- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.121
8 senedir nasıl gitmediniz doğuya yav, nasıl kurtardınız paçayıipka mı verdiniz defalarca nasıl oldu bu iş yav.
O zaman seneye siz gideceksiniz, sonraki sene biz gideceğiz. Aynı dönemlerde gitmiş olacağız.
Belkim aynı yere bile gideriz belli mi olur. Özellikle Şırnak'a çok büyük bir akım var
Sizin çocuk var mı? Benim henüz yok.
Doğuya çocukla gitmek beni çok korkutuyor eşime dönünce yapak diyorum o da olmaz istirem de istirem diyor
Sen ne düşünüyorsun bu konuda kuzucuk
Hiç durmadan yazıyorlardı...
Nasıl işmiş ya vay canına, şu birimi yaz özelden vallahi merak ettimbiz istedik de bizi gondermedilerbiriminden dolayı sanırım. hatta bi sene ipka vermedi gitmeyelim diye ipka veren herkesi yollayıp bizi buraya caktilar
benim oğlan iki yaşına girecek işte. akrep beybisişimdi nerdesiniz bilmiyorum da olduğunuz il güzelse sen gitmeden yap çocuğu. kısa bi yer seçip çocuk okula baslamadan donersiniz :) orda düzgün hastane vs bulamazsan içine sinmezse stres olma boşa.
bence biz doğuya gitmek istediğimiz için kaldikpisliğine yapiyolar
üç dört yıllık bi yer yazarsiniz senin memuriyette sıkıntı olmicaksa.
Şırnak tercih dışı ya da son tercihe geldi heralde çocuklu ailelere canım. normalde bekarlar gider genelde hakkari Şırnak a.
İyileştim ya ben yazıyorum kimse cevap vermiyor kendimi görünmezmişim gibi düşünmeye başladım.Kız sen neden gelmiyorsun? En son hastaydın iyileşmedin mi?
Yok be yavrum, sen yazsan kimse görmese ben görürüm seni burada. Görmezsek de etiket yap.İyileştim ya ben yazıyorum kimse cevap vermiyor kendimi görünmezmişim gibi düşünmeye başladım.
Nasıl işmiş ya vay canına, şu birimi yaz özelden vallahi merak ettimBen biran önce gidip biran önce dönmek istiyorum. Yaşadığımız il şuan ailelerimizin de yaşadığı il o yüzden burada doğmasını isterim.
Benim arkadaş da polis eşi Şırnak'tan yeni döndüler bebeleri de orada oldu. Ona soruyorum doğuda çocuk daha güzel yapılıyor diyorLojmanda polis eşleri habire ürüyormuş. Nasıl lojman kız o dedim, suyu mu bereketli havası mı artık
Allah kolaylık vereÇocukları yatırıyorum
Diğer konuda bile yazdımda kimse cevap vermedi.Yok be yavrum, sen yazsan kimse görmese ben görürüm seni burada. Görmezsek de etiket yap.
Sağol canım histeroskopi oldum. Rahimde inceperde vardı o temizlendi.
Resmen emniyetin sillesini yemişsinizsıkıntıdan yapacak bişey olmayınca e hadi bari çocuk yapalım aradan çıksın büyür gider diye düşünüyolardirçok haklılar ben de orda yapabilirim ikinciyi
düşünsene dogudan dönüyorsun direk cocuk dogacak büyücek stresi olmadan hayatini kurup devam ediyosun
yazam beybim
gitmeden yap hemen git gel. bizim simdiye doğunun bitmesi lazımdı planlarimiz öyleydi hala gidemedik ya la
nasılsa artık doğuya tayin cikar rahat oderiz diye ev bile aldikama yok...
Diğer konu dediğin neresi yavrum? Chocolita'nın topiği mi?Diğer konuda bile yazdımda kimse cevap vermedi.
Resmen emniyetin sillesini yemişsinizBiz doğuya gitmeden ev almayız maaş farkını bankada görmeden güvenemem arkadaş
İkincileri doğuda yapar mıyız bilmiyorum ama Şırnak lojmanlara çıkarsak kesin yaparız. Çünkü havası ya da suyu, biliyorsun
Aynen orası.Diğer konu dediğin neresi yavrum? Chocolita'nın topiği mi?
Öyle oluyor galiba. Çünkü ben casper :) değilim diye biliyorumÇok geçmiş olsunkimse yazmadı diye düşünme sakın mesaj akışı fazla oluyor bazen birine yazim derken kalıyodur sayfalar ilerleyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?