- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.861
Sosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.
Eşimden korkup çekinmeselerdi diri diri toprağa gömerlerdi beni emin olabilirsinSana transfere falan gerek kalmadan gelsin bebislerin inşallah cicimmbende ikizleri severim ne yalan söyleyim nasip kısmet inşallah diyelim balım.
Valla test günü 10 gün sonra canım çıkarsa ilk sizle paylaşicam inşallah
Yok kuzum ne kusuru sen zaten unutmazsin ki benii
Yatış güzel canımarada kalkıp yavaş yavaş yürüyorum kan dolaşımı da önemli dedim iyi şimdilik,ama korkuyorum negatif görmekten ya endiserim var maalesef buda stres olmama neden oluyor ama hayırlısı diyorum hep canım bakalım mevlam neylerse güzel eyler :)
Vay be oğlundan da mı korkup çekinmiyor hıc bu kadın böyle bı yazı paylasirken canım? ne kadar terbiyesizlik bu,yıllar geçmiş ne güzel evlenmiş mutlusunuz yani,insan oğlunun mutluluğunu huzurunu bozmak ister mi ya çok değişik valla Allah sabır versin sana canim
Yok tek kaldığı iyi, çünkü yazık bu sülaleye girecek gelinlere damatlarakorkma cici eline sosyal medya geçen kaynanalarin hemen hepsi böylebu yazıyla ifşa olmazsin
ama o kadar çok biliyosa keşke bes on tane dogursaydi da bi tane de kalmasaydi
az önce arkadaşım bu yüzden facesini kapattığını söyledi
Ben onlara karşı son derece umursamaz davrandığım için iyice gıcık oluyorlar bana
Eşimin bana karşı düşkünlüğüne aslında gıcıkları. İşte mesela montumu tutarak giydirir, asla laf söyletmez, gözümün içine bakar.. Bu tip şeyler bana karşı düşman olmalarına neden oldu. Bana karşı höt höt davransaydı eşim benden iyisi olmayacaktı. Sülalede örnekleri bol.
Sana transfere falan gerek kalmadan gelsin bebislerin inşallah cicimmbende ikizleri severim ne yalan söyleyim nasip kısmet inşallah diyelim balım.
Valla test günü 10 gün sonra canım çıkarsa ilk sizle paylaşicam inşallah
Yok kuzum ne kusuru sen zaten unutmazsin ki benii
Yatış güzel canımarada kalkıp yavaş yavaş yürüyorum kan dolaşımı da önemli dedim iyi şimdilik,ama korkuyorum negatif görmekten ya endiserim var maalesef buda stres olmama neden oluyor ama hayırlısı diyorum hep canım bakalım mevlam neylerse güzel eyler :)
Vay be oğlundan da mı korkup çekinmiyor hıc bu kadın böyle bı yazı paylasirken canım? ne kadar terbiyesizlik bu,yıllar geçmiş ne güzel evlenmiş mutlusunuz yani,insan oğlunun mutluluğunu huzurunu bozmak ister mi ya çok değişik valla Allah sabır versin sana canim
Allah bildiği gibi yapsın sizi cekemeyenleri canımın içi takma hiç zaten evinde eşinle mutlu olda gerisi önemli değilEşimden korkup çekinmeselerdi diri diri toprağa gömerlerdi beni emin olabilirsinbu aşırı çekinir ve korkar halleri..
Kız seksü şempazem ben foliğimi değiştirdim. Başka foliğe geçtim
Yok tek kaldığı iyi, çünkü yazık bu sülaleye girecek gelinlere damatlara
Cidden anlayamıyorum. İnsan evladının yuvası huzurluyken huzurlu olur. Bunlara huzurumuz batıyor.
Yaa samdanim olan stresimi de alıyosun benden valla hakkın ödenmez canimmoyyy kuzum yaaaaAllah hayırlısını versin ister istemez insan stres olur ki:) cok normal. ama inşallah sonucu etkileyecek kadar stres olmazsin:)
böyle senle topikce ikiz bebek arabasi falan seceriz
çok güzel olur
Yaa samdanim olan stresimi de alıyosun benden valla hakkın ödenmez canimmne güzel olur hayali bile güzel ikiz olacak hissi doğuyor bı içime,bı anda geri negatif olursa hissi kaplıyor içimi tuhaf zor ama bı o kadar da güzel bı surecmis diyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten kendiliğinden hamile kalabilmek büyük nimetmis
Bu bildiğin tek kelimeyle çekememezlik.Evet eşimin halası da öyle
Bir gün kayınvalidemlerde otururken yemek filan yedik, eşim de maç izliyordu.
