Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de karşıyım kuzum ama başka çare olmayınca ben de okuyorum, çok güzel değil mi ❤
Evet daha da okurdum hatta kitabı bitirebilirdim çırak var ya elimde, cerrahı okumam şarttı ondan önce.
Ama her fırsatta e kitap da okuduğum kitapları mutlaka alıp kütüphaneme ekliycem, okuduğum kitaplar benim olmalı
Çocuklarıma kalsın istiyorum kitaplarım.

Ben de aynı fikirdeyim canım. Elimde olan kitabı bile ekitap olarak okuyorum bazen çünkü kızım alıp yırtmaya çalışıyor :))

Parasını pulunu bitirip bide üstüne yakuzadan oğlunu ayıran bi gelini olacaktı ki görecekti o. Senin gelini bulmuş bide laf sokmaya çalışıyor. Heee canım dolapta kıyma da var yer misin

Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim

Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
Çok çok geçmiş olsun

Evet canım biliyorum. İyi ki vermemişsin. Sağlık riske gelmez Allah korusun.

MaşAllah benim karnımda son ayda belli olmustu
3 aylıkken çıkmıştı benimki de. Dedim erken doğacak herhalde. Beyfendi 40+3 doğdu

E kitap okumamaya direniyorum. Aslında daha rahat ama o kitaba dokunmam lazım. Benim olması lazım. Ödünç bile vermem kitabımo

E kitap okumamaya direniyorum. Aslında daha rahat ama o kitaba dokunmam lazım. Benim olması lazım. Ödünç bile vermem kitabımo
Bende öyleyim ama mecbur kalınca okumak da isteyince güzel bir seçenek.
Sevdiğim güvendiğim kişilere veririm ben kitap. Herkes okumayı sevsin, bende buna vesile olayım isterim

poncikvegece müdüre hanım tebrik ederim Allah başarılarını daim etsin inşallah çok güzel olmuşsun
samdanımm :) teşekkür ederimm canımmm
Çok sağollll
sen nasılsın ? bu nick daha çok yakışıyor sana

poncikvegece cnm tebrik ederimbde yaknda ifsa olacaksin kizzzz benm hosuma gdiyor seni gormek resmlerde de senin icin skntu olmasn diye seeettiimdi
Kocama söyledim artıkk KK diye bir platformun varlığından haberi var o yüzden suan rahatım

Bende öyleyim ama mecbur kalınca okumak da isteyince güzel bir seçenek.
Sevdiğim güvendiğim kişilere veririm ben kitap. Herkes okumayı sevsin, bende buna vesile olayım isterim
Verdiklerim geri gelmeyince ödünç vermeyi bıraktım. Çok istiyorsa ona da alıyorum

Verdiklerim geri gelmeyince ödünç vermeyi bıraktım. Çok istiyorsa ona da alıyorum
Valla benim o kadar param yok alacak olsam kendime yeni bir kitap daha alırım
Verdiklerime açık açık diyorum bitince mutlaka geri vereceksin diye

Kizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmu kk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey

Onlara sormuyoruz çay güzellikle olmazsa kollarını doluyon ahtapot gibi çok seri bi şekilde sıkıyosun. Serum değilde sprey olanlardan olursa daha iyi.

Otri bebede aynen çocuğun kollarını sıkı tutup hızlıca emüklüyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…