Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

korkma cici eline sosyal medya geçen kaynanalarin hemen hepsi böyle bu yazıyla ifşa olmazsin
ama o kadar çok biliyosa keşke bes on tane dogursaydi da bi tane de kalmasaydi

az önce arkadaşım bu yüzden facesini kapattığını söyledi

Eşimden korkup çekinmeselerdi diri diri toprağa gömerlerdi beni emin olabilirsin bu aşırı çekinir ve korkar halleri..
Kız seksü şempazem ben foliğimi değiştirdim. Başka foliğe geçtim

Yok tek kaldığı iyi, çünkü yazık bu sülaleye girecek gelinlere damatlara
Cidden anlayamıyorum. İnsan evladının yuvası huzurluyken huzurlu olur. Bunlara huzurumuz batıyor.

Evet eşimin halası da öyle
Bir gün kayınvalidemlerde otururken yemek filan yedik, eşim de maç izliyordu.
Çocuk durmayınca hadi x kalkalım dedim. Eşimin halası kaynanama diyormuş ki bir bırakmadı ki çocuk otursun, maçını izlesin, tek lafıyla yerinden oynatıyor çocuğu bilmem ne :)) o yüzden bana elini vermedi öpmeye yeltenince. Kv ye sorunca o anlattı.
Düşünsene saçmalığı.
Benim kayınvalidem her zaman eşimi tembihler hanımına saygı duy, kimseye ezdirme, üzme diye. Dış kapının dış mandalı kendisini göklere çıkartıyor aklınca :)

oyyy kuzum yaaaa Allah hayırlısını versin ister istemez insan stres olur ki:) cok normal. ama inşallah sonucu etkileyecek kadar stres olmazsin:)

böyle senle topikce ikiz bebek arabasi falan seceriz
çok güzel olur

Eşimden korkup çekinmeselerdi diri diri toprağa gömerlerdi beni emin olabilirsin bu aşırı çekinir ve korkar halleri..
Kız seksü şempazem ben foliğimi değiştirdim. Başka foliğe geçtim
Allah bildiği gibi yapsın sizi cekemeyenleri canımın içi takma hiç zaten evinde eşinle mutlu olda gerisi önemli değil
Adı ne gectigin folik asitin cicim bende değiştirdim dün itibariyle folbiol kullanıyorum günde bir defa

Yok tek kaldığı iyi, çünkü yazık bu sülaleye girecek gelinlere damatlara
Cidden anlayamıyorum. İnsan evladının yuvası huzurluyken huzurlu olur. Bunlara huzurumuz batıyor.

kız yakuzanin 10 birim cemkirme gücü olsa 10 birim de sana yöneliyo. 5 çocuk olsa 2 ser birim kafa rahat olurdu

ama tabi sen sosyal sorumluluk sahibi bi insansin hemen aklına diğerleri geldi acıdın
ben mesela kaynim evlense diye dört gözle bekliyorum mısırımi patlatıp keyifle izlicem

oyyy kuzum yaaaa Allah hayırlısını versin ister istemez insan stres olur ki:) cok normal. ama inşallah sonucu etkileyecek kadar stres olmazsin:)

böyle senle topikce ikiz bebek arabasi falan seceriz
çok güzel olur
Yaa samdanim olan stresimi de alıyosun benden valla hakkın ödenmez canimm ne güzel olur hayali bile güzel ikiz olacak hissi doğuyor bı içime,bı anda geri negatif olursa hissi kaplıyor içimi tuhaf zor ama bı o kadar da güzel bı surecmis diyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten kendiliğinden hamile kalabilmek büyük nimetmis

Kötü düşünme kuzum, kötüyü çağırma
Her zaman pozitif düşün

Bu bildiğin tek kelimeyle çekememezlik.
Salt kıskançlık..
Başka bir açıklaması yok.
Yine sen kv den şanslısın be tosyam, hala yine dış kapının mandalı dediğin gibi. Kulak arkası edersin gider.
Bende 1 değil 2 değil 3 değil.. Anne tarafındaki herkes kaynana bana. Eşimin yeğenlerime düşkünlüğünü bile çekemiyorlar.
Bak baba tarafını severim, hepsi nezaket içinde, elit ve iyi insanlardır.

Kötü düşünme kuzum, kötüyü çağırma
Her zaman pozitif düşün ❤
Aslında öyle yapmak gerekiyormuş ama işte her hissi aynı anda yasayabiliyorum. Ama genel olarak pozitifim ben insallah testim de pozitif olur canım saolasin

Aynen seksüm
Folattro dan elenatal 1 e geçtim. Tamamen kendi kararım folat değerleri aynıydı karşılaştırdım. Elenatal vitamin açısından daha zengin içeriğe sahipti. Hatta biraz daha pahalıydı. Daha iyi gibi geldi. Kutusu da çok tatlıştı. Acık da ondan içeyim dedim

Evet gerçekten bildiğin kıskançlık ama çok hastalıklı bir duygu değil mi?
Yani yabancı ülkelerde kültürlerde var mıdır bu çok merak ediyorum. Insan oğlunu ya da yeğenini neden karısından kıskanır, hastalıklı bir zihniyet değil midir bu? Ben kendimden utanırım böyle hislere kapılsam, kimle kendimi kıyaslıyorum o onun karısı diye bir düşünürüm yani.
Dediğin gibi kv açısından rahatım. Hep ister ki giyinip süslenip el ele gezmeye gidelim, düğünlere gidelim filan. Düğünde dans etsek gülümseyerek izler bizi, çok hoşuna gider. İster ki hep iyi olalım, kavga etsek tartışsak kızar filan. İnşallah senin yakuzanin da kafasına saksı filan düşsün de mantıklı düşünmeye başlasın diyeceğim ama zor gibi

Yaa aynı pembeyi ve Barbie seven minik kız çocukları gibi iyi yapmışsın canım gebelik öncesi çok iyi yaptın,inşallah bide bebek nasip etsin size Allah'ım

Asdfg
Sülaleye katılan her geline, her damada öyle acıyorum ki.. Anlatılmaz yaşanır ki ciddi manada sülalede yakuzadan daha karanlık ve şeytani tipler var.
Kimse bu insanlarla akraba olup sinir ve çeşitli ruh hastalıkları sahibi olsun istemem,
Kaynın kaç yaşında

Yok be yavrum onun kafasının reseti yok. Değil saksı, göktaşı düşse yakuza yine yakuzadır
Kıymetini bil vallahi öyle kv bulma ihtimali yolda yürürken çeyrek altın bulma ihtimalinden daha düşük.
Ben düğünlerde kalkıp dans etsek suratları limon yemiş gibi oluyor hepsinin

Hahahahah o zaman sık sık dans edin, öyle oturup izlesinler. Ruh hastaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…