Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğru diyosun beybi:) :) naptın bakalım sinir stres devam mi
Heya sorma
Burayı sinir krizlerimle bunaltmak istemediğim için bu misyonu ByNkoaLa a yükleyerek sabahtan beri onada sinir oldum, buna da sinir oldum, aslında şuna da çok sinir olmuştum diye darlıyorum kızı. Hatta tam da şuanda bir yandan bunu yapıyordum
Yani evet sinir stres devam

Kuzularım bu arada çok enteresan bir fikrim geldi yine.
Önümüzdeki günlerde atılan msj sayılarına göre, Son Arizona Eyaleti'nin meclis üyelerini belirliycem. Madem bir eyaletiz artık parlamenter bir sistem lazım bize
Başbakan, millet vekilleri, eğitimden-aileden-ekonomiden-iç ve dış işlerinden vs. sorumlu bakanları belirleyip atamaları yapıcam. Nasıl fikir

Hoşgeldin canımın içi,iyiyim ben yatistayim malum:) eşim yemek yapıyor bende kk da takiliyorum işte seni gördüm daha iyi oldum gülüm
O erkek üye musveddesini de ben hatırlamıyorum bile ya
Benim etiketim olmayınca bı üvey gibi hissetmedim değil be samdanim neyse ki eski samdana dönmüşsün buna sevinmekten ona pek takilamiyciiğmmagzim dolu dolu bı samdanimmm diyim de bari

Şahane canimm ahaha bak böyle böyle ciddilesipte evde de yönetim ilan edersek sebebi sensin ama asnhdjsk

O kadar takmamışız ki hatırlayan olmadı,
Oldu mu transfer. Dün müydü neydi. Dün giremedim anlat çabuk gelişmeleri

Şahane canimm ahaha bak böyle böyle ciddilesipte evde de yönetim ilan edersek sebebi sensin ama asnhdjsk
. Bizim olduğumuz yerde işler muntazamlıkla yapılmalı. Ciddiyet, muntazamlık, disiplin misyon ve vizyonumuz olmalı.
Ben kertenkelenin zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
Bir kertenkele anne kadar şefkatli, kanun adamı kadar yasalarına bağlı, asker kadar disiplinli olmalıdır.

O kadar takmamışız ki hatırlayan olmadı,
Oldu mu transfer. Dün müydü neydi. Dün giremedim anlat çabuk gelişmeleri
Aynen canım dün oldu transfer çok şükür :) 2 tane AA kalite de 5.gun embriyosu hemde Allah nasip ederse şimdilik hiç bir sıkıntı ve engel yokdoktorum elinden geleni yaptı Allah razı olsun,şimdi rabbim bilir gerisini olursa şükür sebebimiz,olmazsa hayırlısı canım buda imtihanimiz der geceriz inşallah pozitif olurda sizlerle paylaşmak nasip olur tabi

Ulan önümü falan ilikleyesim geldi

Yaaaa bu nasıl bir güzel haber seksü şempazem ya Sanırsın ki tuktorlar bana 2 tane AA kalite embriyo transfer etmiş, öyle sevindim
İnşallah ikiz olur ya. İkiz çocuklarını çok beğeniyorum.
Ne zaman belli olacak pozitif mi değil mi diye.
Ulan önümü falan ilikleyesim geldi
Sağol kertenkele.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…