- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.281
İyi olman süper bir haber madonnamKuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Ama neden 23.30İyi olman süper bir haber madonnamoyun fikri de güzelmiş fakat velakin ben kimseye kendimi benzetemiyorum neyse cumaya kadar düşünürüz ama ben size büyük ihtimalle 23.30 gibi katılabilirim
Seni yerim. Sen benim mirandamsın sana sevgimi aktarıyorumBuarada öğrencin olayım bütün bilgi birikimini bana aktar diyesim geldi
Ben seni çok seviyorum kiSeni yerim. Sen benim mirandamsın sana sevgimi aktarıyorum
Eşim o saatte işe gidecek cicim. Ama kaçıp gelmeye çalışırım tabi. Bütün imkanlarımı seferber edicemAma neden 23.30
Ben seni çok seviyorum ki
Eşim o saatte işe gidecek cicim. Ama kaçıp gelmeye çalışırım tabi. Bütün imkanlarımı seferber edicem
Evet bende beğendim sağolasın mirandamSon arizona eyaleti cumhurbaşkanı ❤ bayıldım valla çok yakıştı sana
Kalp kalbe karşıEvet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsam 23.30 da dahil olursun oyuna napalım
Yok değilKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16 başka topiklere devam mı
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
kk birinci noteri
Keşke etiket yaptığımda telefonlarına sesli sinyal gitse msj sesi gibiKalp kalbe karşı ❤
Bugün de kimse yok ya. Oysa ki önceden buralar hep dutluktu
Cicimm beni sümüklü nihal e benzetmeyin de2 üst mesaja bakınız..
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
K KurkmantoluS
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
Ne oyunu ne oyunuuuEvet bende beğendim sağolasın mirandam
Bende seni çok seviyorum ki
O zaman sen kaçmaya çalış. Kaçamazsam 23.30 da dahil olursun oyuna napalım
Nasıl sevindim senin adına, emekler boşa gider mi hiç, sen özverili bir öğretmensin bu o kadar belli kiKuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Sen aglamaaaaKeşke etiket yaptığımda telefonlarına sesli sinyal gitse msj sesi gibi
Bende gidiyorum şimdi, Zalim İstanbul'daki Nedim'e ağlayıp geleceğim 1 saate, şu bölümü tamamlıyım
K kutsal zebra bu oyun canımKuzucuklarrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
Herkes kendini birşeye benzeticek galiba,Cicimm beni sümüklü nihal e benzetmeyin degerçi beni pek tanımıyorsunuz ama olsun
Kızım etikete baksana. Son etiketeNe oyunu ne oyunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?