- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.881
Bu görsel eşinin halasına ve benimkinin tüm anne tarafına gelsinHahahahah o zaman sık sık dans edin, öyle oturup izlesinler. Ruh hastaları
Allah bilmiş de oğlan vermemiş halayaHahahah aynen
Kadın deli ya, sanki senin gelininim
Kendi oğlu yok, kaynanalık egosunu üstümde tatmin edecek aklınca kadın. Kaynanama da söyledim böyle. Artık gidip uyardı mı ne yaptıysa ertesi gün arıyor, xcimmmm nasılsın, kızın nasıl oldu o gün huysuzdu, sizi merak ettim canım diyor iki yüzlü
Allah bilmiş de oğlan vermemiş halaya
Bide benim eşimin anne tarafı güzellikleri ile çok övünür.Kendilerini böyle beğenen insanlar görmedim ya görsen inanamazsın. Tamam tip olarak güzeller hepsi renkli gözlü kadınlar 1.75 den aşağı değil. Ama insanın kendi kendini övmesi kadar itici birşey yok..
Yaptıkları paylaşımlar bile hep bu yönde. Seçilmiş ırk görüyorlar kendilerini.
Nerelerinden tutsam elimde kalıyor
Yalan değil tosyam, görüntü olarak güzel yüze sahip olsalar da bir şekilde o kötülük onların simasına, bakışına falan vuruyor.Demek ki içinin güzelliği dışına yansır tezi koca bir yalan desene, içi kötü olanın da dışı güzel olabiliyor
Siteyle birlikte benim klavyem de çökmüş bromOoo numunelik kv lerden biri dahaşanslısın tosyam. Benimki de dün benim sinirlerimi zıp zıp zıplattı.
Buraya birkaç kere erkek girişimi oldu brom. İlk değil, belli ki sonda olmayacak. Ama bizim dikkatimizden hiçbirşey kaçmıyor, ellerinde patlıyor hep
Hiyerarşi candır gerisi heyecandır
Anlamadı ben? ben Suriyeli
Site mi çöktü yineSiteyle birlikte benim klavyem de çökmüş brom
Ari ego bunlar. Nerde görsem tanırım,devam böyleAllah bilmiş de oğlan vermemiş halaya
Bide benim eşimin anne tarafı güzellikleri ile çok övünür.Kendilerini böyle beğenen insanlar görmedim ya görsen inanamazsın. Tamam tip olarak güzeller hepsi renkli gözlü kadınlar 1.75 den aşağı değil. Ama insanın kendi kendini övmesi kadar itici birşey yok..
Yaptıkları paylaşımlar bile hep bu yönde. Seçilmiş ırk görüyorlar kendilerini.
Nerelerinden tutsam elimde kalıyor
F klavye kullanıyorum ve güncelleme geldi. Neye bassam yalnış algılıyorSite mi çöktü yine
Klavyene noldu
Neler oluyor
Meslek lisesi çıkışlı mısın brom, F klavyenin mazisi nedirF klavye kullanıyorum ve güncelleme geldi. Neye bassam yalnış algılıyor
Yok değilim brom, gittim öğrendim extram olsun dedim. Zabıt kat. Gibi maceralara atılabilmek içinMeslek lisesi çıkışlı mısın brom, F klavyenin mazisi nedir
Şu entelektüel hallerin beni çok etkiliyorYok değilim brom, gittim öğrendim extram olsun dedim. Zabıt kat. Gibi maceralara atılabilmek içinLakin Qyu unuttum şuan kullanamıyorum
Yok değilim brom, gittim öğrendim extram olsun dedim. Zabıt kat. Gibi maceralara atılabilmek içinLakin Qyu unuttum şuan kullanamıyorum
Bilmez miyim o aka kaka larıŞu entelektüel hallerin beni çok etkiliyor
Geyşamın üniversitede F klavye dersleri vardı. Beraber çalışırdık, aka aka aka kaka kaka kaka dün gibi aklımda valla
Aslında Q ya göre daha pratik çünkü en sık kullanılan tuşlar birbirine daha yakın. Ama öğrenmesi mesele işte...
Düzelmiyor mu klavyen şimdi?
90 kelime şartı ile girdiğim sınavlarda 115 yazdım,son alım 120 ile kapattı. Ben all in dedikçe millet full açtı. Doğum yaptım,2018 de giremedim vs 2020 kpssyi bekliyorumNe oldu peki o maceralar sonra?
90 kelime şartı ile girdiğim sınavlarda 115 yazdım,son alım 120 ile kapattı. Ben all in dedikçe millet full açtı. Doğum yaptım,2018 de giremedim vs 2020 kpssyi bekliyorum
Ne güzel kokuyordur şimdi oK Kendinisevenbirii
Bak seksü şempazem domates fidanım bebek vermiş dün, senin transfer gününde
Benden sana gelsin. Bebeğinin işareti ve mesajı olsun bize
Eki Görüntüle 2545383
Resmi kurumlar Fye dönüştürülüyor gibi bi tantana yayıldıQ klavye ile fark etmiyor aslında, keşke q ile zorlasaydın belki daha çok yazardın.
Zabıt katipliği için f mi lazımmış?90 kelime şartı ile girdiğim sınavlarda 115 yazdım,son alım 120 ile kapattı. Ben all in dedikçe millet full açtı. Doğum yaptım,2018 de giremedim vs 2020 kpssyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?