- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.241
Evet daha da okurdum hatta kitabı bitirebilirdimBen de karşıyım kuzum ama başka çare olmayınca ben de okuyorum, çok güzel değil mi ❤
Evet daha da okurdum hatta kitabı bitirebilirdimçırak var ya elimde, cerrahı okumam şarttı ondan önce.
Ama her fırsatta e kitap da okuduğum kitapları mutlaka alıp kütüphaneme ekliycem, okuduğum kitaplar benim olmalı
Çocuklarıma kalsın istiyorum kitaplarım.
Parasını pulunu bitirip bide üstüne yakuzadan oğlunu ayıran bi gelini olacaktı ki görecekti o. Senin gelini bulmuş bide laf sokmaya çalışıyor. Heee canım dolapta kıyma da var yer misinSosyal medya hesabından öyle bir yazı paylaşmış ki.. Yok insanın oğlu kendisini sevmeyen kızı ne yapayım demeliymiş de yok bilmem ne. . Daha fazlasını anlatmak ifşaya çok mahal verir o yüzden üstün körü anlattım. Ama bunun türevleri cümleler düşün. Beni istemediğine dair bir sürü cümle.
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerimKızlar sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum
2 yıldır satın alma sorumlusu olarak çalıştığım şirkette yoluna İthalat ve İhracat Müdürü olarak bugün itibari ile devam ediyorum
Bu da dün kü aldığım plaketim
Çok çok geçmiş olsunEvet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
Teşekkür ederim canımm, amin inşallaahhhhTebrik eder, başarılarının devamını dilerim ❤
3 aylıkken çıkmıştı benimki de. Dedim erken doğacak herhalde. Beyfendi 40+3 doğduEvet canım biliyorum. İyi ki vermemişsin. Sağlık riske gelmez Allah korusun.
MaşAllahbenim karnımda son ayda belli olmustu
E kitap okumamaya direniyorum. Aslında daha rahat ama o kitaba dokunmam lazım. Benim olması lazım. Ödünç bile vermem kitabımoEvet daha da okurdum hatta kitabı bitirebilirdimçırak var ya elimde, cerrahı okumam şarttı ondan önce.
Ama her fırsatta e kitap da okuduğum kitapları mutlaka alıp kütüphaneme ekliycem, okuduğum kitaplar benim olmalı
Çocuklarıma kalsın istiyorum kitaplarım.
Bende öyleyim ama mecbur kalınca okumak da isteyince güzel bir seçenek.E kitap okumamaya direniyorum. Aslında daha rahat ama o kitaba dokunmam lazım. Benim olması lazım. Ödünç bile vermem kitabımo
samdanımm :) teşekkür ederimm canımmm
Kocama söyledim artıkkponcikvegece cnm tebrik ederimbde yaknda ifsa olacaksin kizzzz benm hosuma gdiyor seni gormek resmlerde de senin icin skntu olmasn diye seeettiimdi
Verdiklerim geri gelmeyince ödünç vermeyi bıraktım. Çok istiyorsa ona da alıyorumBende öyleyim ama mecbur kalınca okumak da isteyince güzel bir seçenek.
Sevdiğim güvendiğim kişilere veririm ben kitap. Herkes okumayı sevsin, bende buna vesile olayım isterim
Yok sade kocan degl baskalari tarafndan da ifsa olabilirsin diye dedmKocama söyledim artıkkKK diye bir platformun varlığından haberi var o yüzden suan rahatım
Valla benim o kadar param yokVerdiklerim geri gelmeyince ödünç vermeyi bıraktım. Çok istiyorsa ona da alıyorum
Kizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmukk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?