- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.101
Kokulu olan herşey evimde mevcut, tütsüye kadarbanyoya tütsü neyim al daha entel isi hemya da dekoratif banyo sabunlari var güzel kokulu. boşver tuvalet kağıdını :) bence insanin kullandığı sey ne kadar basitse o kadar iyidir temizlik yiyecek vs icin :)
içine konan şey sayısı arttıkça sağlığa zararı da artiyo
Bende sana çocuk yapmıcağımı söylemiştim,
Saol gulnihalim amin inşallahRabbim yüzünüzü güldürsün inşaallah olur burdan sevinçli haberlerinizi alırız
Samdanim içine atma,ara sıra da gelse içine atmaara sıra geliyolar bana kuşum yok biseyim aslındabiraz içime atmisim sanırım buraya bogghh diye kusup anlattim hepsini bak şimdi pamuk gibi oldum
evet ya kaç gündür denk gelmedik ozledim valla ama son zamanlarda pek giremedim ondan oldu sanırım:) yoksa ben burda herkese çen çen cevap yetiştiren bi insanim
transfere saatler kaldi heyecan var mi
Saol canım aynen mis oldu evim şükürOohh mis gbi olmuştur ev
İyi yaomissin kuzum ellerine sağlık
Edeyim edeyim
Bol bol hemde ediyorm zaten
Bir hamile kal mide bulantılarıni kusmalari yasa
Cayim Allah razı olsunK Kendinisevenbirii dualarimiz seninle
Canım yarin transfer,salidan itibaren 14 gün sonra test günü sanırım inşallah yarın bilgilendiricekler işte
Ya bende hep kokulu olanlardan aliyodumPeki benim özellikle kokulu olanları almam?
Kokulu olan herşey evimde mevcut, tütsüye kadar
Parfümlü ve kokulu olan şeylere büyük sempatim var ondan hep...
yok cici rahatsızım belim cok agrıyoByNkoaLa gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
Youlost16 nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
K Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
@Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
@Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
Ben bunu dün dedim zaten. 22K da da ben yazmışım gbi gözüküyor.B Brunello Cicinelli şu resmi curly e iletirmisin? Mesaj sayılarında sorun var.
Eki Görüntüle 2544860
Ayyy aynen oyle yaptı ya :)Önce mizahşör enişte kötü geçti deyip kandırmış. Sonra şaka şaka güzel geçti demiş
Sonuçla 1.5 ay içinde açıklanır cayım. Biz de bekliyoruz.
Youlost16
Geçmiş olsun canm, çok mu yüklendin kendineyok cici rahatsızım belim cok agrıyo
Teşekkür ederizzzzHayırlı Akşamlar hanımlarcan sıkıntısından dolasiyordum topik karşıma çıktı çok güzel sohbet ediyorsunuz .Beni de aranıza alın yeniyim buralarda
yok cici rahatsızım belim cok agrıyo
İns canm bunlar daha iyi halimoffff deterjan reyonundan bile gecmem mecbur kalmadikcaAllah kolaylık versin sana rosss. çok emek veriyosun cidden hamileligin zor yani inşallah hemen geçer
Evet şimdi de hareket bile edemiyorumGeçmiş olsun canm, çok mu yüklendin kendine
Ben bunu dün dedim zaten. 22K da da ben yazmışım gbi gözüküyor.
İletmek de aklıma geldi ama msj sayılarını mı tutuyorsunuz manyak mısınız derse ne diceğimi daha bulamadım
Mesaj sayıları çok önemli.Ben bunu dün dedim zaten. 22K da da ben yazmışım gbi gözüküyor.
İletmek de aklıma geldi ama msj sayılarını mı tutuyorsunuz manyak mısınız derse ne diceğimi daha bulamadım
Geçmiş olsun canım, ağır falan mı kaldırdın noldu? Ani hareket falan mı yaptın?yok cici rahatsızım belim cok agrıyo
Kanıt yok1000 ve katlarında ibadet ediyoruz dersin
Bnde sana aynı seuleri dedimBende sana çocuk yapmıcağımı söylemiştim,Sonra buraya geldim çocuk pek hojdır dediler fikrim değişti. Sonra çocuktan sonra hayat değişiyor dediler yine yapmamaya karar verdim
Ehliyet in, bebek out
Valla oyle oldu galbanoldu kuzum yaaageçmiş olsun sakatladin mi belini
eşinin mülakatı da iyi geçmiş sanırım:) inşallah oldu haberini de alırız burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?