- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.821
Hoşbuldumm tosiş
Ben zaten etiket yaptım şamdanım. 1 ön sayfada. Görüp gelirler birazdan
Canımmm çok güzel olmuş ya, alışmışız buna ❤❤
Hoşbuldumm tosişNasılsın. Neler yaptın bugün
Heya sormadoğru diyosun beybi:) :) naptın bakalım sinir stres devam mi
Hiç de anlamsız değil. Anlamı ne bilmiyorum ama bence çok anlamlıaynen ya anlamsız ismimi anlamlandıran dostlarim benim
Üzülmeli miyiz. Sabır falan dileyelim mi. Bedava sabır dilenirKv geldi misafirliğe, oturuyoruz
Vavvvvvv cok sevindim cokkk cokkk
Hoşgeldin canımın içi,iyiyim ben yatistayim malum:) eşim yemek yapıyor bende kk da takiliyorum işteKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra başka topiklere devam mı
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
kk birinci noteri
Benim etiketim olmayınca bı üvey gibi hissetmedim değil be samdanim
Şahane canimm ahaha bak böyle böyle ciddilesipte evde de yönetim ilan edersek sebebi sensin ama asnhdjskKuzularım bu arada çok enteresan bir fikrim geldi yine.
Önümüzdeki günlerde atılan msj sayılarına göre, Son Arizona Eyaleti'nin meclis üyelerini belirliycem. Madem bir eyaletiz artık parlamenter bir sistem lazım bize
Başbakan, millet vekilleri, eğitimden-aileden-ekonomiden-iç ve dış işlerinden vs. sorumlu bakanları belirleyip atamaları yapıcam. Nasıl fikir
O kadar takmamışız ki hatırlayan olmadı,Hoşgeldin canımın içi,iyiyim ben yatistayim malum:) eşim yemek yapıyor bende kk da takiliyorum işteseni gördüm daha iyi oldum gülüm
O erkek üye musveddesini de ben hatırlamıyorum bile ya
Benim etiketim olmayınca bı üvey gibi hissetmedim değil be samdanimneyse ki eski samdana dönmüşsün buna sevinmekten ona pek takilamiyciiğmm agzim dolu dolu bı samdanimmm diyim de bari
.Şahane canimm ahaha bak böyle böyle ciddilesipte evde de yönetim ilan edersek sebebi sensin ama asnhdjsk
Aynen canım dün oldu transfer çok şükür :) 2 tane AA kalite de 5.gun embriyosu hemdeO kadar takmamışız ki hatırlayan olmadı,
Oldu mu transfer. Dün müydü neydi. Dün giremedim anlat çabuk gelişmeleri
Ulan önümü falan ilikleyesim geldi.Bizim olduğumuz yerde işler muntazamlıkla yapılmalı. Ciddiyet, muntazamlık, disiplin misyon ve vizyonumuz olmalı.
Ben kertenkelenin zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
Bir kertenkele anne kadar şefkatli, kanun adamı kadar yasalarına bağlı, asker kadar disiplinli olmalıdır.
Yaaaa bu nasıl bir güzel haber seksü şempazem yaAynen canım dün oldu transfer çok şükür :) 2 tane AA kalite de 5.gun embriyosu hemdeAllah nasip ederse şimdilik hiç bir sıkıntı ve engel yok doktorum elinden geleni yaptı Allah razı olsun,şimdi rabbim bilir gerisini olursa şükür sebebimiz,olmazsa hayırlısı canım buda imtihanimiz der geceriz inşallah pozitif olurda sizlerle paylaşmak nasip olur tabi
Sağol kertenkele.Ulan önümü falan ilikleyesim geldi
Üzülmeli miyiz. Sabır falan dileyelim mi. Bedava sabır dilenir
Yok arkadaşlarla dışarda toplaştıkYine mi misafir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?