Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi gene çok değilmiş ödemeniz.
Ben öğretmenim yavrum, bana her yol paris her yere giderim, alışığım da bazı şehirler polis için tehlikeli. Diyarbakır çok güzelmiş ama polis için önermiyorlar.
En çok Van'ı öneriyorlar. Giden dönmek bile istemezmiş.
Şırnak'a çıkarsa da Cizre'de kalın diyorlar imkanları iyiymiş diğer ilçeleri önermiyorlar.
Facebook'da polis eşleri dayanışma ve yardımlaşma grubu var belki sende gruptasındır. Oradan epey araştırma yaptım. Takip ettim. Geçen seneki tayinlerin çoğu Van'a bu senekilerin Şırnak'a gitti.

Öyle oluyor galiba. Çünkü ben casper :) değilim diye biliyorum
Yavrum Chocolita nın topiğine ara ara uğrarım sık değil. Genelde buradayım o yüzden orada yazdıysan ben göremem. Onu Chocolita'ya ilet. Ben casper mıyım uleyyynn de ona buraya yazarsan görürüm de başka topiklerde ben göreyim istersen etiket yap.

benim hiç Facebookum olmadi cici

ama bakma sen polis için de gayet güzel bi yer Diyarbakır. esimin arkadasi vardi orda bu sene bitti dönüyor batiya. bazi yerlerde sorun vardir illa her yerde var o da sen öğretmen olduğun için sizi heryere verebilirler. benim isten dolayi büyük ihtimalle merkez olur. ben maliyeciyim :)

Neyse artık görünür oldum eee muhabbeti tam anlamadım ama öğretmen misin sen?

Evet o yüzden heryere hazırlıklıyız Ya neresi iyi neresi kötü gitmeden görmeden tam bilemeyeceğiz. Hep hayırlı bir yere çıksın diyorum başka isteğim yok. Ayakları taşa bile değmesin. İmkansızlıkta da yaşarım ben.
Maliyecilik ay çok zordur Allah yardımcın olsun. Eşim de eskiden muhasebeciydi. Off çok zor. 101 bankalar, 102 bilmemneler diye sayıklıyordu uykusunda şimdi de vurdular beni vurdular beni diye sayıklıyor İş hayatı çok yazık etti benim seksü geyşama

kiyamam yaaa
Allah'ın herşeyin hayırlısını versin ya. ama Van güzel çocuk da henüz yokken sizin için çok mantıklı bi yer :) biz de önceleri vana erzincana falan göz dikmistik. gidemedikce süresi az olan yerlere kaydı gözler

Çocuğu yapıcaz buradayken kuzum benimki durmuyor. Başına vurdu çocuksuzluk iyice, birkaç sene daha bekleyecek gibi değil

İki polis eşi muhabbeti kuzum, arkadaşla birbirimizi bulunca azıcık durum değerlendirmesi yapalım dedik
Öğretmenim evet. Sen?
Ben ev hanımı :/
Doğuya gitmeniz mi gerekiyor anlamadım da Adıyaman ı Malatya yı tavsiye ederim.

Bebe 1 yaşındayken gidip okula başlamadan dönme planımız var ama Allah yukarıdan bu plana ne diyordur, zamanla göreceğiz

çok isteme ters tepiyo beybi

Allah hayırlısını versin. bizim mesela cikmiyo ama benim oğlan alerji tedavisi gördü. sansimiza evimize cok yakindi hastane. orda olsak kim bilir doktor hangi ilde olurdu nasil gider gelirdik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…