- 11 Nisan 2007
- 88.036
- 518.003
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.181
yok adamın ordaki halini kendime benzettim ondanBenim adım çıkmış zırlak diye
yok adamın ordaki halini kendime benzettim ondan
Kızz tatlış görümce mi olur, emin misin tatlış olduğundan bir daha düşün istersenHımmmm valla öğretmen olmakta zor iş. Benim tatlış görümcem mardinde 5 yıl kaldı. Git gel sıkıntı oluyordu.
Hahaj tamam sen hep minik kalacaksın bu topikte
Hadi tanış olalım, kaynaş olalımBahset kendinden kertenkelem
Ben ne yapayım, çocuğu yatıracak bir kocam bile yok, adam yok piyasada bak bu saat oldu hala yok ne zaman gelir bilinmezyok adamın ordaki halini kendime benzettim ondan
eve çağır çocuğu uyku vakti deBen ne yapayım, çocuğu yatıracak bir kocam bile yok, adam yok piyasada bak bu saat oldu hala yok ne zaman gelir bilinmez
Yaaa seni yerim meslektaşmışızHemmen tanıtayıımm kendimii tatlıı kertenkelem :)
24 yaşındayımöğretmenlik mezunuyum 2. senem.. Bu sene sınava gireceğim ama yine pek umudum yok açıkçası.. Fazlasıyla bekarım Siteyi önceden üyeliksiz takip ederdim kendime benzer konuları okurdum filan :) Sonra dedim sen de katıll, o gün bugündür çıkamıyorum, çok samimi kişiler arkadaşlıklar varr :)
Vatan bekliyor adam ona uyku haram bana da gün yüzüeve çağır çocuğu uyku vakti de
laa bugün ne oldu.denizdeyiz herifle aramızda da biraz mesafe var.önümde bi rus karı.benimki bana işaret etti kafasıyla hadi gidelim diye.karı üstüne alınmış herifin işaretini benimkine doğru hamle yaptı.hadi hatun gidelim dedi bana herif.karıda döndü bana baktı .noluyoz la dedim
Yaaa seni yerim meslektaşmışızBu topikte çok öğretmen var say say bitmez şimdi gece gece etiket yapmıyım sonra yapar tanıtırım Nasip olsun bu sefer inşallah kuzum, branşın nedir?
biz koçların kaderi mi bu anacımVatan bekliyor adam ona uyku haram bana da gün yüzü
laa bugün ne oldu.denizdeyiz herifle aramızda da biraz mesafe var.önümde bi rus karı.benimki bana işaret etti kafasıyla hadi gidelim diye.karı üstüne alınmış herifin işaretini benimkine doğru hamle yaptı.hadi hatun gidelim dedi bana herif.karıda döndü bana baktı .noluyoz la dedim.çıkınca herif diyo bana doğru geliyodu gördün mü diye ,gördüm la dedim ya dedim o kadar basit mi herşey bu ne be dedim.basit tabi ne sanıyon ki dedi .vışşş dedim
İnşallah nasip olur, alımlar güzel..evvett brunocummChocolateCookie topiğindee görmştüm meslektaşıızz, çook sevindim :) tanımak isteriim hepsini çok memnum oluruum, zamanla tanışırıız :)
Din kültürü kuzumm branşım, geçen sene sınava hazırlanmıştım olmadı. Bu sene de ücretli öğretmenlik yaptım, sınavı biraz arka plana attım gibi oldu. Bakalım, pazar günü sınav var zaten.
Senin branşın ne kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?