Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kokulu olan herşey evimde mevcut, tütsüye kadar
Parfümlü ve kokulu olan şeylere büyük sempatim var ondan hep...

B Brunello Cicinelli
Daha sana bugün ehliyet almam gerektiğini söyledim dimi ah ah
Bende sana çocuk yapmıcağımı söylemiştim, Sonra buraya geldim çocuk pek hojdır dediler fikrim değişti. Sonra çocuktan sonra hayat değişiyor dediler yine yapmamaya karar verdim
Ehliyet in, bebek out

Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaallah olur burdan sevinçli haberlerinizi alırız
Saol gulnihalim amin inşallah
Samdanim içine atma,ara sıra da gelse içine atmakus sen topikte biz el birliğiyle temizleriz sonra sen yeter ki rahatla cevap yetiştirmek değil be samdanim senin ki olsa olsa herkesin derdine derman olmak olur,Allah razı olsun senden bitanemyeter ki burda ol sen hep
Oohh mis gbi olmuştur ev
İyi yaomissin kuzum ellerine sağlık
Edeyim edeyim
Bol bol hemde ediyorm zaten
Bir hamile kal mide bulantılarıni kusmalari yasa
Saol canım aynen mis oldu evim şükür
O mide bulantilarina razıyım ben demismiydim
Cayim Allah razı olsun
K Kendinisevenbirii transfer sonucunu ne zaman öğreneceğiz?
Canım yarin transfer,salidan itibaren 14 gün sonra test günü sanırım inşallah yarın bilgilendiricekler işte Kasım başı gibi müjdelemek nasip olur dilerim
Peki benim özellikle kokulu olanları almam?
Ya bende hep kokulu olanlardan aliyodumama yarın hastaneden çıkınca eşime normal olanlardan aldiricam, çayın uyarılarini dikkate alicam bende

Kokulu olan herşey evimde mevcut, tütsüye kadar
Parfümlü ve kokulu olan şeylere büyük sempatim var ondan hep...

ulen bütün koç burçları mi ayni olur
bi koc burcu arkadasim var mutfak masasını bile kokulu spreyle silip temizliyo evine girince kendimden geciyom valla hersey her yer kokulu

yok cici rahatsızım belim cok agrıyo

Hayırlı Akşamlar hanımlar can sıkıntısından dolasiyordum topik karşıma çıktı çok güzel sohbet ediyorsunuz .Beni de aranıza alın yeniyim buralarda
Teşekkür ederizzzz tabiki alırız aramıza gel
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin

offff deterjan reyonundan bile gecmem mecbur kalmadikca Allah kolaylık versin sana rosss. çok emek veriyosun cidden hamileligin zor yani inşallah hemen geçer
İns canm bunlar daha iyi halim
İlkinde gorecektiniz siz beni yine yatıp kalkıp halime sukrediyirm

Bende sana çocuk yapmıcağımı söylemiştim, Sonra buraya geldim çocuk pek hojdır dediler fikrim değişti. Sonra çocuktan sonra hayat değişiyor dediler yine yapmamaya karar verdim
Ehliyet in, bebek out
Bnde sana aynı seuleri dedim

Hayat değişiyor ama iyi yönü de çok
Ehliyet ve bebek in
Out diye bişey yok

noldu kuzum yaaa geçmiş olsun sakatladin mi belini

eşinin mülakatı da iyi geçmiş sanırım:) inşallah oldu haberini de alırız burda
Valla oyle oldu galba

Evet canım ama pek ümidimiz yok bitane Ercüment üyesi demiş ki biz isimleri çoktan verdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…