Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muayyen günğmdeyim imkansız

benim kocam da azıcık deyse ya, hiç değmez, kocamın yanında deliksiz uyku uyurum ama çocuklarla yatsam sürekli ayakları üstümde,
sabaha karşı oğlum geldi uyuyamıyorum diye, eşim oğlumun yatağına gitti, oğlum uyutmadı beni, kaç kere ayağını karnıma attı,

Kertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğiz Şaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdi Sizlerde neler var neler yok
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16 başka topiklere devam mı
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
kk birinci noteri

Hoşgeldin cicim
Ergen işte. Aslında okullar da açıldı ama sınavlar başlamamış sanırım

Hoşgeldin canım
Yemek yaptım bugün pek hamaratim erkenden yapayım dedim

Hoşgeldin cicim ❤
Ergen işte. Aslında okullar da açıldı ama sınavlar başlamamış sanırım
. Eğitimden önce tedavi şart böylelerine kelebeğim. Hangi aklı başında sağlıklı bir erkek kadın profili açıp kadın taklidi yapar ki.. Olmadı bir hormon testi falan yaptırsın. Pembe kimliği almayı başarırsa biz aramıza alırız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…