- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.221
Hiç havamda değilim önünden yesinFırsatlar değerlendirmek içindir limonsuzumsana da günaydın
Kız hazır evdeymis herif iste bu izin gününü barisarak değerlendirseniz yasabah sabah
Maşallah canım ne güzel olmuşsun,tebrikler,başarıların daim olsun
Evet canım biliyorum. İyi ki vermemişsin. Sağlık riske gelmez Allah korusun.Tatlim benmkide ibura... diye ilac varya o sogk algnlgi ates icin
MaşAllahteşekkürler
5 aylık hamileyim ama çok belli olmadı neyseki,fotolarda hele hiç belli olmamış :)
Kız Allah seniHiç havamda değilim önünden yesin
Akşam okudum ama yazamadım içimde kaldı.
Gülüçlü bir okuma serüveniydi
I inessa armandByNkoaLa Mataramasuko
@samdan özüne dönmüşsün
Zamanla anlayıp gidicez heralde bee hayatiseven güzelleştiren insanbende dee var oo Rosuumm ama yükselenimii bilmiyorummanlıyoruum
Hiç havamda değilim önünden yesin
bu zaten sonradan aldığım şal, sizin fikirlerinizden sonra bunu aldımKız madem böyle olucaktın biz niye şal düşündük
bu zaten sonradan aldığım şal, sizin fikirlerinizden sonra bunu aldımolmamış mı
Napayım yani türkçenin hatrına şeyap mı diyosunTürkçemiz lastikli bir dildir.
NolmuşKız Allah seni
İfadeleri bozulup duruyor kahkaha atamıyorum
Canım ben seni hep böyle düşünüyorum zaten. Kendinden emin, asil, ozguvenli.....
Bugünkü duruşum budur.
Ayyy o ne ya, ben sinir oldum burda. Eşin bir şey dedi mi? Ya da senSosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.
I inessa armand e kitap a karşıydım ama gece yatmadan okumak güzel oluyormuş telefondan, dün Tess Geritsen Cerrah indirdim. 100 küsür sayfa okudum akşam
Amiiin canım inşaallah, her mesajını Amin diyerek okuyorumAslında öyle yapmak gerekiyormuş ama işte her hissi aynı anda yasayabiliyorum. Ama genel olarak pozitifim ben insallah testim de pozitif olur canım saolasin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?