Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu görsel eşinin halasına ve benimkinin tüm anne tarafına gelsin
Eki Görüntüle 2545370

Hahahah aynen
Kadın deli ya, sanki senin gelininim
Kendi oğlu yok, kaynanalık egosunu üstümde tatmin edecek aklınca kadın. Kaynanama da söyledim böyle. Artık gidip uyardı mı ne yaptıysa ertesi gün arıyor, xcimmmm nasılsın, kızın nasıl oldu o gün huysuzdu, sizi merak ettim canım diyor iki yüzlü

Allah bilmiş de oğlan vermemiş halaya
Bide benim eşimin anne tarafı güzellikleri ile çok övünür. Kendilerini böyle beğenen insanlar görmedim ya görsen inanamazsın. Tamam tip olarak güzeller hepsi renkli gözlü kadınlar 1.75 den aşağı değil. Ama insanın kendi kendini övmesi kadar itici birşey yok..
Yaptıkları paylaşımlar bile hep bu yönde. Seçilmiş ırk görüyorlar kendilerini.
Nerelerinden tutsam elimde kalıyor

Demek ki içinin güzelliği dışına yansır tezi koca bir yalan desene, içi kötü olanın da dışı güzel olabiliyor

Demek ki içinin güzelliği dışına yansır tezi koca bir yalan desene, içi kötü olanın da dışı güzel olabiliyor
Yalan değil tosyam, görüntü olarak güzel yüze sahip olsalar da bir şekilde o kötülük onların simasına, bakışına falan vuruyor.
İçi dışına yansıyor insanın.
Birbirlerini de bir övmeleri var. Şaka gibiler yav

Siteyle birlikte benim klavyem de çökmüş brom

Ari ego bunlar. Nerde görsem tanırım,devam böyle

Yok değilim brom, gittim öğrendim extram olsun dedim. Zabıt kat. Gibi maceralara atılabilmek için Lakin Qyu unuttum şuan kullanamıyorum
Şu entelektüel hallerin beni çok etkiliyor
Geyşamın üniversitede F klavye dersleri vardı. Beraber çalışırdık, aka aka aka kaka kaka kaka dün gibi aklımda valla
Aslında Q ya göre daha pratik çünkü en sık kullanılan tuşlar birbirine daha yakın. Ama öğrenmesi mesele işte...
Düzelmiyor mu klavyen şimdi?

Bilmez miyim o aka kaka ları
Telefonumda da olabilir problem,tam olarak emin değilim. Normal msjlaşmada sorun yok. Ama burda hiyerarşiyi ne hallere sokmuş gördüm,yıkğıılldım

90 kelime şartı ile girdiğim sınavlarda 115 yazdım,son alım 120 ile kapattı. Ben all in dedikçe millet full açtı. Doğum yaptım,2018 de giremedim vs 2020 kpssyi bekliyorum

Q klavye ile fark etmiyor aslında, keşke q ile zorlasaydın belki daha çok yazardın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…