Çocuk durmayınca hadi x kalkalım dedim. Eşimin halası kaynanama diyormuş ki bir bırakmadı ki çocuk otursun, maçını izlesin, tek lafıyla yerinden oynatıyor çocuğu bilmem ne :)) o yüzden bana elini vermedi öpmeye yeltenince. Kv ye sorunca o anlattı.
Düşünsene saçmalığı.
Benim kayınvalidem her zaman eşimi tembihler hanımına saygı duy, kimseye ezdirme, üzme diye. Dış kapının dış mandalı kendisini göklere çıkartıyor aklınca :)
Aslında öyle yapmak gerekiyormuş ama işte her hissi aynı anda yasayabiliyorum. Ama genel olarak pozitifim ben insallah testim de pozitif olur canım saolasinKötü düşünme kuzum, kötüyü çağırma
Her zaman pozitif düşün ❤
Aynen seksümAllah bildiği gibi yapsın sizi cekemeyenleri canımın içi takma hiç zaten evinde eşinle mutlu olda gerisi önemli değil
Adı ne gectigin folik asitin cicim bende değiştirdim dün itibariyle folbiol kullanıyorum günde bir defa
Hoşgeldin kuzucukSlm herkese nasılsınız hastaydım iyilestimde geldim
Bu bildiğin tek kelimeyle çekememezlik.
Salt kıskançlık..
Başka bir açıklaması yok.
Yine sen kv den şanslısın be tosyam, hala yine dış kapının mandalı dediğin gibi. Kulak arkası edersin gider.
Bende 1 değil 2 değil 3 değil.. Anne tarafındaki herkes kaynana bana. Eşimin yeğenlerime düşkünlüğünü bile çekemiyorlar.
Bak baba tarafını severim, hepsi nezaket içinde, elit ve iyi insanlardır.
Yaa aynı pembeyi ve Barbie seven minik kız çocukları gibiAynen seksüm
Folattro dan elenatal 1 e geçtim. Tamamen kendi kararımfolat değerleri aynıydı karşılaştırdım. Elenatal vitamin açısından daha zengin içeriğe sahipti. Hatta biraz daha pahalıydı. Daha iyi gibi geldi. Kutusu da çok tatlıştı. Acık da ondan içeyim dedim
Saol canım daha tam atlatmış sayılmam ama iyiyim şimdiHoşgeldin kuzucuk
Geçmiş olsun. Nasıl oldun
Asdfgkız yakuzanin 10 birim cemkirme gücü olsa 10 birim de sana yöneliyo. 5 çocuk olsa 2 ser birimkafa rahat olurdu
ama tabi sen sosyal sorumluluk sahibi bi insansin hemen aklına diğerleri geldi acıdın
ben mesela kaynim evlense diye dört gözle bekliyorum mısırımi patlatıp keyifle izlicem
Yok be yavrum onun kafasının reseti yok. Değil saksı, göktaşı düşse yakuza yine yakuzadırEvet gerçekten bildiğin kıskançlık ama çok hastalıklı bir duygu değil mi?
Yani yabancı ülkelerde kültürlerde var mıdır bu çok merak ediyorum. Insan oğlunu ya da yeğenini neden karısından kıskanır, hastalıklı bir zihniyet değil midir bu? Ben kendimden utanırım böyle hislere kapılsam, kimle kendimi kıyaslıyorum o onun karısı diye bir düşünürüm yani.
Dediğin gibi kv açısından rahatım. Hep ister ki giyinip süslenip el ele gezmeye gidelim, düğünlere gidelim filan. Düğünde dans etsek gülümseyerek izler bizi, çok hoşuna gider. İster ki hep iyi olalım, kavga etsek tartışsak kızar filan. İnşallah senin yakuzanin da kafasına saksı filan düşsün de mantıklı düşünmeye başlasın diyeceğim ama zor gibi
Yok be yavrum onun kafasının reseti yok. Değil saksı, göktaşı düşse yakuza yine yakuzadır
Kıymetini bil vallahi öyle kv bulma ihtimali yolda yürürken çeyrek altın bulma ihtimalinden daha düşük.
Ben düğünlerde kalkıp dans etsek suratları limon yemiş gibi oluyor hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?