Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nolmuş brom
Buraya mı dadanıldı

Hiyeraşi no

kuzum yaaa oğlan yüzünden yarım kaldı mesaj da etiketler de kusura bakma valla unutmadim

seni yerim ayrıca efendiiiiimmmmm diyeyim ben de sana

nasıl gidiyo yatış

Ben iki gün kocasız
Kimmiş erkek ne oldu çok şeymi kaçırdım

Hahahah yok canım geldi kızımla oynadı oynadı şimdi de aldı parka götürdü sağolsun, karı koca rahat yemeğinizi yiyin dedi ❤
Ooo numunelik kv lerden biri daha şanslısın tosyam. Benimki de dün benim sinirlerimi zıp zıp zıplattı.
Nolmuş brom
Buraya mı dadanıldı
Buraya birkaç kere erkek girişimi oldu brom. İlk değil, belli ki sonda olmayacak. Ama bizim dikkatimizden hiçbirşey kaçmıyor, ellerinde patlıyor hep
Hiyerarşi candır gerisi heyecandır
Biz ettik sen etme cici. Bizim için kk birinci noteri anlamı o değil bakma sakın
Anlamadı ben? ben Suriyeli

Ne yaptı yakuza??
Sosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.

Ne bu böyle durduk yere? Deli midir nedir
Yani kafana takma diyeceğim ama takılmayacak gibi değil

Ne bu böyle durduk yere? Deli midir nedir
Yani kafana takma diyeceğim ama takılmayacak gibi değil
Ve evet baya bildiğin durduk yere..
Yüzüme güler, yüzüme benimle çok hoş vakit geçiriyor gibi davranır. Arkamdan demediği kalmaz, kulağıma gelir. Ya da durup dururken böyle şeyler paylaşıp can sıkar.
Sadece o olsa da iyi. Anne tarafının neredeyse tüm kadın akrabaları bana karşı aynı.
Teyzesi laf sokarak, annesi sosyal medya üzerinden sürekli oğullarını kaçırıp uzaklaştırdığıma dair göndermeler yapıyor.

Hiç anlayamadım anlayamayacağım bu tipte insanları. Ne derdiniz var ki? Oğlumuz mutlu eşini seviyor diyeceklerine neden mutsuz etmeye çalışır bir anne. Allah akıl fikir versin.
Benim de eşimin bir halası var böyle, kv den çok kvlik yapmaya çalışır bana. Hiç yüz vermiyorum. Ama kv olunca ister istemez etkileniyor insan

Sana transfere falan gerek kalmadan gelsin bebislerin inşallah cicimm bende ikizleri severim ne yalan söyleyim nasip kısmet inşallah diyelim balım.
Valla test günü 10 gün sonra canım çıkarsa ilk sizle paylaşicam inşallah
kuzum yaaa oğlan yüzünden yarım kaldı mesaj da etiketler de kusura bakma valla unutmadim

seni yerim ayrıca efendiiiiimmmmm diyeyim ben de sana

nasıl gidiyo yatış
Yok kuzum ne kusuru sen zaten unutmazsin ki benii
Yatış güzel canım arada kalkıp yavaş yavaş yürüyorum kan dolaşımı da önemli dedim iyi şimdilik,ama korkuyorum negatif görmekten ya endiserim var maalesef buda stres olmama neden oluyor ama hayırlısı diyorum hep canım bakalım mevlam neylerse güzel eyler :)
Vay be oğlundan da mı korkup çekinmiyor hıc bu kadın böyle bı yazı paylasirken canım? ne kadar terbiyesizlik bu,yıllar geçmiş ne güzel evlenmiş mutlusunuz yani,insan oğlunun mutluluğunu huzurunu bozmak ister mi ya çok değişik valla Allah sabır versin sana canim

Ben onlara karşı son derece umursamaz davrandığım için iyice gıcık oluyorlar bana
Eşimin bana karşı düşkünlüğüne aslında gıcıkları. İşte mesela montumu tutarak giydirir, asla laf söyletmez, gözümün içine bakar.. Bu tip şeyler bana karşı düşman olmalarına neden oldu. Bana karşı höt höt davransaydı eşim benden iyisi olmayacaktı. Sülalede örnekleri bol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…