Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi olman süper bir haber madonnam oyun fikri de güzelmiş fakat velakin ben kimseye kendimi benzetemiyorumneyse cumaya kadar düşünürüz ama ben size büyük ihtimalle 23.30 gibi katılabilirim

İyi olman süper bir haber madonnam oyun fikri de güzelmiş fakat velakin ben kimseye kendimi benzetemiyorumneyse cumaya kadar düşünürüz ama ben size büyük ihtimalle 23.30 gibi katılabilirim
Ama neden 23.30

Ben seni çok seviyorum ki

Eşim o saatte işe gidecek cicim. Ama kaçıp gelmeye çalışırım tabi. Bütün imkanlarımı seferber edicem
Son arizona eyaleti cumhurbaşkanı ❤ bayıldım valla çok yakıştı sana
Evet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsan 23.30 da dahil olursun oyuna napalım

Son düzenleme:
Evet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsam 23.30 da dahil olursun oyuna napalım
Kalp kalbe karşı
Bugün de kimse yok ya. Oysa ki önceden buralar hep dutluktu

Yok değil

Kalp kalbe karşı ❤
Bugün de kimse yok ya. Oysa ki önceden buralar hep dutluktu
Keşke etiket yaptığımda telefonlarına sesli sinyal gitse msj sesi gibi
Bende gidiyorum şimdi, Zalim İstanbul'daki Nedim'e ağlayıp geleceğim 1 saate, şu bölümü tamamlıyım

Nasıl sevindim senin adına, emekler boşa gider mi hiç, sen özverili bir öğretmensin bu o kadar belli ki
Altta ki görsele de

Keşke etiket yaptığımda telefonlarına sesli sinyal gitse msj sesi gibi
Bende gidiyorum şimdi, Zalim İstanbul'daki Nedim'e ağlayıp geleceğim 1 saate, şu bölümü tamamlıyım
Sen aglamaaaa
Sesli bildirim olmaz. Kocişim okur falan
Bende gidip çay demliyim o zaman

K kutsal zebra bu oyun canım

Cicimm beni sümüklü nihal e benzetmeyin de gerçi beni pek tanımıyorsunuz ama olsun
Herkes kendini birşeye benzeticek galiba, kk birinci noteri ayrıntıları açıklasın da ona göre düşünelim
Ama sümüklü nihal iyiymiş. Kutsal zebra için düşünebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…