçete falan idare et yarın da normal tuvalet kağıdı alırsınız. sen gidene kadar bozulmaz kokularıbekleyiversin onlarda
Heee iyi bakalim hadi hayirlisi olsunÖnce mizahşör enişte kötü geçti deyip kandırmış. Sonra şaka şaka güzel geçti demiş
Sonuçla 1.5 ay içinde açıklanır cayım. Biz de bekliyoruz.
@Kutsal_zebra
Sebep?Burda kutsal da mı var ozaman ben gideyim
Vallahi bilmiyordum. Almayayım o zamanAsla tavsiye etmem elmden geldkcede herkesi uyariyorum konusu gelince canim ... kadinlarin asla kullanmamasi gereken bisey
Aynen de oyle indirimde oluyor bende gecenlerde uygun ararken kokulu oldgnu eve gelnce farkettim hic usenmeyip geri gidip degistirdim dusunun artik size okadar diyeyim asla kullanmayin enfeksiyon yara vs oluyorkız o kokulu tuvalet kağıtları marketlerde hep indirimdeadam iyi diye almıştır ne bilsin
sen havlu kağıt peçete falan idare et yarın da normal tuvalet kağıdı alırsınız. sen gidene kadar bozulmaz kokularıbekleyiversin onlarda
Vallahi burda indirimli halleri bile çoğusundan yüksek..o zaman enfeksiyon ya da mantar tekrarlarsa sebep arama beybiiyi bisey olsa zirt pirt indirime sokmazlar. mütemadiyen indirimde onlar
Şaka kiz şaka yemek topiginde takılıyoruz hep birbirimize ondan dedimSebep?
Ben baş ortume parfum sıkıyor sonra ağzıma bagliyordim mutfağa girerkenŞimdi burnumu tikaya tikaya çocukları yikicam
İlahiŞaka kiz şaka yemek topiginde takılıyoruz hep birbirimize ondan dedim
Beni hayal etŞimdi burnumu tikaya tikaya çocukları yikicam
Parfüm kokusu da çok kotu yapıyor beniBen baş ortume parfum sıkıyor sonra ağzıma bagliyordim mutfağa girerkenhey gidi günler
Her zamanki gbiBeni hayal et
Helal olsun yav
İnsanın şevkini kıran insanlar mahvediyor herşeyi zaten
Valla indirimini falan bilmem de leş gbi kokuyo
Bir gül kokusundan bir tuvalet kağıdı kokusundan ogk geldi
Yüzey temizleyici bile ogurtuyor
Parfüm dedm sıkmıyorum bile tiksincem diye
Vallahi burda indirimli halleri bile çoğusundan yüksek..
Banyoyu çok güzel kokutuyorlar diye alıyordum. Ama mantıklı geldi şuan..
Almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?