Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biz istedik de bizi gondermediler biriminden dolayı sanırım. hatta bi sene ipka vermedi gitmeyelim diye ipka veren herkesi yollayıp bizi buraya caktilar

benim oğlan iki yaşına girecek işte. akrep beybisi şimdi nerdesiniz bilmiyorum da olduğunuz il güzelse sen gitmeden yap çocuğu. kısa bi yer seçip çocuk okula baslamadan donersiniz :) orda düzgün hastane vs bulamazsan içine sinmezse stres olma boşa.

bence biz doğuya gitmek istediğimiz için kaldik pisliğine yapiyolar

üç dört yıllık bi yer yazarsiniz senin memuriyette sıkıntı olmicaksa.

Şırnak tercih dışı ya da son tercihe geldi heralde çocuklu ailelere canım. normalde bekarlar gider genelde hakkari Şırnak a.

Nasıl işmiş ya vay canına, şu birimi yaz özelden vallahi merak ettim Ben biran önce gidip biran önce dönmek istiyorum. Yaşadığımız il şuan ailelerimizin de yaşadığı il o yüzden burada doğmasını isterim.
Benim arkadaş da polis eşi Şırnak'tan yeni döndüler bebeleri de orada oldu. Ona soruyorum doğuda çocuk daha güzel yapılıyor diyor Lojmanda polis eşleri habire ürüyormuş. Nasıl lojman kız o dedim, suyu mu bereketli havası mı artık

sıkıntıdan yapacak bişey olmayınca e hadi bari çocuk yapalım aradan çıksın büyür gider diye düşünüyolardir çok haklılar ben de orda yapabilirim ikinciyi

düşünsene dogudan dönüyorsun direk cocuk dogacak büyücek stresi olmadan hayatini kurup devam ediyosun

yazam beybim

gitmeden yap hemen git gel. bizim simdiye doğunun bitmesi lazımdı planlarimiz öyleydi hala gidemedik ya la
nasılsa artık doğuya tayin cikar rahat oderiz diye ev bile aldik ama yok...

Resmen emniyetin sillesini yemişsiniz Biz doğuya gitmeden ev almayız maaş farkını bankada görmeden güvenemem arkadaş
İkincileri doğuda yapar mıyız bilmiyorum ama Şırnak lojmanlara çıkarsak kesin yaparız. Çünkü havası ya da suyu, biliyorsun

kız düğün borcundan bı başladık kemer sıkmaya alışkanlık yaptı kemere delik açacak yer kalmadi artık
ama biz çok yüklü ödemiyoruz zaten 2200 ödüyoruz. bide ben bu sene sonunda ya da seneye en geç Şubat'ta işe dönüyorum. su an tek maas olmasi biraz sıkıntı. ben de çalışınca artık rahat ederiz biraz inşallah.

Şırnak olmaz inşallah ya. ben nasıl işe gitcem direk fislerler valla. seçerken senin rahat edeceğin bi ili secmeye çalışın. Diyarbakır van Adıyaman Tunceli falan güzel yerler süresi de kısa :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…