Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok sade kocan degl baskalari tarafndan da ifsa olabilirsin diye dedm
Ben başkaları için yaşamayı 3,5 yıl önce bıraktım cay'ım Elalem ne der diye düşünmüyorum artıkk suratımı bile açıp atsam kimseyi ilgilendirmez ki :) karnımı onlar doyurmuyor, bir kocam var ve o biliyor, gerisi önemli değil ifşa olabilirim sıkıntı yok

Kizlarr ya kizimn atesi yokta burnu tikali seruj fizyolojikte sktirmaz heralde 3 yasnda ama denesemmiki geri pisligi cekemessem bisey olurmu kk birinci noteri
Limonsuzzcay
Bonus
Amecey
Aynen bu şekilde yapıyoruz canım. Onlara kalsa yaptirmazlar.

Valla benim o kadar param yok alacak olsam kendime yeni bir kitap daha alırım
Verdiklerime açık açık diyorum bitince mutlaka geri vereceksin diye
Kitap sever o kadar az ki çok sorun olmuyor
Bir tanesi tam 1 yıl sonra verdi ve okumamış. Kütüphaneyi görünce hevese gelip istiyorlar ama okumuyor bile

Kucukken zor kullanarak yapabiliyordumda suan pek mumkun olcakmi blmiyorm tsk ler hepinize smdi bi operasyon gerceklestirmeye gidiyorum

Bu arada 3 aydir memleketteydi ailem geliyo bugun hazirlik yapiyorm bi yandan ck mtluyum paylasmak istedm
Gözün aydın canım

Kucukken zor kullanarak yapabiliyordumda suan pek mumkun olcakmi blmiyorm tsk ler hepinize smdi bi operasyon gerceklestirmeye gidiyorum

Bu arada 3 aydir memleketteydi ailem geliyo bugun hazirlik yapiyorm bi yandan ck mtluyum paylasmak istedm
Kolay gelsin gözün aydın

Kuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değil Biraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuş Benim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 

@samdan
@malii

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…