- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.161
Ben ev hanımı :/
Doğuya gitmeniz mi gerekiyor anlamadım da Adıyaman ı Malatya yı tavsiye ederim.
Ne çok istemesi kuzum ya, bana kalsa birkaç sene daha ertelerim de eşim baskı yapıyor. İstiyorum ama öyle bir çokta istediğim söylenemez. Olursa olur bakalım.çok isteme ters tepiyo beybi
Allah hayırlısını versin. bizim mesela cikmiyo ama benim oğlan alerji tedavisi gördü. sansimiza evimize cok yakindi hastane. orda olsak kim bilir doktor hangi ilde olurdu nasil gider gelirdik...
Hahahaha
Ne çok istemesi kuzum ya, bana kalsa birkaç sene daha ertelerim de eşim baskı yapıyor. İstiyorum ama öyle bir çokta istediğim söylenemez. Olursa olur bakalım.
Aynen bizim eşlerin doğu görevi var 1 2 seneye onu konuşuyorduk kuzum.
İyi oldu tavsiyelerin. Bende astım hastasıyım. Hastahane muhabbeti bana da önemli.
Ben ev hanımı :/
Doğuya gitmeniz mi gerekiyor anlamadım da Adıyaman ı Malatya yı tavsiye ederim.
Adıyamanlıyım ben poliside öğretmenide çok severiz. Bazı illerdeki sıkıntılar yüzünden doğunun adı bozuluyor. Hastane 2 ildede araştırma var. Her türlü servis araç var. Havalimanı yakın merkeze.Ne çok istemesi kuzum ya, bana kalsa birkaç sene daha ertelerim de eşim baskı yapıyor. İstiyorum ama öyle bir çokta istediğim söylenemez. Olursa olur bakalım.
Aynen bizim eşlerin doğu görevi var 1 2 seneye onu konuşuyorduk kuzum.
İyi oldu tavsiyelerin. Bende astım hastasıyım. Hastahane muhabbeti bana da önemli.
Darısı benimkinin başınamalatya sarktan çıktı sanırım :)
kocacığım geldi ben gidiyom hatunlariyi geceler
Sarktan derken anlamadım amamalatya sarktan çıktı sanırım :)
kocacığım geldi ben gidiyom hatunlariyi geceler
Yüksek Lisans sınıf arkadaşım Adıyaman'lıydı. O da överdi bak şimdi hatırladım. Zaten Adıyaman çiğköftesi hastasıyım beni tatmin eder orasıAdıyamanlıyım ben poliside öğretmenide çok severiz. Bazı illerdeki sıkıntılar yüzünden doğunun adı bozuluyor. Hastane 2 ildede araştırma var. Her türlü servis araç var. Havalimanı yakın merkeze.
Bendede astım var berbat bir hastalık ya:/
Şark dediği doğu görevi oluyor kuzum.Sarktan derken anlamadım ama
İyi geceler
uyudu uyudu bana hacet kalmadı zatenHahahahaÇok iyiymiş ya izleyeyim bu filmi Çocuğu yatırmayı bırak sarılıp yatacak koca bile yok piyasada. Çocukların kıymetini bilin
TabikisideeeeeeeBen dee son arizona kertenkelesii olabilir miyiiiimm :))
Valla güzel yani.Yüksek Lisans sınıf arkadaşım Adıyaman'lıydı. O da överdi bak şimdi hatırladım. Zaten Adıyaman çiğköftesi hastasıyım beni tatmin eder orası
Aynen çok berbat bir hastalık. Benim ileri derece bir de.. Sürekli hava kullanıyorum. Gerçi eskiye göre iyiyim.
Hımm Malatya kabul edilmiyor mu yaniŞark dediği doğu görevi oluyor kuzum.
TabikisideeeeeeeHoşgeldin aramıza seni minik kertenkele ilan ediyorum
Durumlardan görüyordum seni sık sık, iyi ki geldin
ben hüzünlenmiştim nedensemali ya izlerken oraya gülmüştüm zaten
Yok kuzum kalkmış doğu görevi sayılmıyor artık diyorlar ama kesin mi bilmiyorum. Şifa dileklerin için de teşekkür ederim ımmahHımm Malatya kabul edilmiyor mu yani
Hahaj tamam sen hep minik kalacaksın bu topikteTeşekküür ederimmm :))) Hep aklımdaydıı bu topikk artıkk buralarda olcam heep :) Dedim vakti geldii :) Hoşbulduummm :)
sevdiimm minik kertenkeleyiii :))) dahaa minikk kalmak istiyoruuum
Hımmmm valla öğretmen olmakta zor iş. Benim tatlış görümcem mardinde 5 yıl kaldı. Git gel sıkıntı oluyordu.Yok kuzum kalkmış doğu görevi sayılmıyor artık diyorlar ama kesin mi bilmiyorum. Şifa dileklerin için de teşekkür ederim ımmah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?