- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.841
Nolmuş bromKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra başka topiklere devam mı
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
kk birinci noteri
Hiyeraşi noKuzularım bu arada çok enteresan bir fikrim geldi yine.
Önümüzdeki günlerde atılan msj sayılarına göre, Son Arizona Eyaleti'nin meclis üyelerini belirliycem. Madem bir eyaletiz artık parlamenter bir sistem lazım bize
Başbakan, millet vekilleri, eğitimden-aileden-ekonomiden-iç ve dış işlerinden vs. sorumlu bakanları belirleyip atamaları yapıcam. Nasıl fikir
Pilav tavukNe yaptın kız hamarat
Biz ettik sen etme cici. Bizim içinHiç de anlamsız değil. Anlamı ne bilmiyorum ama bence çok anlamlı
Sen kv açısından şanslı olanlardansınHahahah yok canım geldi kızımla oynadı oynadı şimdi de aldı parka götürdü sağolsun, karı koca rahat yemeğinizi yiyin dedi ❤
Geldim yettim gari
Ne güzel .Yok arkadaşlarla dışarda toplaştık
Hoşgeldin canımın içi,iyiyim ben yatistayim malum:) eşim yemek yapıyor bende kk da takiliyorum işteseni gördüm daha iyi oldum gülüm
O erkek üye musveddesini de ben hatırlamıyorum bile ya
Benim etiketim olmayınca bı üvey gibi hissetmedim değil be samdanimneyse ki eski samdana dönmüşsün buna sevinmekten ona pek takilamiyciiğmm agzim dolu dolu bı samdanimmm diyim de bari
Hem de nasıl ❤Ne güzel . ♥
Ben iki gün kocasızKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra başka topiklere devam mı
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
kk birinci noteri
Sen kv açısından şanslı olanlardansın
Ooo numunelik kv lerden biri dahaHahahah yok canım geldi kızımla oynadı oynadı şimdi de aldı parka götürdü sağolsun, karı koca rahat yemeğinizi yiyin dedi ❤
Buraya birkaç kere erkek girişimi oldu brom. İlk değil, belli ki sonda olmayacak. Ama bizim dikkatimizden hiçbirşey kaçmıyor, ellerinde patlıyor hepNolmuş brom
Buraya mı dadanıldı
Hiyerarşi candır gerisi heyecandırHiyeraşi no
Anlamadı ben? ben Suriyeli
Ooo numunelik kv lerden biri dahaşanslısın tosyam. Benimki de dün benim sinirlerimi zıp zıp zıplattı.
Bir ara uğrayıp kimseden pas alamayan bir üye vardı erkekmişte, bizde şaşırmadık diyorduk kedicik,Ben iki gün kocasız
Kimmiş erkek ne oldu çok şeymi kaçırdım
Sosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.Ne yaptı yakuza??
Sosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.
Ve evet baya bildiğin durduk yere..Ne bu böyle durduk yere? Deli midir nedir
Yani kafana takma diyeceğim ama takılmayacak gibi değil
Ve evet baya bildiğin durduk yere..
Yüzüme güler, yüzüme benimle çok hoş vakit geçiriyor gibi davranır. Arkamdan demediği kalmaz, kulağıma gelir. Ya da durup dururken böyle şeyler paylaşıp can sıkar.
Sadece o olsa da iyi. Anne tarafının neredeyse tüm kadın akrabaları bana karşı aynı.
Teyzesi laf sokarak, annesi sosyal medya üzerinden sürekli oğullarını kaçırıp uzaklaştırdığıma dair göndermeler yapıyor.
Sana transfere falan gerek kalmadan gelsin bebislerin inşallah cicimmYaaaa bu nasıl bir güzel haber seksü şempazem yaSanırsın ki tuktorlar bana 2 tane AA kalite embriyo transfer etmiş, öyle sevindim
İnşallah ikiz olur ya. İkiz çocuklarını çok beğeniyorum. ♥
Ne zaman belli olacak pozitif mi değil mi diye.
Sağol kertenkele.
Yok kuzum ne kusuru sen zaten unutmazsin ki beniikuzum yaaa oğlan yüzünden yarım kaldı mesaj da etiketler dekusura bakma valla unutmadim
seni yerim ayrıcaefendiiiiimmmmm diyeyim ben de sana
nasıl gidiyo yatış
Vay be oğlundan da mı korkup çekinmiyor hıc bu kadın böyle bı yazı paylasirken canım? ne kadar terbiyesizlik bu,yıllar geçmiş ne güzel evlenmiş mutlusunuz yani,insan oğlunun mutluluğunu huzurunu bozmak ister mi ya çok değişik valla Allah sabır versin sana canimSosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.
Ben onlara karşı son derece umursamaz davrandığım için iyice gıcık oluyorlar banaHiç anlayamadım anlayamayacağım bu tipte insanları. Ne derdiniz var ki? Oğlumuz mutlu eşini seviyor diyeceklerine neden mutsuz etmeye çalışır bir anne. Allah akıl fikir versin.
Benim de eşimin bir halası var böyle, kv den çok kvlik yapmaya çalışır bana. Hiç yüz vermiyorum. Ama kv olunca ister istemez etkileniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?