- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.261
Ben başkaları için yaşamayı 3,5 yıl önce bıraktım cay'ımYok sade kocan degl baskalari tarafndan da ifsa olabilirsin diye dedm
Valla benim o kadar param yokalacak olsam kendime yeni bir kitap daha alırım
Verdiklerime açık açık diyorum bitince mutlaka geri vereceksin diye
Fizyolojik serumla açmayı dene, vicks sur burun ucu önüne. Geçmiş olsun cnmKizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmukk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
Kizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmukk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
Aynen bu şekilde yapıyoruz canım. Onlara kalsa yaptirmazlar.Onlara sormuyoruz çay güzellikle olmazsa kollarını doluyon ahtapot gibi çok seri bi şekilde sıkıyosun. Serum değilde sprey olanlardan olursa daha iyi.
Otri bebede aynen çocuğun kollarını sıkı tutup hızlıca emüklüyosun
Kitap sever o kadar az ki çok sorun olmuyorValla benim o kadar param yokalacak olsam kendime yeni bir kitap daha alırım
Verdiklerime açık açık diyorum bitince mutlaka geri vereceksin diye
Canım 3 yaşında sümkürebilir, sık sümkürt. Hangisi seviyor ki onu ama el mahkum. Geçmiş olsunKizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmukk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
Gözün aydın canımKucukken zor kullanarak yapabiliyordumda suan pek mumkun olcakmi blmiyorm tsk ler hepinize smdi bi operasyon gerceklestirmeye gidiyorum
Bu arada 3 aydir memleketteydi ailem geliyo bugun hazirlik yapiyorm bi yandan ck mtluyum paylasmak istedm
Kolay gelsinKucukken zor kullanarak yapabiliyordumda suan pek mumkun olcakmi blmiyorm tsk ler hepinize smdi bi operasyon gerceklestirmeye gidiyorum
Bu arada 3 aydir memleketteydi ailem geliyo bugun hazirlik yapiyorm bi yandan ck mtluyum paylasmak istedm
Yapamiyoki tam manasiyla . Serum fizyolojik skp cektm zor kullanarak kustu bana babasna soylicekmjsCanım 3 yaşında sümkürebilir, sık sümkürt. Hangisi seviyor ki onu ama el mahkum. Geçmiş olsun
Kizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmukk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
Ay yarın benim kaynana geliyormuş,bı süre cvp veremiycem dükkan kapali
Ah negom Allah razı olsun canimmAmiiin canım inşaallah, her mesajını Amin diyerek okuyorum ❤
Ay yarın benim kaynana geliyormuş,bı süre cvp veremiycem dükkan kapali
Ah negom Allah razı olsun canimm❤
Ay gözün aydın mi diyelimAy yarın benim kaynana geliyormuş,bı süre cvp veremiycem dükkan kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?